Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 555K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πού φαντασιώνεστε να χύνετε την Domina Ίσιδα Καρρά;

• Στα μικρά ποδαράκια της

• Στα λεμονένια βυζάκια της

• Στο στητό κωλαράκι της (στα κωλομάγουλα)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.325
Πόντοι
4.895
Την καλημέρα μου πλάσματα μου....

Τα κουφέτα βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την ευτυχία......

Ρωτήστε τους δικηγόρους τί ακούνε μετά τα κουφέτα....

Εσύ νυφικό θα βάλεις μαζί με την Ρωξάνη για ένα βίντεο....
Και λίγα είπες καλή μου φίλη! Όσο για το νυφικό, έχω ιδέα, θα στην πω από κοντά!...

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Οι νύφες το 'σκάσαν , προσεχώς στις οθόνες σας σε σενάριο και σκηνοθεσία της ανερχόμενης Ίσιδας Καρρα :cheesy::cheesy:
Καλησπέρα στην αφέντρα μας και σε όλο το νήμα!

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Κάτι φαντάζομαι....
Ποια θα πάρει φωτιά πιο γρήγορα.... Διαγωνισμός...:2funny::2funny:

Η καλή η μέρα από το προηγούμενο βράδυ φαίνεται....

1000011584.jpg
Με γεια τις γόβες!!!!!

Ο,τι πρέπει για διάτρηση ρώγας(και όχι μόνο)……

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.533
Πόντοι
456
Οι νύφες το 'σκάσαν , προσεχώς στις οθόνες σας σε σενάριο και σκηνοθεσία της ανερχόμενης Ίσιδας Καρρα :cheesy::cheesy:
Καλησπέρα στην αφέντρα μας και σε όλο το νήμα!
Ε όχι και ανερχόμενη.... Μόνο στα σενάρια που εγώ έχω πρωταγωνιστήσει.... Τον κουμπαρο την κουμπάρα, την φίλη, την πόρνη, τον κερατά, την κερατωμένη, την στριπτητζου, την βενζινου, την καμπαρετζού, την λουλουδού, την πιωμένη, την παρατημένη, την φυλακισμένη, την γαμημένη, την τσιμπουκλού, την αρπακολατζού, την προποτζού, την σκισμένη, την ξυλοδαρμένη, την σκλάβα, την λεσβία, την κυρία, την άλλη και τη σία πάμε φουλ για όσκαρ...

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Ε όχι και ανερχόμενη.... Μόνο στα σενάρια που εγώ έχω πρωταγωνιστήσει.... Τον κουμπαρο την κουμπάρα, την φίλη, την πόρνη, τον κερατά, την κερατωμένη, την στριπτητζου, την βενζινου, την καμπαρετζού, την λουλουδού, την πιωμένη, την παρατημένη, την φυλακισμένη, την γαμημένη, την τσιμπουκλού, την αρπακολατζού, την προποτζού, την σκισμένη, την ξυλοδαρμένη, την σκλάβα, την λεσβία, την κυρία, την άλλη και τη σία πάμε φουλ για όσκαρ...
Ανερχόμενη εννοούσα επίσημα στην μεγάλη οθόνη . Αλλά με τόσους ρόλους που έθεσες πάω πάσο :grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.533
Πόντοι
456
Ανερχόμενη εννοούσα επίσημα στην μεγάλη οθόνη . Αλλά με τόσους ρόλους που έθεσες πάω πάσο :grin:
Αλλά στον ρόλο που έκανα πάταγο, για αυτό και το κράτησα ξεχωριστά, ηταν η πυρπολημένη με την Κυρία στο ρόλο του μπουρλοτιέρη.... Νομίζω εκεινή η σκηνή θα έπαιρνε όσκαρ για τσινία μικρού μήκους.... Είναι αυτό που λέμε πήρε φωτιά ο κωλός σου... Κάτι τέτοιο:cheesy::cheesy::cheesy:

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Αλλά στον ρόλο που έκανα πάταγο, για αυτό και το κράτησα ξεχωριστά, ηταν η πυρπολημένη με την Κυρία στο ρόλο του μπουρλοτιέρη.... Νομίζω εκεινή η σκηνή θα έπαιρνε όσκαρ για τσινία μικρού μήκους.... Είναι αυτό που λέμε πήρε φωτιά ο κωλός σου... Κάτι τέτοιο:cheesy::cheesy::cheesy:
Έχω παίξει κι εγώ την πυρπολημένη, με την κυρία ίριδα στο ρόλο του μπουρλοτιέρη, αλλά με κερια(σε πλάτες, ρώγες, στήθος, πουλάκι, κλπ)……

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.533
Πόντοι
456
Έχω παίξει κι εγώ την πυρπολημένη, με την κυρία ίριδα στο ρόλο του μπουρλοτιέρη, αλλά με κερια(σε πλάτες, ρώγες, στήθος, πουλάκι, κλπ)……
Αν θες ρώτα την Κυρία να σου πει τι έγινε σε εκείνο το σκηνικό... Το Ηλία ρίχτο σε σέσσιον....

Τελευταία τροποποίηση:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Η κυρία σε ρόλο πυροσβεστηρα. Βέβαια με την διαστροφή της θα χωρουσε μέχρι και αυτός στις τρύπες μας

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Αυτό δεν είναι πυρπολημενη κέρινο ομοίωμα σε έκανε και στην περίπτωση μας τσουλίωμα :cheesy::cheesy:

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.533
Πόντοι
456
Η κυρία σε ρόλο πυροσβεστηρα. Βέβαια με την διαστροφή της θα χωρουσε μέχρι και αυτός στις τρύπες μας
Μικρό και κουτό.... Αδικείς το σκηνικό...Τι είμαστε τίποτα low budget:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom