Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.759
Λαδί και υπομονή.........Η αλήθεια είναι ότι ο lb συνήθως βάζει φωτιές ή παίρνει φωτιά, ενώ τα κεράκια και το σβήσιμο τους είναι δική μου ειδικότητα….
Αλλά φιστιν/φουτιν;;;;;;;
Κατάλαβα……Λαδί και υπομονή.........
μονο blooded eagle μην ζητησεις αλλιως σε βλεπω να κερδιζεις πρωτη θεση για τη VlahallaΚατάλαβα……
Με λάδι και υπομονή, ο λωλός γίνεται χωνί……
Μπορώ να διαλέξω τα κεράκια ή μόνο ο lb έχει επιλογή;
Εσύ έχεις τα κεράκια τυχερουλη......Κατάλαβα……
Με λάδι και υπομονή, ο λωλός γίνεται χωνί……
Μπορώ να διαλέξω τα κεράκια ή μόνο ο lb έχει επιλογή;
Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.Κυρια καλησπερα
για Χανια προβλεπεται επισκεψη με στον χειμωνα?
προτεινω να φτιαχτει αντιστοιχο καλενταρι ετσι να ειναι ολοι ενημερωμενοιΘα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Παράδεισος και κόλαση μαζί!!Την καλησπέρα μου και καλή εβδομάδα να έχουμε πλάσματα μου.....
Βασανίζεσαι?Παράδεισος και κόλαση μαζί!!
Τρελά!!! Αλλά χωρίς την άδεια Σας δεν πλησιάζω, μόνο βλέπω..Βασανίζεσαι?
Σε αφήνω λοιπόν στην θέση σου να πάρεις μάτι..... Τελειώνεις στη καμάρα του ποδιού και τα καθαρίζεις με γλώσσα φυσικά.....Τρελά!!! Αλλά χωρίς την άδεια Σας δεν πλησιάζω, μόνο βλέπω..
Και όμως αυτό το υπέροχο πέλμα... Μπορεί να γίνει ότι πιο επίπονο όταν εκνευριστεί η Κυρία και σε σουτάρει από σκλάβο και ότι πιο μαγικό όταν σε αποδεχτεί πάλι πίσω και σε βάλει προσκυνώντας την να το φιλήσεις, ως ένδειξη υποταγής... Υπέροχη!!!Την καλησπέρα μου και καλή εβδομάδα να έχουμε πλάσματα μου.....
Μάλιστα Κυρία!Σε αφήνω λοιπόν στην θέση σου να πάρεις μάτι..... Τελειώνεις στη καμάρα του ποδιού και τα καθαρίζεις με γλώσσα φυσικά.....
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η εβδομάδα ,στα θεϊκά πόδια της αφέντρας μας. Καλησπέρα σε όλους και όλεςΤην καλησπέρα μου και καλή εβδομάδα να έχουμε πλάσματα μου.....
Υπάρχει και καλύτερος ετοιμάσου...... Τιν τιιιν....Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η εβδομάδα ,στα θεϊκά πόδια της αφέντρας μας. Καλησπέρα σε όλους και όλες