Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.242
Καλημέρα κυρία,τους νέους που θέλουν να δοκιμάσουν και αυτή την προοπτική και δεν ξέρουν τι θέλουν από τις υπηρεσίες σας τους δέχεστε ;

Καλησπέρα...
Συνήθως όχι.. Υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως..... Αν με καλέσεις στο τηλέφωνο επικοινωνίας θα σου λυθούν πολλές απορίες.

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
117
Πόντοι
0
Τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις διηγήσεις πολύωρης και βασανιστικής διαμονής στο κλουβί όσων ανόητων τόλμησαν να αυθαδιάσουν στην κα. 'Ισιδα.

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.242
Τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις διηγήσεις πολύωρης και βασανιστικής διαμονής στο κλουβί όσων ανόητων τόλμησαν να αυθαδιάσουν στην κα. 'Ισιδα.

Μήπως θέλεις να έχεις την χαρά να το δοκιμάσεις εσυ πρώτος.

Καλημέρα όλη μέρα πλάσματα μου

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.242
Πού να έρθει και η γκιλοτίνα....

Για να δούμε πόσοι θα λύσουν αυτή την απορία που υπάρχει στο κομμάτι.....

Τελευταία τροποποίηση:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
528
Πόντοι
81
Καλημέρα, επειδή είδα τις διαστάσεις αυτού του κλουβιου πριν φτιαχτεί θέλω να επισημάνω ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται και κρύβει πολλά. Άλλωστε τα φαινόμενα απατουν όταν μιλάμε για την Κυρία Ίσιδα. Καλή Κυριακή σε όλους και όλες!

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.242
Καλημέρα όλη μέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Ισχύει ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται....
Καλημέρα, επειδή είδα τις διαστάσεις αυτού του κλουβιου πριν φτιαχτεί θέλω να επισημάνω ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται και κρύβει πολλά. Άλλωστε τα φαινόμενα απατουν όταν μιλάμε για την Κυρία Ίσιδα. Καλή Κυριακή σε όλους και όλες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom