Σωστό - Παρόλα αυτά είναι αεροσυνοδός… Αεροσυνοδός/βιζιταΕντάξει, απλά μέσω seeking δεν "εφαγες" την "αεροσυνοδό" αλλά τη "βίζιτα"...

Σωστό - Παρόλα αυτά είναι αεροσυνοδός… Αεροσυνοδός/βιζιταΕντάξει, απλά μέσω seeking δεν "εφαγες" την "αεροσυνοδό" αλλά τη "βίζιτα"...

Ναι είναι αλλά στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι μία:Σωστό - Παρόλα αυτά είναι αεροσυνοδός… Αεροσυνοδός/βιζιτα![]()
Ναι ρε αδερφέ, δεν αντιλέγω.. δεν έγραψα και πουθενά ότι μου έκατσε επειδή με γούσταρεΝαι είναι αλλά στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι μία:
Όσο αξίζει η συντροφιά/σεξ μιας γυναίκας που σου δίνεται επειδή το θέλει, δεν αξίζει όλο το πληρωμένο σεξ του κόσμου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνε την αναλογία...

Ούτε εγω ειπα κάτι τέτοιο, δεν σε παρεξηγησα.Ναι ρε αδερφέ, δεν αντιλέγω.. δεν έγραψα και πουθενά ότι μου έκατσε επειδή με γούσταρε![]()
οχι ρε παιδια , εχω βγαλει κατι λεφτα τωρα με τα προβατα που εβοσκα στο θιβετ, και λεω να ανοιξω μια μικρη αεροπορικη εταιρια, που να το βρω το κοριτσι να το προσλαβω αμεσα ,μονο τετοια καλα κοριτσια θελουμε εμεις , το ονομα της εταιριας τουερκιν αιρ λαινς , Υ.Γ. Μεινετε συντονισμενοι για νες επενδυτικες ιδεες με σιγουρη επιτυχια![]()
Αεροσυνοδός έκανε twerking σε αεροπλάνο για να γιορτάσει την πρόσληψή της και... απολύθηκε
Η Alaska Airlines δεν εκτίμησε το βίντεο της Νέλε Ντιάλα - «Τι κακό υπάρχει με ένα μικρό twerk πριν να ξεκινήσει η δουλειά» λέει η αεροσυνοδόςwww.protothema.gr
εδω νομιζω θαμ συμφωνησω ,ειχα παρει μια φορα δωρεαν σε μπιζνες απο τη Καταρ ,ηταν Ντοχα -Πουκετ , επειδη οπως εμαθα ειχε οβερ μπουκιν και επειδη ντυνομαι πολυ πως να το πω ιταλικα , με διαλεξαν ,σου λεει μη βαλουμε κανα γυφτο.εκει λοιπον τωρα που το σκεφτηκα, ηταν μια αεροσυνοδος ομορφη ομως, που φαινεται με ειχε αναλαβει προσωοπικα και σαν να παραηταν ευγενικη , αλλα εγω ο βλαξ , δεν εκανα παιχνιδι ,λετε να εκανα μαλακια ?Αυτό το επάγγελμα έχει χάσει πια την “αίγλη” του , και σε όλα τα επίπεδα πχ παίζουν ακόμη και μισθοί των 700 ευρώ . Οπότε λογικό είναι να έχει πέσει και το επίπεδο , πχ σε θέματα εμφάνισης μόρφωσης κτλ κτλ κτλ Όπως επίσης είναι λογικό και κάποια καλά “κομμάτια” να μπαίνουν πια στο επάγγελμα μόνο για συγκεκριμένους λόγους . Πχ πρόσβαση σε κόσμο με υψηλό κοινωνικό και οικονομικό στάτους , η κάνω και βίζιτες και δεν είμαι ιερόδουλη αλλά αεροσυνοδός ,και δεν τσαλακώνομαι κοινωνικά , όποτε αν μου κάτσει και κανένα κελεπούρι γαμβρός είμαι καλυμμένη κτλ και άλλα διάφορα
Τέλλυ που χάθηκες ρε ψυχήΤα μέλη που έχουμε εκεί είναι σιτεμένα .... βαψομαλλιάδες που ζουν με σκύλους .....
Τύπε συγκράτησε την τεστοστερόνη σου και κάνε ό,τι θες, στα παπάρια μας αλλά και δικαίωμά σου.Αυτό συμβαίνει αν είσαι αγαπουλης και πυρφορος
Εγώ που δεν είμαι αγαπουλης το καλύτερο σεξ το έκανα με ιερόδουλη σε μπουρδελο των 20 ευρώ
Αυτά περί αγάπης σεξ χημείας τα λένε κάτι γκομενες
Τέλλυ που χάθηκες ρε ψυχή![]()
Γύρισε δριμύτερος πάντως.Πάλι σε κέντρο αποτοξίνωσης ήταν ο καημένος.![]()

Γύρισε δριμύτερος πάντως.
Ελπίζω![]()
Ειναι καλοκαιρι τώρα, εχει αυξημένη μελατονίνη και λιγοτερα νευράκια.Σαφώς.
Ώσπου να ξανακυλήσει πάλι. Κάθε φορά τα ίδια. Μπαίνει φορτζάτος να γαμήσει τους πάντες και από την πολύ φόρα πέφτει στο λάκκο με τα καλυβιώτικα αγγούρια.![]()
Ειναι καλοκαιρι τώρα, εχει αυξημένη μελατονίνη και λιγοτερα νευράκια.
Θα αντέξει αρκετά...

Βαριέμαι και να διαφωνήσω μαζί σου...Κάνεις δεν αντιλαμβάνεται τίποτα μόνο αν είναι αγαπουλης πυρφορος
Μπααα ψάχνει 1.90 + μόνοΜπά!!!
Θα τον φάνε οι καλοκαιρινές καύλες.![]()
Μπααα ψάχνει 1.90 + μόνο