Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 671K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
524
Πόντοι
81
Καλησπέρα σύμπαν μου.

Για Κρήτη το πρόγραμμα έχει ήδη γεμίσει..

Υπάρχουν κάποια κενά μόνο για 3/6.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να με συναντήσει θα πρέπει να κλείσει σύντομα.

IMG-20260517-WA0003.jpg
Καλησπέρα σας Κυρία,το συγκεκριμένο πενταστερο κλουβί προσφέρεται για διαμονή; Για έναν γνωστό ρωτάω :2funny:

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.212
Καλησπέρα σας Κυρία,το συγκεκριμένο πενταστερο κλουβί προσφέρεται για διαμονή; Για έναν γνωστό ρωτάω :2funny:

Το συγκεκριμένο θα το βρεις στο dark chamber.

Δεν νομίζω να μπορείς να κοιμηθείς όρθια εκεί μέσα. Βγάλε πρώτα την πίστα του ύπνου στο κρεβάτι δεμένη και μετά κλείνεις διανυκτέρευση στο νέο κλουβί. Άχρηστη

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
316
Πόντοι
21
Καλησπέρα σύμπαν μου.

Για Κρήτη το πρόγραμμα έχει ήδη γεμίσει..

Υπάρχουν κάποια κενά μόνο για 3/6.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να με συναντήσει θα πρέπει να κλείσει σύντομα.

******Υπάρχει η δυνατότητα διπλής συνεδρίας με φίλη μου η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ*******

IMG-20260517-WA0003.jpg
ενδιαφερουσα μου ακουγεται αυτή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (συγγνωμη Κυρια...)

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.212
Έτοιμοι εκεί στην ΚΡΗΤΗ ?

Λίγες μέρες έμειναν να βρεθείτε στα πόδια μου

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.212
Καλημέρα όλη μέρα πλάσματα μου.

Κρήτη λοιπόν όσοι θέλετε να βρεθείτε στο event μας, μέσα στην φύση, με καλείτε στο τηλέφωνο για πληροφορίες.

Όποιος ενδιαφέρεται να βρεθεί στα πόδια μου 1-4 Ιουνίου υπάρχουν κάποια κενά ακόμα.

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.212
Καλημέρα σύμπαν μου.

Η ηρεμία πρίν την καταιγίδα που λέει και ένα πλάσμα μου.

Domina Erica & Ίσιδα Καρρά

• Θεσσαλονίκη και Βόλο επόμενοι προορισμοί
Σύντομα οι ημερομηνίες

Ο χώρος στην Θεσσαλονίκη θα καθυστερήσει λίγο, διότι έγινε η αρχή και για τον χώρο μας στο Ηράκλειο Κρήτης...

DOMINA Erica & Isida Karra

IMG-20260526-WA0000.jpg

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.212
Λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων και δημιουργικών διαφορών, τα αρχικά live acts δεν θα μπορέσουν τελικά να συμμετέχουν στο event.

Παρότι αυτό δεν ήταν το πλάνο που είχαμε εξαρχής, σεβόμαστε την απόφασή τους και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια.

Παρ’ όλα αυτά, η εξέλιξη αυτή, άνοιξε τον δρόμο για κάτι ακόμη μεγαλύτερο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ένα αναβαθμισμένο lineup με τον E-Mov να προστίθεται στο event.

Αντί να αφήσουμε τις δυσκολίες να επηρεάσουν το όραμά μας, επιλέξαμε να προχωρήσουμε πιο δυνατά και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο της εμπειρίας.

Μαζί με τους DJs και όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, ετοιμάζουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική, ενέργεια και δυνατές στιγμές.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και τη στήριξη — τα λέμε στο dancefloor.

IMG-1a0568e495ec301444c002296015d015-V.jpg

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.212
Καλησπέρα σύμπαν μου.

Για Χανιά ήδη γέμισε το πρόγραμμα. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται να βρεθεί στα πόδια μου, ή θα έρθει στο Ηράκλειο που υπάρχουν κενά μόνο το Σάββατο, ή θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου που θα έρθω ξανά.

Καλό βράδυ σε όλους....

nikos192

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2026
Like
8
Πόντοι
0
Απαραδεκτη τελειως η "κυρία". Στο παρελθον ήταν συννενοησιμη αλλά τελευταια την εχει δει πολυ diva ειρωνευεται και μιλαει ασχημα στο τηλεφωνο χωρις λογω

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
117
Πόντοι
0
Απαραδεκτη τελειως η "κυρία". Στο παρελθον ήταν συννενοησιμη αλλά τελευταια την εχει δει πολυ diva ειρωνευεται και μιλαει ασχημα στο τηλεφωνο χωρις λογω
Η απλα σε γραφει και δε σηκωνει καν το τηλ Ελλαδα 2.0.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.414
Πόντοι
2.306
Έμπιστος φαίνεσαι

emmanouil2003

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
1.294
Πόντοι
201
Εμεις που μιλησαμε πρωτη φορα πριν 1 μηνα και κατι μια χαρα..ηταν στο τηλεφωνο και πολυ συνεννοήσιμημε ορεξη να σου εξηγηση το οτιδηποτε!~

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
524
Πόντοι
81
Ενώ αν κάνεις ψεύτικα προφίλ λέγοντας ανακρίβειες και ψέματα όλα είναι μια χαρά. Καλό υπόλοιπο εύχομαι.

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.212
Καλησπέρα πλάσματα μου...

Μην δίνετε σημασία....

Έτσι ήμουν και παλιά. Όταν ο άλλος μου μιλήσει άσχημα το ίδιο θα του μιλήσω....

Έλα παππού να σου δείξω το χωράφι σου...
Στεφανία που έγινες νικος.

Δεν άλλαξα ούτε υπάρχει περίπτωση να με αλλάξω επειδή υπάρχουν και αυτοί ανάμεσα μας.

nikos192

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2026
Like
8
Πόντοι
0
Ενώ αν κάνεις ψεύτικα προφίλ λέγοντας ανακρίβειες και ψέματα όλα είναι μια χαρά. Καλό υπόλοιπο εύχομαι.
Αυτες ειναι υποθεσεις δικες σου φιλε. Δεν ειχα προφιλ εδω και εκανα δεν σημαινει οτι ειναι ψευτικο. Σου ειπα στο παρελθον δεν μιλουσε με αυτο τον τροπο. Τωρα που ξαναηρθε κρητη μιλαει σκατα χωρις λογω. Εχω βρεθει σχεδον με ολες τις αφεντρες στην Ελλαδα και προσωπικα ποτε δε μου εχουν μιλησει ετσι γιαυτο και το κοινοποιω

nikos192

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2026
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα πλάσματα μου...

Μην δίνετε σημασία....

Έτσι ήμουν και παλιά. Όταν ο άλλος μου μιλήσει άσχημα το ίδιο θα του μιλήσω....

Έλα παππού να σου δείξω το χωράφι σου...
Στεφανία που έγινες νικος.

Δεν άλλαξα ούτε υπάρχει περίπτωση να με αλλάξω επειδή υπάρχουν και αυτοί ανάμεσα μας.
Δε μιλησα ποτε ασχημα μη λες ψεμματα. Εσυ μιλας με υφακι χιλιων καρδιναλιων, ειρωνιες και βρισιες απο το πουθενα και χωρις λογω. Πρωτη φορα ειδα τετοια συμπεριφορα

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.091
Πόντοι
456
Mάλλον θα την έτυχες σε κακή στιγμή ή ενδεχομένως κάτι να είπες στραβά χωρίς να το καταλάβεις.. Εμένα που με έχει υπό της πολλά χρόνια και κάνει πάνω μου ότι της καυλώνει ενώ θα μπορούσε να με βλέπει σαν το τελευταίο σκουπίδι της, με σέβεται και με εκτιμά όπως την πρώτη μέρα.

Θα σου πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις επικοινωνία, αξίζει το σέσσιον μαζί της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom