Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για την ίσιδα έχω ακούσει τα καλύτερα θα χαρώ πολύ να την δω και να κάνουμε διπλό session με την Κυρία μουΕξαιρετικά νέα! Ευκαιρία για εκδρομούλες... Καλή αρχή!
Ετσι σεβασμος γιατι μπορει να σε κανει ντα η κυρια σου!!!! αλλιως θα σου παρει ΚΟΚΑ θα σε παει ΑΤΑ ..........Για την ίσιδα έχω ακούσει τα καλύτερα θα χαρώ πολύ να την δω και να κάνουμε διπλό session με την Κυρία μου
Παντως και σε μονό σεσσιον μαζι της...Σαν σε διπλό θα νιωθεις οτι είσαι... Η Γυναίκα είναι πολυβόλο...!Για την ίσιδα έχω ακούσει τα καλύτερα θα χαρώ πολύ να την δω και να κάνουμε διπλό session με την Κυρία μου
Ετσι σεβασμος γιατι μπορει να σε κανει ντα η κυρια σου!!!! αλλιως θα σου παρει ΚΟΚΑ θα σε παει ΑΤΑ ..........![]()
ψεύδη και ανακρίβειες γράφεις ότι βλακείες έγραφε και ο giannis glykos και για αυτό έπεσε ο λογαριασμός τουΕτσι σεβασμος γιατι μπορει να σε κανει ντα η κυρια σου!!!! αλλιως θα σου παρει ΚΟΚΑ θα σε παει ΑΤΑ ..........![]()
αν καταλαβες τι γραφω ? πως το γραφω ? δεν θα εγραφες αυτο το μηνυμα......ψεύδη και ανακρίβειες γράφεις ότι βλακείες έγραφε και ο giannis glykos και για αυτό έπεσε ο λογαριασμός του
Να είσαι πιο προσεκτικός σε ότι γράφειςαν καταλαβες τι γραφω ? πως το γραφω ? δεν θα εγραφες αυτο το μηνυμα......
Έχετε κάτι προγραμματισμένο για σύντομα? Θα μπορούσατε να μας πείτε διάστημα πχ 5-10 Μαίου?Ναι φυσικά θα έρθω.
Το πιο σύντομο προγραμματισμένο πλάνο είναι για Θεσσαλονίκη . Δεν ξέρω όμως ακόμη αν θα είναι 5-10 Μαΐου ή αν θα είναι 15 Μαΐου...Έχετε κάτι προγραμματισμένο για σύντομα? Θα μπορούσατε να μας πείτε διάστημα πχ 5-10 Μαίου?
Ιsida welcome! Μπορεί να ήσασταν φούλ στην Αθήνα... Αλλά εδώ δεν υπάρχει περίπτωση... κλείνει σέσσιον από τώρα!! Φωτιά στα σεντόνιαΤο πιο σύντομο προγραμματισμένο πλάνο είναι για Θεσσαλονίκη . Δεν ξέρω όμως ακόμη αν θα είναι 5-10 Μαΐου ή αν θα είναι 15 Μαΐου...
Καλή μας ημέρα
Αγόρασε τα από τώρα όμως μην τρέχεις τελευταία στιγμή πάλι ... πάρε και ένα στρώμα για καλού κακού αυτή τη φορά. Αχαχααχαα τι μου θύμισες??Ιsida welcome! Μπορεί να ήσασταν φούλ στην Αθήνα... Αλλά εδώ δεν υπάρχει περίπτωση... κλείνει σέσσιον από τώρα!! Φωτιά στα σεντόνια![]()
Αχαχαχα... BDSM Survivors ...Δεν υπήρχε τέτοιο γέλιο... Ανυπομονώ για το επόμενο!!Αγόρασε τα από τώρα όμως μην τρέχεις τελευταία στιγμή πάλι ... πάρε και ένα στρώμα για καλού κακού αυτή τη φορά. Αχαχααχαα τι μου θύμισες??
Θα ήταν πολύ καλό να το γνωρίζαμε μερικές μέρες νωρίτερα για να κλείσουμε sessionΤο πιο σύντομο προγραμματισμένο πλάνο είναι για Θεσσαλονίκη . Δεν ξέρω όμως ακόμη αν θα είναι 5-10 Μαΐου ή αν θα είναι 15 Μαΐου...
Καλή μας ημέρα
Αχαχαχα... BDSM Survivors ...Δεν υπήρχε τέτοιο γέλιο... Ανυπομονώ για το επόμενο!!