Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όταν η κυρία μου κάνει like ένα ρίγος με διαπερνάει ….Καλημέρα Κυρία ! Αφού μας ευχηθήκατε εσείς, τότε καλή θα είναι![]()
καλησπερα Κυρια! Σασ σκεφτομαι συνεχειαΚαλημέρα στο νέο μέλος της παρέας....
Καλημέρα πλάσματα μου
Καλησπέρα.καλησπερα Κυρια! Σασ σκεφτομαι συνεχεια
Πρεπει να μας δωσετε τα ονοματα που θελετε εσειςΚαλησπέρα.
Θα μου θυμίσεις κιόλας ποια είσαι? Η θα το κρατήσεις μυστικό ?
Για θύμισέ μου τ όνομά σου πρώτα πρώτα να μη μιλαω με μια άγνωστη στην ποοοορτα…ναναναν. Ταιριάζει γάντιΚαλησπέρα.
Θα μου θυμίσεις κιόλας ποια είσαι? Η θα το κρατήσεις μυστικό ?
Καλημέρα αφεντρα Ισιδα.Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα.....
Αν πάτε να ψωνίσετε και εσώρουχα έρχομαι χθες …!!!!!!Πρέπει να ξεκινήσουν νέες στρουμφο περιπέτειες ....
Το Σάββατο λοιπόν 3 άτομα θα περάσουμε μαζί κάποιες ώρες για καφέ και παιχνίδια public.
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει inbox για πληροφορίες
Μπορούμε να έρθουμε για μάτι να σας θαυμασουμε όσο θα παίζετε????Πρέπει να ξεκινήσουν νέες στρουμφο περιπέτειες ....
Το Σάββατο λοιπόν 3 άτομα θα περάσουμε μαζί κάποιες ώρες για καφέ και παιχνίδια public.
Μόνο λόγια είσαι τίποτα πιο πέρα..... ναναναανανα.... γάντι κολλάειΑν πάτε να ψωνίσετε και εσώρουχα έρχομαι χθες …!!!!!!![]()
Ο καυσωνας συνεχίζεται και τον σεμπτεμβρη στην αθηνα... και έρχεται μπουρινι ΘεσσαλονικηΠρέπει να ξεκινήσουν νέες στρουμφο περιπέτειες ....