Απίστευτη Θεά!!!Η @Isida kara ετοιμάστηκε, τα τρίγωνα φτάσανε, και 10 τυχεροί θα μετρήσουν 50 έκαστος για να φάνε ένα τρίγωνο![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απίστευτη Θεά!!!Η @Isida kara ετοιμάστηκε, τα τρίγωνα φτάσανε, και 10 τυχεροί θα μετρήσουν 50 έκαστος για να φάνε ένα τρίγωνο![]()
Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι θα σκεφτεί η @Isida karaΑν έρθουμε αφού έχουν τελειώσει τα τρίγωνα, τι κερδίζουμε εκτός απο τις 50;
κριμα να κρυβει το μαλλι μια τοσο υπεροχη σαδιστικη φατσα...Η @Isida kara ετοιμάστηκε, τα τρίγωνα φτάσανε, και 10 τυχεροί θα μετρήσουν 50 έκαστος για να φάνε ένα τρίγωνο![]()
Μόνο για σας θα έρθουμε !!!!Καλημέρα σε όλους....
Να έχουμε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο.
Σας περιμένουμε και σήμερα λοιπόν ....
Eroticart
Dark chamber
Isida Karra
![]()
Μπορούμε να την γνωρίσουμε και από κοντά σε συνάντηση μαζί σας?Σύντομα θα γίνει η φωτογράφιση. Λίγο υπομονή.
Όσοι την γνώρισαν στην έκθεση κατάλαβαν ότι είναι σπάνιο πλάσμα, γενικά και ειδικά.... θα είναι και αύριο ,για όσους ενδιαφέρονται να την γνωρίσουν από κοντά.
Σύντομα θα γίνει η φωτογράφιση. Λίγο υπομονή.
Όσοι την γνώρισαν στην έκθεση κατάλαβαν ότι είναι σπάνιο πλάσμα, γενικά και ειδικά.... θα είναι και αύριο ,για όσους ενδιαφέρονται να την γνωρίσουν από κοντά.
Ναι εννοείταιΜπορούμε να την γνωρίσουμε και από κοντά σε συνάντηση μαζί σας?
Δεν είμαι από αυτές που τους αρέσει η ιδιαίτερη επεξεργασία....Το θα γίνει φωτογράφηση ακούγεται σαν το ""περιμένετε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες.¨"'
Το έχουμε καταλάβει και θέλω να πω ότι οι φωτό σας σας αδικούν!!!! Είστε απίστευτο πλάσμα από κοντά και αυτό το βλέμμα.....Δεν είμαι από αυτές που τους αρέσει η ιδιαίτερη επεξεργασία....
Για όσους δεν έχουν καταλάβει, θα πρέπει να μάθουν ότι τις γλάστρες τις έχω για το μπαλκόνι μου.Το έχουμε καταλάβει και θέλω να πω ότι οι φωτό σας σας αδικούν!!!! Είστε απίστευτο πλάσμα από κοντά και αυτό το βλέμμα.....
Ονειρα γλυκά!!!Για όσους δεν έχουν καταλάβει, θα πρέπει να μάθουν ότι τις γλάστρες τις έχω για το μπαλκόνι μου.
Και όσες γλάστρες και να μου φέρουν εγώ σκλάβους θέλω..
ή το XS ή το XXL για μένα είναι απλά νούμερα. Η ουσία είναι αλλού....
Όνειρα μέλι λοιπόν ...
Καλό βράδυ σε όλους...
Όντως σπάνιο πλάσμα! Καλημέρα!Σύντομα θα γίνει η φωτογράφιση. Λίγο υπομονή.
Καλησπέρα.Παιδιά είμαι έτοιμος για το πρώτο session με την Αφέντα Ίσιδα Καρρά. Δεν έχω και τεράστια εμπειρία αλλά τα σχόλιά σας και οι φωτογραφίες της με έπεισαν αμέσως. Σας ευχαριστώ ! Ελπίζω να φανώ αντάξιος τουλάχιστον των ελάχιστων προσδοκιών της! Προτείνετε μία ή δύο ώρες;
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να έρθω στην Κρήτη μέχρι Σεπτέμβριο.Κυρία κανονίστε να έρθετε και Χανια…. Θα χαρούμε να σας υπηρετήσουμε