Η ίδια ή κανένας άλλος???Ήξερα ότι θα επιστρέψει αλλά αλλάζει πλάνα συνέχεια χιχι
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η ίδια ή κανένας άλλος???Ήξερα ότι θα επιστρέψει αλλά αλλάζει πλάνα συνέχεια χιχι
Η Βενετία ??? ΧιχιχιΘα εχει βαλει και κανα γουρουνακι και καμμια κοτουλα....θα ρουφαει και φρεσκα αυγα.....μια χαρα ειναι...
Μια χαρα ειναι τοτε....!!!!Η Βενετία ??? Χιχιχι
Όχι καλέ. Ότι ρουφάει ρουφάει αλλά όχι φρέσκα αυγά !
Ετοιμηη για brunch σε βλέπωω..Καλημέρα - καλησπέρα σε όλους![]()

Φαγητό εφαγα ναι !Ετοιμηη για brunch σε βλέπωω..![]()
Ωραία…!VIBER ή WHAT'S APP: 6998981063
Μέσω μηνύματο!

Το τριήμερο σκέφτομαι να ερχομαι στα ραντεβού με στολή
Θα σας άρεσε ??
Καλησπέρα! Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. (Έχω έρθει χωρίς μονόπετρο στο νήμα της κυρίας, για αυτούς που με ξέρουν και με τρολαρουν)... την συγκεκριμένη φωτο την έχω δει αρκετές φορές στο νήμα σου (ναι κρυφοκοιταω από μακρυα)... οφείλω λοιπόν να σου πω ότι είναι μακράν η πιο όμορφη φωτο σου, καθώς και ότι το μαλλί σε συνδυασμό με τα χείλη σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!... Το χτένισμα αυτό σου πάει τρομερά!Το τριήμερο σκέφτομαι να ερχομαι στα ραντεβού με στολή
Θα σας άρεσε ??
Με 4 μονόπετρα έφυγες το πρωϊ, κανένα δεν έμεινε?Καλησπέρα! Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. (Έχω έρθει χωρίς μονόπετρο στο νήμα της κυρίας, για αυτούς που με ξέρουν και με τρολαρουν)... την συγκεκριμένη φωτο την έχω δει αρκετές φορές στο νήμα σου (ναι κρυφοκοιταω από μακρυα)... οφείλω λοιπόν να σου πω ότι είναι μακράν η πιο όμορφη φωτο σου, καθώς και ότι το μαλλί σε συνδυασμό με τα χείλη σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!... Το χτένισμα αυτό σου πάει τρομερά!
Το χρωμα,?????Καλησπέρα! Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. (Έχω έρθει χωρίς μονόπετρο στο νήμα της κυρίας, για αυτούς που με ξέρουν και με τρολαρουν)... την συγκεκριμένη φωτο την έχω δει αρκετές φορές στο νήμα σου (ναι κρυφοκοιταω από μακρυα)... οφείλω λοιπόν να σου πω ότι είναι μακράν η πιο όμορφη φωτο σου, καθώς και ότι το μαλλί σε συνδυασμό με τα χείλη σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!... Το χτένισμα αυτό σου πάει τρομερά!
Το χτένισμα κυρίως αλλά και το χρώμα!Το χρωμα,?????
Με 4 μονόπετρα έφυγες το πρωϊ, κανένα δεν έμεινε?
Όντως πολύ ωραία φωτο Αφροδίτη!![]()