Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 557K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πού φαντασιώνεστε να χύνετε την Domina Ίσιδα Καρρά;

• Στα μικρά ποδαράκια της

• Στα λεμονένια βυζάκια της

• Στο στητό κωλαράκι της (στα κωλομάγουλα)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Πραγματικά και εγώ πολύ τυχερή ειδικά με την συγκεκριμένη τσουλα.... Σπάνια σχέση....
Τιμή μου Κυρία να ζω αυτό το σαγηνευτικό ταξιδι μαζί Σας.... Ούτως ή άλλως με άλλη δεν θα μπορούσα:smiling-face-with-heart-eyes:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
190
Πόντοι
0
Τιμή μου Κυρία να ζω αυτό το σαγηνευτικό ταξιδι μαζί Σας.... Ούτως ή άλλως με άλλη δεν θα μπορούσα:smiling-face-with-heart-eyes:
Χμμμ, μιά χαρά πληροφορίες δίνεις όμως για όλες τις αφέντρες της ευρύτερης βορείου ελλάδος, με τις οποίες δεν θα μπορούσες!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Χμμμ, μιά χαρά πληροφορίες δίνεις όμως για όλες τις αφέντρες της ευρύτερης βορείου ελλάδος, με τις οποίες δεν θα μπορούσες!
Αγαπητέ φίλε giando ή όπως λεγόσουν παλαιότερα (γκούχου γκούχου), η βόρεια Ελλάδα έχει την εξής μία και πολύ αξιοπρεπή αφέντρα την dama vida. Δεν γνωρίζω άλλη τα τελευταία χρόνια. Ότι γνωρίζω από αφέντρες, έχω σχετικά μεγάλη εμπειρία, φυσικά και θα το μοιραστώ με το υπόλοιπο φόρουμ, όπως αντίστοιχα θα ήθελα να κάνουν και οι υπόλοιποι, όπως άλλωστε έκανες και εσύ παλαιότερα (ίσως κάπως περισσότερο μονόπλευρα). Σχεδόν όλες οι εμπειρίες μου είναι πριν υποταχθώ στην Κυρία Ίσιδα αλλά φυσικά υπάρχουν και λιγοστές που μου επιτράπηκαν για δικούς μας λόγους.

Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιος λόγος να μην ενημερώνω τους υπόλοιπους για ό,τι γνωρίζω;

Τελευταία τροποποίηση:

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.742
Πόντοι
736
και να θελει να δωσει πληροφοριες για αλλες κυριες του χωρου ο @LB το συγκεκριμενο ειναι το πλεον ακαταλληλο διοτι ειναι το προσωπικο νημα της @Domina Isida Karra . οποτε τη συγκεκριμενη ερωτηση τη θεωρω πλεον ακομψη ως προς το παρον νημα.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
και να θελει να δωσει πληροφοριες για αλλες κυριες του χωρου ο @LB το συγκεκριμενο ειναι το πλεον ακαταλληλο διοτι ειναι το προσωπικο νημα της @Domina Isida Karra . οποτε τη συγκεκριμενη ερωτηση τη θεωρω πλεον ακομψη ως προς το παρον νημα.
Παρακάμπτοντας το άκομψο του σχολίου του giando στο νήμα της Κυρίας Ίσιδας, ο φίλος πιθανόν αναφέρεται σε σχόλια που έχω κάνει κατά καιρούς για άλλες κοπέλες του χώρου σε άλλα νήματα. Νομίζω κανείς και πρώτη η Κυρία, δεν θα ήθελε να την λιβανίζουμε από το πρωί ως το βράδυ σε όλα τα νήματα. Η ίδια τρέφει μεγάλο σεβασμό για τις περισσότερες κοπέλες του χώρου και φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφράζουν- ακόμα και οι πιο πιστοί υποτακτικοί της όπως εγώ - την ειλικρινή θετική τους άποψη για τις κοπέλες του χώρου. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει επέμβει ποτέ να μου πει, να μην σχολιάσω θετικά οποιαδήποτε κυρία.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.742
Πόντοι
736
Παρακάμπτοντας το άκομψο του σχολίου του giando στο νήμα της Κυρίας Ίσιδας, ο φίλος πιθανόν αναφέρεται σε σχόλια που έχω κάνει κατά καιρούς για άλλες κοπέλες του χώρου σε άλλα νήματα. Νομίζω κανείς και πρώτη η Κυρία, δεν θα ήθελε να την λιβανίζουμε από το πρωί ως το βράδυ σε όλα τα νήματα. Η ίδια τρέφει μεγάλο σεβασμό για τις περισσότερες κοπέλες του χώρου και φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφράζουν- ακόμα και οι πιο πιστοί υποτακτικοί της όπως εγώ - την ειλικρινή θετική τους άποψη για τις κοπέλες του χώρου. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει επέμβει ποτέ να μου πει, να μην σχολιάσω θετικά οποιαδήποτε κυρία.
δεν ειπα να μην εκφραζεις τη γνωμη σου για αλλες κυριες του χωρου.....αυτο που ειπα ειναι οτι ειναι ακομψο να γινετε αυτο στο προσωπικο νημα μιας κυριας. για αυτο υπαρχουν τα αντιχτοιχα γενικα νηματα. τωρα αν ο @giando θελει πληροφοριες για αλλες κυριες μπορει να τις ψαξει στα αναλογα νηματα.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
δεν ειπα να μην εκφραζεις τη γνωμη σου για αλλες κυριες του χωρου.....αυτο που ειπα ειναι οτι ειναι ακομψο να γινετε αυτο στο προσωπικο νημα μιας κυριας. για αυτο υπαρχουν τα αντιχτοιχα γενικα νηματα. τωρα αν ο @giando θελει πληροφοριες για αλλες κυριες μπορει να τις ψαξει στα αναλογα νηματα.
Νομίζω ότι περισσότερο ήθελε να ιντριγκάρει για το χαβαλέ παρά να ζητήσει πληροφορίες για άλλες κοπέλες.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
190
Πόντοι
0
Αγαπητέ φίλε giando ή όπως λεγόσουν παλαιότερα (γκούχου γκούχου), η βόρεια Ελλάδα έχει την εξής μία και πολύ αξιοπρεπή αφέντρα την dama vida. Δεν γνωρίζω άλλη τα τελευταία χρόνια. Ότι γνωρίζω από αφέντρες, έχω σχετικά μεγάλη εμπειρία, φυσικά και θα το μοιραστώ με το υπόλοιπο φόρουμ, όπως αντίστοιχα θα ήθελα να κάνουν και οι υπόλοιποι, όπως άλλωστε έκανες και εσύ παλαιότερα (ίσως κάπως περισσότερο μονόπλευρα). Σχεδόν όλες οι εμπειρίες μου είναι πριν υποταχθώ στην Κυρία Ίσιδα αλλά φυσικά υπάρχουν και λιγοστές που μου επιτράπηκαν για δικούς μας λόγους.

Θεωρείς ότι υπάρχει κάποιος λόγος να μην ενημερώνω τους υπόλοιπους για ό,τι γνωρίζω;
Κακό χιούμορ φίλε μου, αλλά σε διαβεβαιώ χωρίς κακή πρόθεση. Ίσως σε ζηλεύω λίγο γιατί εγώ έχω κατέβει απ' το καράβι ενώ το ταξίδι ήταν ωραίο!

• Like
Αντιδράσεις: LB

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.749
Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν, μέσα σε αυτό το νήμα, από διάφορα προφίλ έπαιξε κατά καιρούς διαφήμιση και για άλλα ονόματα..... κάποιες φορές μιλώντας άσχημα για εμένα.
Τώρα μας έπιασε η φαγούρα βρε τρελουλη μου?

@giando Καλά κάνει και δίνει ο @LB πληροφορίες για άλλες κοπέλες που είχε εμπειρίες...
Αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι και ας κολλήσουν με μία....

Εάν έλεγα στον λβ και στον κάθε λβ να μην γράψει για άλλες εμπειρίες, θα είχα μόνο κόμπλεξ και κακία μέσα μου...

Καλό ξημέρωμα να έχουμε πλάσματα μου.....

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.742
Πόντοι
736
Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν, μέσα σε αυτό το νήμα, από διάφορα προφίλ έπαιξε κατά καιρούς διαφήμιση και για άλλα ονόματα..... κάποιες φορές μιλώντας άσχημα για εμένα.
Τώρα μας έπιασε η φαγούρα βρε τρελουλη μου?

@giando Καλά κάνει και δίνει ο @LB πληροφορίες για άλλες κοπέλες που είχε εμπειρίες...
Αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι και ας κολλήσουν με μία....

Εάν έλεγα στον λβ και στον κάθε λβ να μην γράψει για άλλες εμπειρίες, θα είχα μόνο κόμπλεξ και κακία μέσα μου...

Καλό ξημέρωμα να έχουμε πλάσματα μου.....
Απλά τη γνώμη μου είπα...... δεν κρατάω δύο μέτρα και δύο σταθμά

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Η αλήθεια είναι πως η κυρία μας όχι μόνο δεν έχει θέμα αλλά μας παροτρυνει να γράφουμε κριτικές για άλλες κοπέλες του χώρου και μη όπως είναι το σωστό για να ενημερώνονται οι περισσότεροι. Καλό πσκ στην αφέντρα μας και σε όλο το νήμα :smiling-face-with-heart-eyes:

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.749
Καλησπέρα πλάσματα μου....

Από την στιγμή που είμαστε σε ένα site για ενημέρωση, έχω την απαίτηση να υπάρχει σωστη ενημέρωση.....

Φυσικά και θα απαιτήσω και μια και δύο και 200 φορές να γράφουν την άποψη τους και οι προσωπικοί μου....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Καλησπέρα πλάσματα μου....

Από την στιγμή που είμαστε σε ένα site για ενημέρωση, έχω την απαίτηση να υπάρχει σωστη ενημέρωση.....

Φυσικά και θα απαιτήσω και μια και δύο και 200 φορές να γράφουν την άποψη τους και οι προσωπικοί μου....
Καλημέρα Θεά! Συμφωνώ και επαυξάνω... Υπάρχει πίττα γιά όλες τις αξιόλογες κυρίες του χώρου. Για όσες δεν μπαίνουν για αρπαχτή και πραγματικά το ζούνε. Ειδικά όταν γίνονται και ανά καιρούς επίσημες συνεργασίες μεταξύ σας ή έστω και περιστασιακά διπλά, είναι ότι καλύτερο για όσους ασχολούνται με τον χώρο (και ειδικά για τους αποκλειστικούς Σας)!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
Καλημέρα και καλή Κυριακή Κυρία!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.325
Πόντοι
4.895
@LB φήμες θέλουν να έχεις να επιλέξεις κάτι από τα παρακάτω απ' ότι μαθαίνω από τη φίλη μου προς Νοέμβρη μεριά:
  1. αυνανισμό από τρίτο άτομο παρουσία τρίτων, με λάδι που θα έχει εμποτιστεί με καυτερές πιπεριές ή με cayenne τριμμένο πιπέρι και το οποίο θα απλωθεί και στην υπόλοιπη περιοχή
  2. σβήσιμο κεριών με την κωλοτρυπίδα σου, παρουσία τρίτων
  3. fisting ή/και footing με το προαναφερθέν λάδι, έπειτα από στάξιμο λιωμένου κεριού σε όλη την ευαίσθητη περιοχή και αφαίρεσή του με μαστίγωμα, πάλι παρουσία τρίτων

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.555
Πόντοι
456
@LB φήμες θέλουν να έχεις να επιλέξεις κάτι από τα παρακάτω απ' ότι μαθαίνω από τη φίλη μου προς Νοέμβρη μεριά:
  1. αυνανισμό από τρίτο άτομο παρουσία τρίτων, με λάδι που θα έχει εμποτιστεί με καυτερές πιπεριές ή με cayenne τριμμένο πιπέρι και το οποίο θα απλωθεί και στην υπόλοιπη περιοχή
  2. σβήσιμο κεριών με την κωλοτρυπίδα σου, παρουσία τρίτων
  3. fisting ή/και footing με το προαναφερθέν λάδι, έπειτα από στάξιμο λιωμένου κεριού σε όλη την ευαίσθητη περιοχή και αφαίρεσή του με μαστίγωμα, πάλι παρουσία τρίτων
Οι φήμες είναι φήμες και μάλιστα κακόγουστες.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom