Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χανια λέει? Καμοια πρόσφατη εμπειρία κανεις ?Γεια χαρα σε ολους,
ξερει κανεις λεπτομερειες για την κοπελα?
Αξίζει??
μπα!Εχει κανεις εμπειρία με την εν λογω αφεντρα?
Για εμένα αυτή είναι η καλύτερη, αλλά τι να το κάνεις αφού δεν γαμιέται.Τελικά πόσες με το επώνυμο χατζη υπάρχουν?![]()
αφού είναι αφεντρα. Κάνα γλειφομουνι αφήνει? Καμία μαλάκια να σου παίξει? Και μαστίγωμα να σου δώσει άμα το κάνει καλά ωραίο ειναιΓια εμένα αυτή είναι η καλύτερη, αλλά τι να το κάνεις αφού δεν γαμιέται.
Γλειφομούνι αφήνει, μαλακία παίζει. Οι άλλες που δεν το κάνουν, κοροϊδεύουν.αφού είναι αφεντρα. Κάνα γλειφομουνι αφήνει? Καμία μαλάκια να σου παίξει? Και μαστίγωμα να σου δώσει άμα το κάνει καλά ωραίο ειναι
Πέρυσι... μου έκανε golden shower.
Είναι του τύπου μου σαν γυναίκα!
μια χαρά τότεΓλειφομούνι αφήνει, μαλακία παίζει. Οι άλλες που δεν το κάνουν, κοροϊδεύουν.
Καμία αφέντρα δεν πηδιέται.Μαλακία παίζει γλειφομούνι κάνει αυτό δεν είναι αυταρχικό τα κάνουν όλες και πηδιούντε οι περισσότερες,σκοπός είναι να σε παίξει εγκεφαλικά και μετά αν θέλει ναι να της κάνεις και ένα σπέσιαλ γλύψιμο
είσαι εκτός τόπου και χρόνου βεβαίως και κάνουν αρκετές και σεξ εκτός αν είσαι γέρος η κακόμουτσουνος μιλάμε και αντάλλασουμε μηνύματα μεταξύ μας εσύ δεν θα έχεις μιλήσει με άλλον και εγώ και άλλοι έχουμε γαμήσει κσνονικά και χωρίς να το ζητήσουμε βαριόντουδαν να κάνουν αυταρχικό και κάνσμε σεξ πάντα με προφύλαξηΚαμία αφέντρα δεν πηδιέται.
Πες μου, ποιες έχεις γαμήσει; Παράδειγμα, την Βαρόνη, την έχεις γαμήσει;είσαι εκτός τόπου και χρόνου βεβαίως και κάνουν αρκετές και σεξ εκτός αν είσαι γέρος η κακόμουτσουνος μιλάμε και αντάλλασουμε μηνύματα μεταξύ μας εσύ δεν θα έχεις μιλήσει με άλλον και εγώ και άλλοι έχουμε γαμήσει κσνονικά και χωρίς να το ζητήσουμε βαριόντουδαν να κάνουν αυταρχικό και κάνσμε σεξ πάντα με προφύλαξη
Τη Βαρονη δε τη παίρνει ούτε ο χάρος ρε, τι να πηδήξεις από τη χοντρή...Θα μας τρελάνειςΠες μου, ποιες έχεις γαμήσει; Παράδειγμα, την Βαρόνη, την έχεις γαμήσει;