Διαγραμμένο μέλος 259593
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2025
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Παντρεμένη?Παρότι δεν ηταν κάτι το τρομερό από εμφάνιση έβγαζε ωραία γούστα…. Μόνο που δεν με άφησε να την βγάλω φωτό με τη στολή![]()
Παντρεμένη?Παρότι δεν ηταν κάτι το τρομερό από εμφάνιση έβγαζε ωραία γούστα…. Μόνο που δεν με άφησε να την βγάλω φωτό με τη στολή![]()
Κάποιες δεν ξέρουν και να βάφονται και γίνονται σαν κλόουνΠολύ στόκο στη μάπα , αστάρι και βελατούρα όλες μαν
Νομίζω ότι έχει πέσει και ο μέσος όρος ύψους
Το μόνο που αξίζει οι αλογοουρές
Γιατί έχουμε και άγρια γούστα![]()
30 χρόνια διαφορά τι περίμενες να είναι αυτός; Απλά δεν θέλει πολύ να γίνει, λίγο πρόλογο να ξέρει να πουλήσει αυτός, λίγο να θέλει να τον φάει από πιλότο αυτή, να βρέθηκαν και σε κανένα ωραίο ταξίδι, έφυγε το παστέλι.Πριν πολλά χρόνια έκανα ιδιαίτερα σε ένα παιδί 16 ετών που ο πατέρας του ήταν συνταξιούχος πιλότος ήταν γύρω στα 65 και η γυναίκα του αεροσυνοδός 36 ετών!! αλλά είχαν πάρει διαζύγιο.Αυτος έμενε με το παιδί.Μου έλεγε πολλές ιστορίες με ταξίδια.Καποια στιγμή είχε εμφανιστεί στο σπίτι και η πρώην σύζυγος μιλάμε για ΜΟΥΝΑΡΑ!! Αυτός ένας σκατογερος που την γάμησε επειδή είναι πιλότος.Ειναι τυχεροί τι να λέμε.Ηθελε να κάνει και τον γιό πιλότο αλλά ήταν τέρμα στουρνος
τις εφαγε η πολιτικη ορθοτητα και ο σεξισμος....Α. Το επίπεδο των αεροσυνοδών είναι πλέον μετριότατο.
Σχεδόν σε όλες τις αεροπορικές. Σχεδόν.
Τη δεκαετία του 80 ήταν όλες επιπέδου μοντέλο.
Β. Σε γενικές γραμμές αυτά που έχετε στο μυαλό σας για αεροσυνοδούς που γαμιούνται με κυβερνήτες, πληρώματα και μαγκιώρους επιβάτες, είναι μόνο στο μυαλό σας...
Μπααα, δεν παω να βγαλω γκομενα στα αφη...τις εφαγε η πολιτικη ορθοτητα και ο σεξισμος....
κοιτα μη στην πεσει κανενας "αντρας αεροσυνοδος" με τακουνια
Εντάξει, απλά μέσω seeking δεν "εφαγες" την "αεροσυνοδό" αλλά τη "βίζιτα"...«Έφαγα» Ρουμάνα αεροσυνοδό της EasyJet, μέσω seeking, μιας και ήταν για λίγες μέρες διακοπές Αθήνα…![]()
Άσχετο - σχετικό. Οι αεροσυνοδοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι gold diggers.Εντάξει, απλά μέσω seeking δεν "εφαγες" την "αεροσυνοδό" αλλά τη "βίζιτα"...
Δύο γνωρίζω που δεν είναι.Άσχετο - σχετικό. Οι αεροσυνοδοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι gold diggers.
Ισχύει αλλά είναι άπειρες δεν είναι όλες έτσι.Απο εμπειρία πάντως οι Ελληνίδες είναι οι μισές gold diggers και οι άλλες μισές dick diggersΆσχετο - σχετικό. Οι αεροσυνοδοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι gold diggers.
Είχα πολύ παλια μια γνωστή μου και μέσω εκείνης γνώρισα πολλές, πάρα πολλές καθώς τύχαινε να βγαίναμε. όλες μα όλες αναζητούσαν και αναζητούν τη μεγάλη ζωή. Και όλες τα έχουν με φτιαγμένους οικονομικά. Σίγουρα ούτε εγώ μπορώ να βγάλω στατιστικά. Τις ακολουθώ στο ινσταγκραμ, τις γνωρίζω και από κοντά. Όταν αλλάζουν γκόμενους αλλάζουν απλά παχιά πορτοφόλια. Πάνε από το ένα στο άλλο.Δύο γνωρίζω που δεν είναι.
Αλλά το δείγμα μου ειναι φτωχό μπροστα στις χιλιάδες, ουσιαστικα δεν έχω άποψη
Φίλε μου αυτό δηλαδή που περιγράφεις (ότι όλες αναζητούσαν την μεγάλη ζωή)Είχα πολύ παλια μια γνωστή μου και μέσω εκείνης γνώρισα πολλές, πάρα πολλές καθώς τύχαινε να βγαίναμε. όλες μα όλες αναζητούσαν και αναζητούν τη μεγάλη ζωή. Και όλες τα έχουν με φτιαγμένους οικονομικά. Σίγουρα ούτε εγώ μπορώ να βγάλω στατιστικά. Τις ακολουθώ στο ινσταγκραμ, τις γνωρίζω και από κοντά. Όταν αλλάζουν γκόμενους αλλάζουν απλά παχιά πορτοφόλια. Πάνε από το ένα στο άλλο.

Απάντησα στο νήμα που αφορά τις αεροσυνοδούς. Τώρα για αυτό που λες αδικο δεν έχεις ομολογώ.Φίλε μου αυτό δηλαδή που περιγράφεις (ότι όλες αναζητούσαν την μεγάλη ζωή)
Είναι χαρακτηριστικό και επιδίωξη μόνο όσων ασκούν το επάγγελμα της αεροσυνοδού ?
Οι κομμώτριες πχ ή οι πωλήτριες στα zara έχουν άλλες βλέψεις ?![]()
Και μιας και το ανέφερες, ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ... Ψάχνουν τον υπεργκόμενο. Για αυτό αν παρατηρήσεις συνήθως είναι μόνες τους. Βέβαια κάποιες βρίσκουν.Οι κομμώτριες πχ ή οι πωλήτριες στα zara έχουν άλλες βλέψεις ?![]()
Υπάρχουν γυναίκες με αντίστοιχη εμφάνιση που δεν είναι ;Άσχετο - σχετικό. Οι αεροσυνοδοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι gold diggers.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ούτε κακό είναι να έχεις απαιτήσεις. Το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις σου να υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό που έχεις να προσφέρεις.Ψάχνουν τον υπεργκόμενο. Για αυτό αν παρατηρήσεις συνήθως είναι μόνες τους. Βέβαια κάποιες βρίσκουν.
Φύγαμε για Αμπελόκηπους..ειδικά αν είναι aegeanΠολλές αεροσυνοδές πετυχαίνω στους Αμπελόκηπους...Μου φαίνονται κάπως υπνοτισμένες/κουρασμένες οπότε δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία
Το αναφέρω γιατί όλο και κάποιος κρίπουλας εδώ μέσα θα θέλει να τις πάρει μάτι