Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Ιουλ 2025
Like
661
Πόντοι
81
Πριν πολλά χρόνια έκανα ιδιαίτερα σε ένα παιδί 16 ετών που ο πατέρας του ήταν συνταξιούχος πιλότος ήταν γύρω στα 65 και η γυναίκα του αεροσυνοδός 36 ετών!! αλλά είχαν πάρει διαζύγιο.Αυτος έμενε με το παιδί.Μου έλεγε πολλές ιστορίες με ταξίδια.Καποια στιγμή είχε εμφανιστεί στο σπίτι και η πρώην σύζυγος μιλάμε για ΜΟΥΝΑΡΑ!! Αυτός ένας σκατογερος που την γάμησε επειδή είναι πιλότος.Ειναι τυχεροί τι να λέμε.Ηθελε να κάνει και τον γιό πιλότο αλλά ήταν τέρμα στουρνος

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.240
Πόντοι
3.506
Πολύ στόκο στη μάπα , αστάρι και βελατούρα όλες μαν :sad2:

Νομίζω ότι έχει πέσει και ο μέσος όρος ύψους :sad2:

Το μόνο που αξίζει οι αλογοουρές :coffee:

Γιατί έχουμε και άγρια γούστα :coffee:
Κάποιες δεν ξέρουν και να βάφονται και γίνονται σαν κλόουν

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.240
Πόντοι
3.506
Πριν πολλά χρόνια έκανα ιδιαίτερα σε ένα παιδί 16 ετών που ο πατέρας του ήταν συνταξιούχος πιλότος ήταν γύρω στα 65 και η γυναίκα του αεροσυνοδός 36 ετών!! αλλά είχαν πάρει διαζύγιο.Αυτος έμενε με το παιδί.Μου έλεγε πολλές ιστορίες με ταξίδια.Καποια στιγμή είχε εμφανιστεί στο σπίτι και η πρώην σύζυγος μιλάμε για ΜΟΥΝΑΡΑ!! Αυτός ένας σκατογερος που την γάμησε επειδή είναι πιλότος.Ειναι τυχεροί τι να λέμε.Ηθελε να κάνει και τον γιό πιλότο αλλά ήταν τέρμα στουρνος
30 χρόνια διαφορά τι περίμενες να είναι αυτός; Απλά δεν θέλει πολύ να γίνει, λίγο πρόλογο να ξέρει να πουλήσει αυτός, λίγο να θέλει να τον φάει από πιλότο αυτή, να βρέθηκαν και σε κανένα ωραίο ταξίδι, έφυγε το παστέλι.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.893
Πόντοι
4.546
Α. Το επίπεδο των αεροσυνοδών είναι πλέον μετριότατο.
Σχεδόν σε όλες τις αεροπορικές. Σχεδόν.
Τη δεκαετία του 80 ήταν όλες επιπέδου μοντέλο.

Β. Σε γενικές γραμμές αυτά που έχετε στο μυαλό σας για αεροσυνοδούς που γαμιούνται με κυβερνήτες, πληρώματα και μαγκιώρους επιβάτες, είναι μόνο στο μυαλό σας...
τις εφαγε η πολιτικη ορθοτητα και ο σεξισμος....

κοιτα μη στην πεσει κανενας "αντρας αεροσυνοδος" με τακουνια

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
«Έφαγα» Ρουμάνα αεροσυνοδό της EasyJet, μέσω seeking, μιας και ήταν για λίγες μέρες διακοπές Αθήνα… :rockon::rockon:
Εντάξει, απλά μέσω seeking δεν "εφαγες" την "αεροσυνοδό" αλλά τη "βίζιτα"...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.257
Πόντοι
2.636
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Άσχετο - σχετικό. Οι αεροσυνοδοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι gold diggers.
Δύο γνωρίζω που δεν είναι.
Αλλά το δείγμα μου ειναι φτωχό μπροστα στις χιλιάδες, ουσιαστικα δεν έχω άποψη

Εγγρ.
18 Ιουλ 2025
Like
120
Πόντοι
0
Άσχετο - σχετικό. Οι αεροσυνοδοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι gold diggers.
Ισχύει αλλά είναι άπειρες δεν είναι όλες έτσι.Απο εμπειρία πάντως οι Ελληνίδες είναι οι μισές gold diggers και οι άλλες μισές dick diggers

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.257
Πόντοι
2.636
Δύο γνωρίζω που δεν είναι.
Αλλά το δείγμα μου ειναι φτωχό μπροστα στις χιλιάδες, ουσιαστικα δεν έχω άποψη
Είχα πολύ παλια μια γνωστή μου και μέσω εκείνης γνώρισα πολλές, πάρα πολλές καθώς τύχαινε να βγαίναμε. όλες μα όλες αναζητούσαν και αναζητούν τη μεγάλη ζωή. Και όλες τα έχουν με φτιαγμένους οικονομικά. Σίγουρα ούτε εγώ μπορώ να βγάλω στατιστικά. Τις ακολουθώ στο ινσταγκραμ, τις γνωρίζω και από κοντά. Όταν αλλάζουν γκόμενους αλλάζουν απλά παχιά πορτοφόλια. Πάνε από το ένα στο άλλο.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
115.021
Πόντοι
39.911
Είχα πολύ παλια μια γνωστή μου και μέσω εκείνης γνώρισα πολλές, πάρα πολλές καθώς τύχαινε να βγαίναμε. όλες μα όλες αναζητούσαν και αναζητούν τη μεγάλη ζωή. Και όλες τα έχουν με φτιαγμένους οικονομικά. Σίγουρα ούτε εγώ μπορώ να βγάλω στατιστικά. Τις ακολουθώ στο ινσταγκραμ, τις γνωρίζω και από κοντά. Όταν αλλάζουν γκόμενους αλλάζουν απλά παχιά πορτοφόλια. Πάνε από το ένα στο άλλο.
Φίλε μου αυτό δηλαδή που περιγράφεις (ότι όλες αναζητούσαν την μεγάλη ζωή)
Είναι χαρακτηριστικό και επιδίωξη μόνο όσων ασκούν το επάγγελμα της αεροσυνοδού ?

Οι κομμώτριες πχ ή οι πωλήτριες στα zara έχουν άλλες βλέψεις ? :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.257
Πόντοι
2.636
Φίλε μου αυτό δηλαδή που περιγράφεις (ότι όλες αναζητούσαν την μεγάλη ζωή)
Είναι χαρακτηριστικό και επιδίωξη μόνο όσων ασκούν το επάγγελμα της αεροσυνοδού ?

Απάντησα στο νήμα που αφορά τις αεροσυνοδούς. Τώρα για αυτό που λες αδικο δεν έχεις ομολογώ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.257
Πόντοι
2.636
Και μιας και το ανέφερες, ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ... Ψάχνουν τον υπεργκόμενο. Για αυτό αν παρατηρήσεις συνήθως είναι μόνες τους. Βέβαια κάποιες βρίσκουν.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.465
Πόντοι
6.256
Υπάρχουν γυναίκες με αντίστοιχη εμφάνιση που δεν είναι ;
Εδώ είναι gold diggers κάτι πατόζες , που είναι -15cm και +35kgr από τη μέση αεροσυνοδό ....

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
242
Πόντοι
21
Αυτό το επάγγελμα έχει χάσει πια την “αίγλη” του , και σε όλα τα επίπεδα πχ παίζουν ακόμη και μισθοί των 700 ευρώ . Οπότε λογικό είναι να έχει πέσει και το επίπεδο , πχ σε θέματα εμφάνισης μόρφωσης κτλ κτλ κτλ Όπως επίσης είναι λογικό και κάποια καλά “κομμάτια” να μπαίνουν πια στο επάγγελμα μόνο για συγκεκριμένους λόγους . Πχ πρόσβαση σε κόσμο με υψηλό κοινωνικό και οικονομικό στάτους , η κάνω και βίζιτες και δεν είμαι ιερόδουλη αλλά αεροσυνοδός ,και δεν τσαλακώνομαι κοινωνικά , όποτε αν μου κάτσει και κανένα κελεπούρι γαμβρός είμαι καλυμμένη κτλ και άλλα διάφορα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.465
Πόντοι
6.256
Θυμάται κανείς ... αρχές 90s ... τι κομμάτια είχε η Malev τότε ;;;;;;;;;;;;;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.904
Πόντοι
3.556
Ψάχνουν τον υπεργκόμενο. Για αυτό αν παρατηρήσεις συνήθως είναι μόνες τους. Βέβαια κάποιες βρίσκουν.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ούτε κακό είναι να έχεις απαιτήσεις. Το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις σου να υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό που έχεις να προσφέρεις.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.444
Πόντοι
481
Πολλές αεροσυνοδές πετυχαίνω στους Αμπελόκηπους...Μου φαίνονται κάπως υπνοτισμένες/κουρασμένες οπότε δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία
Το αναφέρω γιατί όλο και κάποιος κρίπουλας εδώ μέσα θα θέλει να τις πάρει μάτι

Εγγρ.
18 Ιουλ 2025
Like
120
Πόντοι
0
Πολλές αεροσυνοδές πετυχαίνω στους Αμπελόκηπους...Μου φαίνονται κάπως υπνοτισμένες/κουρασμένες οπότε δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία
Το αναφέρω γιατί όλο και κάποιος κρίπουλας εδώ μέσα θα θέλει να τις πάρει μάτι
Φύγαμε για Αμπελόκηπους..ειδικά αν είναι aegean

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom