Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αιι μαριιι στου χουριου ς εισυ ίσιδα δεν θα σταυρωσεις. Αι στην γιλαδα σ του δανααικ κι ας μας ιμας στην φαουρα μας
Aχ, καλά να 'σαι @Isida kara , ο τίγρης νάνος όλα τα λεφτά ;)Και μετά από αυτό το ευχάριστο μουσικό διάλειμμα - ( βιασμό στην ψυχοακουστικη μας) και το μάθημα ξένων γλωσσών,
Καλημέρα πλάσματα μου....
Ο Τίγρης νάνος ξύπνησε...
www.instagram.com
Καλημερα Κυρία !!! Να χετε μια ομορφη Κυριακή..,
Καλως ήρθες στο club.... Η Γυναικα ειναι πορωση και η Ισιτιδα κολλημα γερο.. Οταν επαναλαβεις ραντεβου θα καταλαβεις τι εννοω...Κύριοι μόλις επέστρεψα από συνάντηση με Ίσιδα Καρα. Ήταν καλύτερη από τις προσδοκίες μου κ βασικά από τα καλύτερα σεσσιον που έχω κάνει. Η Όρεξη, το πάθος, κ η έμπνευση που διακρίνουν την κυρία Ίσιδα είναι εγγύηση για τις υπηρεσίες που θα λάβετε. Την προτείνω σε όλους.
Επιβεβαιώνω. !!!!Καλως ήρθες στο club.... Η Γυναικα ειναι πορωση και η Ισιτιδα κολλημα γερο.. Οταν επαναλαβεις ραντεβου θα καταλαβεις τι εννοω...
Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα …Κύριοι μόλις επέστρεψα από συνάντηση με Ίσιδα Καρα. Ήταν καλύτερη από τις προσδοκίες μου κ βασικά από τα καλύτερα σεσσιον που έχω κάνει. Η Όρεξη, το πάθος, κ η έμπνευση που διακρίνουν την κυρία Ίσιδα είναι εγγύηση για τις υπηρεσίες που θα λάβετε. Την προτείνω σε όλους.
Καλημέρα και σε σένα!!!!Την Καλημέρα μου Σύμπαν...
Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας πλάσματα μου...Καλημέρα και σε σένα!!!!
Το σύμπαν ρωτάει πότε θα ανηφορίσεις προς Σαλονίκη μεριά......
Πφφφφ…. Και 2 μήνες να κάτσετε, πάλι πίσω θα ναι….Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας πλάσματα μου...
(ΣΣ. Μόνο ΠΑΟ και Κ. Ίσιδα!Πφφφφ…. Και 2 μήνες να κάτσετε, πάλι πίσω θα ναι….![]()
Πιο πολύ πάντως έχω δει λβ και άλλους εκεί πάρα εσένα.Πφφφφ…. Και 2 μήνες να κάτσετε, πάλι πίσω θα ναι….![]()
Θεσσαλονίκη η Κυρία!!!! καλη καλη καλη πολυ πολυ πολυ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας πλάσματα μου...