μωρό μου!!!Να τα !!! Τα βυζάκια μου !!![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μωρό μου!!!Να τα !!! Τα βυζάκια μου !!![]()
Επ! αυτή είναι η καθαρή η αυθεντική, χωρίς την στάμπα από το άλλο. Νόμιζα είχες πει πως την είχες χάσει!Να τα !!! Τα βυζάκια μου !!![]()
Με μέτρο !όλοι πρέπει να τα φάνε ..ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΛΥΨΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΘΕΛΩ 2 ΩΡΕς...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜαι μια νυχτα ...εσυ θα με καταστρεψεις οικονομικος//////
Με μέτρο !όλοι πρέπει να τα φάνε ..![]()
....οπως το παει η κορασιδα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!Καί σύ νά μᾶς φᾶς ὅλους...

γιατί; φοβάσαι μην λιώσουν από το γλύψιμο;Με μέτρο !όλοι πρέπει να τα φάνε ..![]()
Εννοείτε αυτό !!!Καί σύ νά μᾶς φᾶς ὅλους...
Χαχαγιατί; φοβάσαι μην λιώσουν από το γλύψιμο;
Αν ήταν έτσι, και το γλύψιμο έλιωνε το κορμί, εσύ από το γλύψιμο δεν θα μας είχες αφήσει ούτε πόντο !

Χαχα
Γλυφιτζουράκι !!![]()
Πύραυλο μαγνουμ τον μεγάλο ....αυτό παίρνω στην γυναίκα μου και κάνει προπόνηση ....Χαχα
Γλυφιτζουράκι !!![]()
Περίμενω να κάνουμε το τρίο !!!Πύραυλο μαγνουμ τον μεγάλο ....αυτό παίρνω στην γυναίκα μου και κάνει προπόνηση ....
Θα γίνει αλλά όταν πρέπει ...κάτσε να ξεχαρμιανιασουμε οι μύστες που τους έχεις τρελάνει...εμείς έχουμε την ικανότητα της υπομονής...αν και είσαι πολύ μουναρα και κορμάρα....και καλλιτέχνες ν για τετράδα με την Βενετία βλέπω να γίνεται.....Περίμενω να κάνουμε το τρίο !!!
Φίλε στην τετράδα είμαι και εγώ. Την γυναίκα σου κρατά την για το σπίτι...Θα γίνει αλλά όταν πρέπει ...κάτσε να ξεχαρμιανιασουμε οι μύστες που τους έχεις τρελάνει...εμείς έχουμε την ικανότητα της υπομονής...αν και είσαι πολύ μουναρα και κορμάρα....και καλλιτέχνες ν για τετράδα με την Βενετία βλέπω να γίνεται.....
Βγάλε το σουτιέν!!!
Για σένα ελεγα για τετράδα ....εάν ήταν με την γυναίκα μου θα έκανα μόνο με την Αφροδίτη....σιγά ποιος είμαι να αντέξω τρεις γυναίκες χαχαχαΦίλε στην τετράδα είμαι και εγώ. Την γυναίκα σου κρατά την για το σπίτι...
εδω λεμε αμην παναγια μ με τις 2 χαχα ,εκτος και αν κανεις ενεση αδρεναλης για δοσολογια αλογου τοτε 4 φτανουνΓια σένα ελεγα για τετράδα ....εάν ήταν με την γυναίκα μου θα έκανα μόνο με την Αφροδίτη....σιγά ποιος είμαι να αντέξω τρεις γυναίκες χαχαχα
Καλημέραεδω λεμε αμην παναγια μ με τις 2 χαχα ,εκτος και αν κανεις ενεση αδρεναλης για δοσολογια αλογου τοτε 4 φτανουν
καλημερααα![]()
![]()
Χαμός !!! Καλημέραεξαφανιστηκε σημερα το κοριτσι...πρεπει να εχει πεσει στο γλυφιτζουρι φουλ