Άργησα, αλλα θα το μοιραστώ....
Με καλείτε στο πάρτι που έχετε οργανώσει, χρειάζεστε δουλικο για εσάς και τους καλεσμένους σας. Φτάνω τρέμοντας απο προσμονή. Έχω αργήσει 5 λεπτά και μου ανοίγετε την πόρτα εκνευρισμενη. "Τσουλαρα σήμερα θα σε σπάσω " Πέφτω στα γόνατα κ σας ζητώ συγνώμη. Με σφαλιάρες κ κλωτσιές με βάζετε στο σαλόνι. Ήδη κάποιοι καλεσμένοι ειναι εδώ. Με βάζετε στη μέση κ με διαταζετε να γδυθω. Υπακουω τρέμοντας. "10 στην άχρηστη πέτσα σου και μετά θα καθαρίσεις όλων τα παπούτσια με τη γλώσσα σου".Υπομενω καρτερικά. Μου βάζετε την άχρηστη πετσα στο κλουβάκι και με στέλνετε για δουλειές. "Απόψε θα σερβίρεις στους κυρίους κ τις κυρίες, και όποιος ή όποια θέλει σε εκμεταλλεύεται όπως θέλει, μην ξεχνάς όμως ότι είσαι εδώ για τη δικιά μου απόλαυση " Το βράδυ κυλά σερβίροντας, κάνοντας το χάλι, καθαρίζοντας καλεσμένους κ καλεσμένες αλλα εγω εχω μάτια μόνο για Εσάς. Οπότε αργώ ή κάτι δεν κάνω καλά το χέρι σάς και το μαστίγιο σας ειναι εκεί να μου το θυμίζει. Σας βλεπω να τιμωρείται τους δούλους κ τις δούλες της ομήγυρης κ κοκκινίζω απο έξαψη, θα ερθει άραγε και η σειρά μου...;Τότε λοιπόν αφού έχω καθαρίσει ποτά και χυσια απο παντού ακούω το σαδιστικό Σας γέλιο...."Ήρθε η σειρά σου τσουλαρα...πάνω η κωλαρα σου!" Στηνομαι και το μαστίγιο σας μου οργωνει την πλάτη, το κερί που ακολουθεί ολοκληρώνει την αίσθηση...αλλα φευ....το χέρι σας με ανοίγει...ακολουθεί ο δονητής...με παίρνετε με λύσσα...η καρδιά μου πάει να σπάσει...με γυρνάτε ανάσκελα και συνεχίζετε το σφυροκοπημα, ειμαι σε εκσταση, οι καλεσμένοι σας γελούν. Και τότε αποφασίζετε να μου χαρίσετε το χρυσό σας νέκταρ...πνίγομαι αλλα πλεω σε ευτυχία! Σας ευχαριστώ! Καλείτε τους καλεσμένους και τις καλεσμένες σας να κάνουν το ίδιο. "Εισαι μια τουαλέτα μωρή άχρηστη τσουλαρα!" Υπακουω. Κάποιοι έρχονται κ αδειάζουν, άλλοι μένοντας αποσβολωμενοι...Σας ευχαριστώ..."Μπράβο άχρηστη τσουλαρα μόνο για τουαλέτα κάνεις " και γελάτε σατανικά....
Σας ευχαριστώ....