Και με τα χέρια και με την γλώσσα κυρία Ισιδα...Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ελα κουταβι μου.... Θα μου κάνεις και μασάζ όμως...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και με τα χέρια και με την γλώσσα κυρία Ισιδα...Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Μασάζ σε αυτά τα υπέροχα πόδια;;;;;Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλημέρα mistress!Καλημέρα σύμπαν μου....
Πάντα στο dark chamber κυριαρχούσε η Καλύτερη και συμμετείχαν στο πλάι σας φοβερές παρουσίες, επαγγελματίες και μή... Αναμένουμε!!!
Καλημέρα Κυρία. Συγγνώμη... Πάνω στον ενθουσιασμό μου δεν το διατύπωσα σωστα.Καλημέρα πλάσματα μου και καλή Κυριακή να έχουμε...
Επειδή δεν μου αρέσει η φράση
"Κυριαρχούσε η καλύτερη και συμμετείχαν στο πλάι σας φοβερές παρουσίες, επαγγελματίες"....
Διορθώνω .....
Με τις φίλες μου
Είμαστε όλες μαζί σαν ένα.
Σύντομα θα έχετε πληροφορίες σχετικά με τα vip στο Dark Chamber και για τα καλύτερα ονόματα που θα μπορείτε να λατρέψετε...
Στα ποσα "συγγνωμη" καιγεσαι???Καλημέρα Κυρία. Συγγνώμη... Πάνω στον ενθουσιασμό μου δεν το διατύπωσα σωστα.
Καλή Κυριακή!
Καλησπέρα σας αφέντρα μου , ατέλειωτη λατρεία στα θεϊκά σας πόδια και τακούνια. Στην θέση μας οι άχρηστες σας.Καλησπέρα σε όλους και όλες....
Καλή υγρή Κυριακή.......
![]()
να ημουνα κατω απο τετοιες ποδαρες και για ωρες δεν θα ηθελα να σηκωθώΚαλησπέρα σε όλους και όλες....
Καλή υγρή Κυριακή.......
![]()
να ημουνα κατω απο τετοιες ποδαρες και για ωρες δεν θα ηθελα να σηκωθώ
Θέλει γλώσσα φιδιού για να σβήσει αυτό, αλλά εδώ που τα λέμε γιατί να σβήσει, είναι sexy!Να σε δω να σβήνεις το ταττοο με την γλώσσα......