You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 705K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.214
Καλησπερα, θα ησασταν ανοικτή σε ενα session που εκτος απο spanking και scat θα υπήρχε facefarting και tickling torture?
Καλημέρα.
Δεν κάνω farting. Όλα τα υπόλοιπα οκ
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.214
Θα ανακοινωθεί εδώ ο διαγωνισμός
Καλημέρα.
Ναι θα ανακοινωθεί και εδώ.
FMSTGB προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μηνυμα και δεν ειναι εφικτό,αν μπορεις στείλε μου εσυ να επικοινωνησω μαζι σουΚαλησπερα, θα ησασταν ανοικτή σε ενα session που εκτος απο spanking και scat θα υπήρχε facefarting και tickling torture?
Δεν ξέρω φιλε μου. Γραψε μου εδωFMSTGB προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μηνυμα και δεν ειναι εφικτό,αν μπορεις στείλε μου εσυ να επικοινωνησω μαζι σου
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.214
Γνωρίζουμε ενα σεσσιον της ωρας πχ κόστος;
Καλημέρα.
Πρέπει να με καλέσεις στο τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.214
Καλημέρα σε όλους.
Δεν ξέρω τί σας έπιασε ένα χρόνο μετά και με ρωτάτε για ένα διπλό που είχα ανακοινώσει, αλλά δεν έγινε τίποτα διότι ήταν μακριά από τα δικά μου γούστα.
Δεν έχω καμία σχέση με την τέα και δεν κάνω καμία συνεργασία με την συγκεκριμένη..
Δεν ξέρω τί σας έπιασε ένα χρόνο μετά και με ρωτάτε για ένα διπλό που είχα ανακοινώσει, αλλά δεν έγινε τίποτα διότι ήταν μακριά από τα δικά μου γούστα.
Δεν έχω καμία σχέση με την τέα και δεν κάνω καμία συνεργασία με την συγκεκριμένη..
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 530
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα σας Κυρία, ευτυχώς....Καλημέρα σε όλους.
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Τι εγινε εδω, εχουμε μπιφ με την Τεα? (Μ' αρεσουν αυτα τα σλανγκ του 21ου αιωνος)
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.214
Τι εγινε εδω, εχουμε μπιφ με την Τεα? (Μ' αρεσουν αυτα τα σλανγκ του 21ου αιωνος)
Καλησπέρα.
Κανένα μπιφ. Απλά δεν υπήρξε χημεία...
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.214
Καλημέρα πλάσματα μου.
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 530
- Πόντοι
- 81
Από μουσική γαμαει η Κυρία και οχι μόνο χοχοχοΆμα κατέχει το bdsm, όσο κατέχει τη μουσική, θα είναι μπόμπα η κοντή!