Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
To πιο σέξυ είναι οι ιμάντες από το βρακάκι που ξεπροβάλλουν από το παντελόνι...Θα μας τρελάνει με τις τορπίλες της....
![]()

Δε θα κρατιούνται....Φανταζομαι οι φιλοι του γιου της πρεπει να την εχουν κανει λαστιχο για παρτυ της![]()
Δε θα κρατιούνται....
![]()
Φανταζομαι οι φιλοι του γιου της πρεπει να την εχουν κανει λαστιχο για παρτυ της![]()
Θα μας τρελάνει με τις τορπίλες της....
![]()
Είναι πληθωρική από προσόντα η Γραμμέλη...Μεταξυ πρωτης και εβδομης Σεπτεμβριου πρεπει να εφαγε ενα μαντρι προβατα, δεν εξηγειται αλλιως η διαφορα στις φωτο…
Και στηριζει την Ελληνικη κτηνοτροφια, οπως φαινεται….Είναι πληθωρική από προσόντα η Γραμμέλη...
Υπερβολές...Δες την με άλλο μάτι.....Και στηριζει την Ελληνικη κτηνοτροφια, οπως φαινεται….
Αμα τη δω μ’ ενα ματι γεμιζει το οπτικο μου πεδιο…Υπερβολές...Δες την με άλλο μάτι.....
Στηρίζουμε όσες την στηρίζουν την κτηνοτροφια...όπως επίσης και την Στικούδη.Και στηριζει την Ελληνικη κτηνοτροφια, οπως φαινεται….
Εγώ θα έτρωγα και αυτήν και το κοντοσούβλι...Αμα τη δω μ’ ενα ματι γεμιζει το οπτικο μου πεδιο…
παντως δεν θα ηθελα να βρισκομαι αναμεσα σ’ αυτην και ενα καλο κοντοσουβλι.
Πάντα εκλεκτικός ο αγαπητός συναγωνιστής argyrotoxos.Aλλά η Γραμμέλη είναι η αδυναμία του....Στηρίζουμε όσες την στηρίζουν την κτηνοτροφια...όπως επίσης και την Στικούδη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ θα έτρωγα και αυτήν και το κοντοσούβλι...![]()
Την Γραμμελη θα έτρωγα για γλυκό...Πάντα εκλεκτικός ο αγαπητός συναγωνιστής argyrotoxos.Aλλά η Γραμμέλη είναι η αδυναμία του....
Τι γλυκό ?Μιλφέιγ?Την Γραμμελη θα έτρωγα για γλυκό...
Ίσως κάτι ...σοροπιαστο!Τι γλυκό ?Μιλφέιγ?
Μπακλαβά να πούμε?Ίσως κάτι ...σοροπιαστο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σορο-πιαστο...το διόρθωσα!
Ναι!Μπακλαβά να πούμε?