mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 528
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Κυρία. Αναμενουμε οι άχρηστες να βρεθουμε στα πόδια σας

Από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη στην ΑθήναΠοτέ επιστρέφει;
Ήδη κλαιμε από την μέρα που έφυγε η Κυρία. Καλημέρα όλη μέρα σε όλους και όλες!!Κάποιοι στη συμπρωτεύουσα θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ...
Χούσαβικ για παρατήρηση φαλαινών a must (δεν κάνω πλάκα)Καλημέρα όλη μέρα πλάσματα μου.
Αθήνα έως 10/4
Ισλανδία 15/4 -15/5
Θεσσαλονίκη 20/5
Το διάστημα που θα απουσιάζω Ισλανδία, θα υπάρχει η δυνατότητα για online session
Χούσαβικ για παρατήρηση φαλαινών a must (δεν κάνω πλάκα)
Επίσης steam valley (δεν θυμάμαι το ισλανδέζικο όνομα), μετά από πεζοπορία μιάς ώρας σε φανταστικά τοπία, φτάνεις σ' ένα ποτάμι με θερμοκρασία θερμών λουτρών. Έξω ξεπαγιάζεις και μέσα βιώνεις την απόλυτη ηδονή. Τώρα αυτό αν συνδυαστεί και με ένα bdsm session, δεν χρειάζεται να ζήσεις τίποτα άλλο στη ζωή σου! Aνατολικά του Ρευκιάβικ
Καλημέρα όλη μέρα Κυρία Ισιδα και χρόνια πολλά σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω μαζί με τα σεσσιον θα δίνετε και αυγά έκπληξη λόγω ημερών;Καλημέρα σύμπαν μου και χρόνια πολλά με υγεία.
Από αύριο διαθέσιμη στην Αθήνα και πάλι.
Επόμενος προορισμός Πάτρα.
Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στα πόδια μας ..
DOMINA ERICA & ISIDA KARRA
Σε περιμένω. Φέρε όμως μαζί γιατί έσπασαν όλα.Ίσως τσουγκρίζει αβγά μέχρι να σπάσουν λόγω των ημερών….
Επιτέλους η πολυπόθητη άφιξη!!!!Σε περιμένω. Φέρε όμως μαζί γιατί έσπασαν όλα.
Φήμες λένε ότι έβαλε τους σκλάβους να τα κλωσσήσουν, τώρα βρίσκονται στο στάδιο της επώασης.Ίσως τσουγκρίζει αβγά μέχρι να σπάσουν λόγω των ημερών….
Κυρία Χανιάα ποτέ με τ καλό;Καλησπέρα πλάσματα μου.
ΠΑΤΡΑ
Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στα πόδια μας.
Από 30/4/26 - 5/5/26
Domina Erica & Ίσιδα Καρρά
![]()
Περαστικά ότι και αν ειναι Γρηγόρη ανάρρωση!Μετά από ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα ακυρώνω τα τουρ μέχρι να έχω νέα. Καλή συνέχεια σε όλους