Σε τρώειΚαλημέρα όλη μέρα κυρία. Βέβαια στην περίπτωση σας κάτω του 1,50 πιο πολύ σε σκορδακι μου κανετε![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σε τρώειΚαλημέρα όλη μέρα κυρία. Βέβαια στην περίπτωση σας κάτω του 1,50 πιο πολύ σε σκορδακι μου κανετε![]()
Βλέπω ξανά τα εξαιρετικά μουσικά γούστα σου. Γνώμη μου. Θα παραθέσω το dominion όχι για τον τίτλο, αλλά για τα απίστευτα aesthetics, ειδικά στην αντίληψη της ανδρικής μόδας.Καλημέρα και καλή εβδομάδα πλάσματα μου....
Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο dark chamber, οπότε μέχρι τέλος Νοεμβρίου, τα σεσσιον θα γίνονται μόνο σε ξενοδοχείο.
Νέα αρχή για τον αγαπημένο σας χώρο....με τις καλύτερες...
Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την κυρία υπάρχει μια μόνιμη φαγούρα είναι η αλήθεια.Σε τρώει
Το προειδοποιητικό τρίγωνο εθισμού να έχεις κατά νου γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και μετά δεν έχει γυρισμό.φαγουρα εχω μόνο διαβαζοντας τα μυνηματά της εδώ..τι θα παθω αν την γνωρισω...

φαγουρα εχω μόνο διαβαζοντας τα μυνηματά της εδώ..τι θα παθω αν την γνωρισω...
λιπτομεριες μπορουμε να εχουμε;Kαλό σ/κ Θεάρα μας!!! Μετά το χτεσινό τηλεφωνικό μούσκεψα... Λιμνούλα κάτω από το μουνάκι μου...λ Μετράμε αντίστροφα να Σας δούμε στα μέρη μας!!!!
Kαλό σ/κ Θεάρα μας!!! Μετά το χτεσινό τηλεφωνικό μούσκεψα... Λιμνούλα κάτω από το μουνάκι μου... Μετράμε αντίστροφα να Σας δούμε στα μέρη μας!!!!

....δεν εχω ιδεα πως βρεθηκα εδω, αλλα ωραιο καβλακι το μωρο στο video!!Βλέπω ξανά τα εξαιρετικά μουσικά γούστα σου. Γνώμη μου. Θα παραθέσω το dominion όχι για τον τίτλο, αλλά για τα απίστευτα aesthetics, ειδικά στην αντίληψη της ανδρικής μόδας.

Ο απόλυτος παράδεισος έρχεται λοιπόν. Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε αφεντρα μου!!Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε πλάσματα μου...
Κάτι νέο έρχεται στο Dark chamber...
Μαζί με τις καλύτερες ....
• Mistress D
• Domina Erica
• Domina Olga
• Goddess Hera
• Isida Karra
...μάλλον μπέρδεψες τα γράμματα.....(το "ρ" με το "σ")....δεν εχω ιδεα πως βρεθηκα εδω, αλλα ωραιο καβλακι το μωρο στο video!!![]()
...ναι, δν αποκλειεται...μάλλον μπέρδεψες τα γράμματα.....(το "ρ" με το "σ")
Ί(σ)ιδα ≠ Ί(ρ)ιδα
Καλημέρα σας Αφέντρα Ίσιδα. Αυτό το party time φαίνεται παραπάνω από ελκυστικό. Ίσως στο τέλος του σκ χρειαστούμε πρώτες βοήθειες αλλά όλα καλάΚαλημέρα πλάσματα μου...
Στο dark chamber θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες σας τις φαντασιώσεις.
Επιλογή για διπλά session με:
• Mistress D
• Domina Erica
• Goddess Hera
• Domina Olga
• Isida Karra
* Party time sessions τα σαββατοκύριακα.
*Events
* Videos
* Vip για ζευγάρια
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας.