Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε βεβαια, οι εορτασμοί οφείλουν να τραβάνε σε βάθος και σε μάκρος…..Όχι εντάξει.... έτσι κ αλλιώς 40 μερες πριν και 40 μετα, ακόμα γιορτάζουμε.....
Καλησπέρα
Χανιά δεν γνωρίζω αν θα έρθω.Χανια ποτέ θα έρθετε ΚΥΡΙΑ ;;
Ο νέος εξοπλισμένος χώρος θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Στο Dark Chamber θα έχετε την ευκαιρία να Εξερευνήσετε, να νιώσετε και να λατρέψετε όλες τις πλευρές του εαυτού σας....
Με νέα sessions...
Νεα Roleplay....
Και Πολλές ακόμα εκπλήξεις....
Isida Karra
&
Goddess Nemesis
@ Dark Chamber
Πότε θα είναι έτοιμος Θεά ΙσιδαΟ νέος εξοπλισμένος χώρος θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Στο Dark Chamber θα έχετε την ευκαιρία να Εξερευνήσετε, να νιώσετε και να λατρέψετε όλες τις πλευρές του εαυτού σας....
Με νέα sessions...
Νεα Roleplay....
Και Πολλές ακόμα εκπλήξεις....
Isida Karra
&
Goddess Nemesis
@ Dark Chamber
Η χημεία είναι το πρώτο και βασικό σε αυτό το κομμάτι....Παίδες σήμερα είχα εμπειρία με την κυρία Ίσιδα.Καταρχην να την ευχαριστήσω γιατί ήμουν το δώρο της ,ένας από τους δύο τυχερούς,δεύτερον είναι θέα η γυναίκα ωραίος τύπος και για τους γνώστες πολύ σαδιστρια....Το ζει το θέμα έχει απίστευτα σαδιστικό πρόσωπο και εκφράσεις και οκ πέτυχε και κάτι σε μένα που δε το χω ζήσει έως τώρα στα 45 μου..δε μπορώ να πω τι ,αλλά βρέθηκα σε άλλο πλανήτη.Αυτα από μένα καλυνηχτες
Με ενδιαφέρει για τον διαγωνισμόΌσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον νέο μας διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο για πληροφορίες.
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
Παίδες σήμερα είχα εμπειρία με την κυρία Ίσιδα.Καταρχην να την ευχαριστήσω γιατί ήμουν το δώρο της ,ένας από τους δύο τυχερούς,δεύτερον είναι θέα η γυναίκα ωραίος τύπος και για τους γνώστες πολύ σαδιστρια....Το ζει το θέμα έχει απίστευτα σαδιστικό πρόσωπο και εκφράσεις και οκ πέτυχε και κάτι σε μένα που δε το χω ζήσει έως τώρα στα 45 μου..δε μπορώ να πω τι ,αλλά βρέθηκα σε άλλο πλανήτη.Αυτα από μένα καλυνηχτες
Θα με ενδιέφερε και μέναΌσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον νέο μας διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο για πληροφορίες.
ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΈΣ ΜΌΝΟ
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
ναιιιιΌσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον νέο μας διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο για πληροφορίες.
ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΈΣ ΜΌΝΟ
Καλό μεσημέρι να έχουμε.
Πολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται βλέπω.....
1 όμως θα είναι ο τυχερός.....
Μετά από σκληρές δοκιμασίες 5 σεσσιον αντοχής στον πόνο , ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κάνει 5 βιντεος, για πολύ μαζοχιστές το τονίζω, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, αλλά και θα πληρωθεί τους 3 πρώτους μήνες από τις πωλήσεις...
Καλη φαση και ελληνικο βιντεο bdsm..Πολλά τα άτομα που ενδιαφέρονται βλέπω.....
1 όμως θα είναι ο τυχερός.....
Μετά από σκληρές δοκιμασίες 5 σεσσιον αντοχής στον πόνο , ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κάνει 5 βιντεος, για πολύ μαζοχιστές το τονίζω, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, αλλά και θα πληρωθεί τους 3 πρώτους μήνες από τις πωλήσεις...