Καμια φορα,ναι παιζει. Τι να κανουμε,ανθρωποι ειμαστε.κομπλεξικός είσαι;)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καμια φορα,ναι παιζει. Τι να κανουμε,ανθρωποι ειμαστε.κομπλεξικός είσαι;)
όλα καλάΚαμια φορα,ναι παιζει. Τι να κανουμε,ανθρωποι ειμαστε.
Ευχαριστώ πολύ ! Να είσαι καλάαπλώς έχεις πλάκα) μη δίνεις σημασία) καλώς όρισες και καλές δουλιές!)
Η Στέλλα έχει καλή και συναδελφική σχέση με τις περισότερες κοπέλες εδώ. Συχνά προασπίζεται οποιαδήποτε γυναίκα απέναντι στους άντρες.Μπαίνει η άλλη και γελάει στα μηνύματά μου.
Κουκλίτσα μου αν θες να γράψεις κάτι κάντο ή στείλε μου μήνυμα.![]()
Ναι το κατάλαβα. !!Η Στέλλα έχει καλή και συναδελφική σχέση με τις περισότερες κοπέλες εδώ. Συχνά προασπίζεται οποιαδήποτε γυναίκα απέναντι στους άντρες.
Τώρα για τα γέλια δεν ξέρω, Ας μην ξεχνάμε τα Ελληνικά δεν είναι η Μητρική της γλώσσα και ίσως έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και έκφρασης. Το γέλιο εξάλλου δηλώνει και χαρά, όχι απαραίτητα ειρωνεία.
Να είσαι καλάΕυχαριστώ πολύ ! Να είσαι καλά
Εύχομαι το ίδιο και για εσένα
Στείλε ένα τηλέφωνο, για να τα πούμε αύριο.Συνήθως δουλεύω μέχρι τις 22:00. Σήμερα θα καθήσω λίγο παραπάνω. Όποιος θέλει μου στέλνει.![]()
Και από τι ώρα ξεκινάς;;;Συνήθως δουλεύω μέχρι τις 22:00. Σήμερα θα καθήσω λίγο παραπάνω. Όποιος θέλει μου στέλνει.![]()
αυτη δεν ειναι για γελια,για κλαματα ειναι.....Μπαίνει η άλλη και γελάει στα μηνύματά μου.
Κουκλίτσα μου αν θες να γράψεις κάτι κάντο ή στείλε μου μήνυμα.![]()
10 το πρωί. Καλημέρα !Και από τι ώρα ξεκινάς;;;
Στείλε μου μήνυμα γλυκέ μου !Στείλε ένα τηλέφωνο, για να τα πούμε αύριο.
Ωραια φωτο......Καλημέρα αγόρια ! Διαθέσιμη μέχρι τις 22:00
Μιν χαλάς τι καρδιά σου να πάθεις τίποτααυτη δεν ειναι για γελια,για κλαματα ειναι.....
Οκ βάλε έναν πελάτη μύστη να σου βγάλει βίντεο καλύτερα ....και η κάνεις περικοπή σε φωτογραφίες η το ανεβάζεις να σε δούμε λαιβΔεν το έχω τόσο με τις φωτογραφίες
Ναι. ΕλληνιδαΣτην φωτογραφία πολύ καλή καμμία κριτική από μύστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελληνιδα.??...δεν διάβασα όλες τις σελίδες....