Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
lakis707 μπορεις αν ειναι ευκολο να γινεις πιο συγκεκριμενος για το που ειναι το μαγαζι που ειπες, γιατι στο site δεν το βρισκω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Πολύ καλή, είχα κάνει μαζί της σε άλλο μαγαζί. Ασχολείται με ενεργειακές μαλακίες, και τις πιστεύει κιόλας. Ξαφνικά εμφανίζεται, ξαφνικά εξαφανίζεται από τα μαγαζιά, οπότε αν το πολυσκέφτεσαι, μπορεί να την έχει κάνει με ελαφρά!!!!Για Άρτεμη κανένας παλιός ξέρει να μας πει? Αξίζει τον κόπο?

Δηλαδή έπαιξε φραπεδιασμα τελικά;Επίσκεψη πριν από 2 εβδομάδες περίπου, έχοντας ξαναπάει στο μαγαζί, διάλεξα μια καινούργια κοπέλα για μένα, την Μαργαρίτα. Φανταστικό και πολύ αισθησιακό πρόσωπο, ψηλή γυναίκα -1,75 περίπου- και αδύνατη με 2αρι στήθος, πολύ ευγενική.
Μασάζ αδιάφορο, με ελάχιστη πίεση και γενικότερα περισσότερο χάδι και στα επίμαχα σημεία. Ξεκίνησε μπρούμυτα, αφού δεν με πήρε ο ύπνος πάλι καλα και αφού πέρασε το μισάωρο γύρισα ανάποδα όπου αφού μου είχε γίνει κάγκελο ήρθε η σειρά της αδιάφορης χειρομάλαξης..
Παρ όλο που έχω πάει αρκετές φορές στο μαγαζί, θα το σκεφτώ να ξαναπάω αφού θεωρώ ότι το κόστος είναι υπερβολικό για την ποιότητα των υπηρεσιών..και δεν αναφέρομαι μόνο στο ερωτικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά στο συνολικό κομμάτι.
Ο χωρός φοβερός και καθαρός, 2-3 γυναίκες πραγματικά πολύ όμορφες αλλά οι υπηρεσίες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα..
Όλα αυτά καθαρά προσωπική μου άποψη και είμαι σίγουρος συναγωνιστές θα έχουν περάσει πολύ καλύτερα
Απλά την τελευταία φορά το εσπρεσσάκι μετετράπη σε φραπεδάκι τύπε.Επειδή ξεχάστηκα, για το θέμα του καφέ που αναφέρθηκε φίλος προηγουμένος, θεωρώ ότι είναι κίνηση ευγένιας. Όλες τις φορές που πήγα πήρα ένα εσπρεσσάκι.

Mε πολύ γάλα!!!χαχαχαχαΑπλά την τελευταία φορά το εσπρεσσάκι μετετράπη σε φραπεδάκι τύπε.![]()
Mε πολύ γάλα!!!χαχαχαχα
εχει σταθερο πελατολογιο , την περνουν και την ξαναπερνουν οι ιδιοι... αυτοι ξερουν ;) ;) ;)Για Άρτεμη κανένας παλιός ξέρει να μας πει? Αξίζει τον κόπο?
ενταξει δεν μπορουμε να τα γραφουμε και ολαΓι' αυτήν όμως δεν μας έγραψες καμία κριτική για να ξέρουμε... :'(![]()