Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα, θα ησασταν ανοικτή σε ενα session που εκτος απο spanking και scat θα υπήρχε facefarting και tickling torture?
Θα ανακοινωθεί εδώ ο διαγωνισμός
FMSTGB προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μηνυμα και δεν ειναι εφικτό,αν μπορεις στείλε μου εσυ να επικοινωνησω μαζι σουΚαλησπερα, θα ησασταν ανοικτή σε ενα session που εκτος απο spanking και scat θα υπήρχε facefarting και tickling torture?
Δεν ξέρω φιλε μου. Γραψε μου εδωFMSTGB προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μηνυμα και δεν ειναι εφικτό,αν μπορεις στείλε μου εσυ να επικοινωνησω μαζι σου
Γνωρίζουμε ενα σεσσιον της ωρας πχ κόστος;
Καλημέρα σας Κυρία, ευτυχώς....Καλημέρα σε όλους.
Δεν ξέρω τί σας έπιασε ένα χρόνο μετά και με ρωτάτε για ένα διπλό που είχα ανακοινώσει, αλλά δεν έγινε τίποτα διότι ήταν μακριά από τα δικά μου γούστα.
Δεν έχω καμία σχέση με την τέα και δεν κάνω καμία συνεργασία με την συγκεκριμένη..
Τι εγινε εδω, εχουμε μπιφ με την Τεα? (Μ' αρεσουν αυτα τα σλανγκ του 21ου αιωνος)
Από μουσική γαμαει η Κυρία και οχι μόνο χοχοχοΆμα κατέχει το bdsm, όσο κατέχει τη μουσική, θα είναι μπόμπα η κοντή!