mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται κυρία μου . Εσείς μας το μάθατε πρώτηΘα έρθει και η σειρά σου άχρηστη....

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται κυρία μου . Εσείς μας το μάθατε πρώτηΘα έρθει και η σειρά σου άχρηστη....
Καλησπέρα κυρία πολύ ενδιαφέρον αυτό!Όσοι ενδιαφέρονται για cuckolding, είμαι εδώ για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις τους....
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
Καλό βράδυ σε όλους.
Σσσσσστ... Μην τα λες όλα, άσε να έχει σασπένς καλέ...Κάποια θα κάνει βόλτα στα στριπτιτζαδικα της πόλης με τον εκνευρισμό που προκαλεί στον κολλητό μου......
Μωρη σαχλαμάρα με πόδια, @LB κοντεύει ο Νοέμβρης ...
Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σύμπαν..
Μήπως να έχουμε διπλό σήμερα?Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται κυρία μου . Εσείς μας το μάθατε πρώτη![]()
Μην σας πω και τριπλό-τετραπλοΜήπως να έχουμε διπλό σήμερα?
Οι τσουλες μου τρελάθηκαν δεν ξέρουν τι να κάνουν, την τρύπα τους ανοίγουνε και έπειτα τα χάνουν....Μην σας πω και τριπλό-τετραπλο![]()
Ότι καυλώνει την Κυρία μου... Στις διαταγές Σας... Σας ευχαριστώ και μόνο που μου δίνετε μια ακόμη ευκαιρία να είμαι στα πόδια Σας...Άσε τις καλημέρες και ανέβασε κάνα reel την αχόρταγη κωλαρα σου, να δούμε πως κουνιέσαι όταν γαμιεσαι ......
Κάποια αργεί χαρακτηριστικά μου φαίνεται... Από τη 1 το μεσημέρι, έχει πάει 9 και ακόμη τίποτα... Μου φαίνεται θα κάνω παράπονα ΚΑΙ για χρονοκαθυστέρηση. δε σε σώζει τίποτα...Ότι καυλώνει την Κυρία μου... Στις διαταγές Σας... Σας ευχαριστώ και μόνο που μου δίνετε μια ακόμη ευκαιρία να είμαι στα πόδια Σας...
Μπράβο τσουλαρα μου.......Αφέντρα μου ανεβάζω το βιντεάκι που ζητήσατε. Να γαμιέμαι με το δονητή που μου κάνατε δώρο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να είμαι περιποιημένη και ξυρισμένη όπως όταν με ξεκωλιάζετε.
Στα πόδια Σας...
Βλέπω κουφέτα προσεχώς!Όμορφη μέρα Θεά!
Όνειρο μου είναι να σταθώ κάποια στιγμή νυφούλα δίπλα της ή έστω προσωπική της 24/7 σκλάβα ... Αλλά Αυτή είναι το Βοss... Έχει πολλούς σκλάβους στα πόδια της, οπότε ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος.Βλέπω κουφέτα προσεχώς!
Εξαρταται που θα μπουν οι μπομπονιερες!!!Την καλημέρα μου πλάσματα μου....
Τα κουφέτα βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την ευτυχία......
Ρωτήστε τους δικηγόρους τί ακούνε μετά τα κουφέτα....
Εσύ νυφικό θα βάλεις μαζί με την Ρωξάνη για ένα βίντεο....
Όπου και να μπουν την ίδια ζημιά προκαλούν..... Χοχοχο. Καλημέρα τσουλαρα μουΕξαρταται που θα μπουν οι μπομπονιερες!!!