Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
όχι την βαρώνη όχι ούτε μου το ζήτησε ούτε θα ήθελαΠες μου, ποιες έχεις γαμήσει; Παράδειγμα, την Βαρόνη, την έχεις γαμήσει;
όχι την βαρώνη όχι ούτε μου το ζήτησε ούτε θα ήθελαΠες μου, ποιες έχεις γαμήσει; Παράδειγμα, την Βαρόνη, την έχεις γαμήσει;
χοντρή και έχει θέμα με την κσθαριότητα αλλά δεν μου το ζήτησε να λέμε αλήθειες και όχι μαλακίεςΤη Βαρονη δε τη παίρνει ούτε ο χάρος ρε, τι να πηδήξεις από τη χοντρή...Θα μας τρελάνεις
παιδί κουπί ξαναδιάβασε τι γράφω εγω δεν πάω να γαμήσω αλλά πολλές κάνουν σεξ για να αποφύγουν το αυταρχικό το να το κάνουν επιλεκτικά αλλάζει την πέρσα την είχα δει πιό παλιά και μου άρεσε φετιχίστρια και επιλέγει εκείνη με ποιόν θα πάει δεν πάμε να γαμήσουμε την αφέντρα να μας γαμήσει τον εγκέφαλο και γιατί όχι και την πίσω τρύπα μου πάωΣυγνώμη, ατυχές παράδειγμα. Άλλο παράδειγμα, η Πέρσα; Έστω κάποια άλλη αφέντρα που έχετε γαμήσει, ωραία, αφού δεν θέλετε χοντρή.
Συγνώμη, αν σε έφερα σε δύσκολη θέση.παιδί κουπί ξαναδιάβασε τι γράφω εγω δεν πάω να γαμήσω αλλά πολλές κάνουν σεξ για να αποφύγουν το αυταρχικό το να το κάνουν επιλεκτικά αλλάζει την πέρσα την είχα δει πιό παλιά και μου άρεσε φετιχίστρια και επιλέγει εκείνη με ποιόν θα πάει δεν πάμε να γαμήσουμε την αφέντρα να μας γαμήσει τον εγκέφαλο και γιατί όχι και την πίσω τρύπα μου πάω
Είχε έρθει και από τα μέρη μας με 80 ευρώπαιδί κουπί ξαναδιάβασε τι γράφω εγω δεν πάω να γαμήσω αλλά πολλές κάνουν σεξ για να αποφύγουν το αυταρχικό το να το κάνουν επιλεκτικά αλλάζει την πέρσα την είχα δει πιό παλιά και μου άρεσε φετιχίστρια και επιλέγει εκείνη με ποιόν θα πάει δεν πάμε να γαμήσουμε την αφέντρα να μας γαμήσει τον εγκέφαλο και γιατί όχι και την πίσω τρύπα μου πάω
Ναι αφήνει και γλύψιμο και όχι μόνοαφού είναι αφεντρα. Κάνα γλειφομουνι αφήνει? Καμία μαλάκια να σου παίξει? Και μαστίγωμα να σου δώσει άμα το κάνει καλά ωραίο ειναι
Ναι αλλά όχι όλες,κάποιες δεν αφήνουν ούτε να τις αγγίξεις μεγάλο λάθος.Οι περισσότερες κάνουν κανονικότατα σέξ
χαχαχαχαχαχαχαχχααχΚι εγώ έχω κάνει σεξ σχεδόν με όλες τις αφέντρες που έχω πάει. Αλλά είναι απ' το χωριό, δεν τις ξέρετε.
χαχα εγώ έχω κάνει με τις περισσότερες που το παίζουν και σκληρέςΚι εγώ έχω κάνει σεξ σχεδόν με όλες τις αφέντρες που έχω πάει. Αλλά είναι απ' το χωριό, δεν τις ξέρετε.
Δεν είναι του σκληρού κάνει κανονικά και σέξ έχει κωλάρα,ούτε ξύλο θα φας ούτε πήδημα παίζει ρόλο και η εμφάνιση σου,πάντως κάνει σέξ.Δηλαδή ο μόνος τρόπος να έρθεις κοντά με αυτή την γυναίκα είναι να σε δείρει ή να σε πηδήξει;;;; Kαι μετά απο τόσο ξύλο το μόνο που θα πάρω μια μαλακία;;; Ε όχι ρε παιδιά είπαμε. Μην μας πούνε και μαλάκες στο τέλος..
Την έχεις δοκιμάσει και το λες; Γιατι οι άλλοι άλλα πράγματα λένε. Μην της βάλουμε χέρι παιδιά και μας χιμήξει.... Τελοςπάντων θα της μιλήσω πρώτα και βλέπουμε. Σίγουρα πάντως με τέτοια εμφάνιση είναι must see.Δεν είναι του σκληρού κάνει κανονικά και σέξ έχει κωλάρα,ούτε ξύλο θα φας ούτε πήδημα παίζει ρόλο και η εμφάνιση σου,πάντως κάνει σέξ.
Μίλα ευγενικά και δεν πρόκειται να σου χιμήξει,οι αφέντρες έχουν κάνει παρθενοραφή?Επαρχεία κάνουν κανονικότατα με προφυλακτικό.Την έχεις δοκιμάσει και το λες; Γιατι οι άλλοι άλλα πράγματα λένε. Μην της βάλουμε χέρι παιδιά και μας χιμήξει.... Τελοςπάντων θα της μιλήσω πρώτα και βλέπουμε. Σίγουρα πάντως με τέτοια εμφάνιση είναι must see.
27 είναι οι φωτογραφίες την δείχνουν μεγαλύτερη 100 ευρώ μία ώραΓειά σε όλους, η Σεσίλια πόσο χρεώνει και πόσο κρατάνε τα σέσσιον τις;
Επίσης κάπου είδα ότι είναι 27, όμως φαίνεται κάπως μεγαλύτερη (δεν το λέω για να προσβάλλω, μου αρέσουν οι μεγαλύτερες).