Πιτσιρίκα αλλά ξεπέτα... Στο 10 λεπτό έχει μπει στον αγώνα και στα τιπς είναι όπου σε πιάσειαγωνιστικα? ηλικια? χρωμα μαλλι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 696K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καταλαβα,Πιτσιρίκα αλλά ξεπέτα... Στο 10 λεπτό έχει μπει στον αγώνα και στα τιπς είναι όπου σε πιάσει
κοιτα αλλη φορα εαν δεν σου στειλουν αυτην που ζητας μην μπεις και ζητησε να ανανεωσεις το ραντεβου,
η......εκτος εαν δεν θελει η συγκεκριμενη που θες για δικους της λογους, οχι οτι φταις εσυ σε κατι....
αλλα νομιζω μπορει να συνβαινει
Επίσκεψη προ 10 ημερών περίπου με ελευθερία και με τα γνωστά αποτελέσματα από το κορίτσι. Είδα και δύο καινούργια κορίτσια που είχε μία ψιλό πιτσιρίκα Ντιάννα Αν θυμάμαι καλά και μία μεγαλοκοπέλα Που δεν συγκράτησα το όνομα της και οι δύο μου φάνηκαν Ρωσία μεριά! Αν έχει κάποιος εικόνα ας στείλει ένα PM. Όσο για τη ζωή που λένε οι παίκτες εδώ ότι κάνειακ από τα γαμήσια εμένα πάλι δε μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά τελείωσα τσουβάλι, Παρόλο που είναι γλυκιά στο πρόσωπο!
Οπότε όλοι να την κάνουν στην άκρη να βαρεθεί το κορίτσι και να την κάνει από κει μπας και έρθει κανένα άλλο πιτσιρίκι καλύτερα . Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολύ ρομαντική στις μέρες μας!!!Φεύγεις με άδειο πορτοφόλι κ παράσημο δωράκι.
Ελευθερια μακραν η καλυτερη στο συνολο της..........Επίσκεψη προ 10 ημερών περίπου με ελευθερία και με τα γνωστά αποτελέσματα από το κορίτσι. Είδα και δύο καινούργια κορίτσια που είχε μία ψιλό πιτσιρίκα Ντιάννα Αν θυμάμαι καλά και μία μεγαλοκοπέλα Που δεν συγκράτησα το όνομα της και οι δύο μου φάνηκαν Ρωσία μεριά! Αν έχει κάποιος εικόνα ας στείλει ένα PM. Όσο για τη ζωή που λένε οι παίκτες εδώ ότι κάνειακ από τα γαμήσια εμένα πάλι δε μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά τελείωσα τσουβάλι, Παρόλο που είναι γλυκιά στο πρόσωπο!
συμμετοχή, χαρακτηρας,διαθεση,επιπεδο.......εχω να θυμαμαι............
Αλλά από την άλλη, Όσο καλά και να περάσεις με μία κοπέλα πόσες φορές θα το κάνεις αυτό;; Χρειάζεται ανανέωση κάπου κάπου, Εκεί τα περισσότερα κορίτσια που κάνουνε και τα περισσότερα προγράμματα είναι τουλάχιστον μια δεκαπενταετία ακόμα και από την Ομήρου μερικά κορίτσια!υγ. Δεν κρίνω κανέναν άνθρωπο και καμιά επιλογή που γίνεται είναι απλά η άποψή μου και μόνο!Ελευθερια μακραν η καλυτερη στο συνολο της..........
συμμετοχή, χαρακτηρας,διαθεση,επιπεδο.......εχω να θυμαμαι............
κοιτα, εχουν αλλαξει τα πραγματα γενικως,Αλλά από την άλλη, Όσο καλά και να περάσεις με μία κοπέλα πόσες φορές θα το κάνεις αυτό;; Χρειάζεται ανανέωση κάπου κάπου, Εκεί τα περισσότερα κορίτσια που κάνουνε και τα περισσότερα προγράμματα είναι τουλάχιστον μια δεκαπενταετία ακόμα και από την Ομήρου μερικά κορίτσια!υγ. Δεν κρίνω κανέναν άνθρωπο και καμιά επιλογή που γίνεται είναι απλά η άποψή μου και μόνο!
αλλαξε ο τροπος που λειτουργουν οι γκομενες στο να βγαζουν ευκολα χρηματα
δεν ανεχονται αφεντικα απο πανω τους σε αυτην την δουλεια, μιλαω παντα για αξιολογες κοπελες.
γι αυτο και τα οποια αξιολογα μαγαζια δεν μπορουν να βρουν κοπελες.
Επισης και τα καλα μαγαζια εχουν εκλειψη και οι καλοι πελατες.
εδω εκλεισε το 80, οταν εφυγαν τα καλα και δεν μπορεσαν να τα αντικαταστησουν.
παλι καλα εαν στο Λ10 υπαρχουν καποιες ακομα κοπελες, εστω και απο ομηρου.
ναι αρεσει η ποικιλια,χρειαζετε νεο αιμα αλλα και τα καλα στανταρ παντα θα αξιζουν........
Ποιες εχει μαχιμες ακομα εκει μεσα...?
Και που να δεις σε διπλό Ελευθερία και Ελενα πόσο τσόντα γίνεται το δωμάτιο,πυρομαχικά να'χεις ν'αλλαζεις..........Ελευθερια μακραν η καλυτερη στο συνολο της..........
συμμετοχή, χαρακτηρας,διαθεση,επιπεδο.......εχω να θυμάμαι..........
πεθαινω...........Και που να δεις σε διπλό Ελευθερία και Ελενα πόσο τσόντα γίνεται το δωμάτιο,πυρομαχικά να'χεις ν'αλλαζεις..........
Καντο να χεις να θυμάσαι......Εμένα που και που περνάει απ’ το μυαλό το διπλό ελευθερία με Δέσποινα. Αλλά αμέσως διώχνω από το μυαλό μου αυτή τη σκέψη γιατί για κάποιο λόγο το φοβάμαι αυτό το διπλό ότι ίσως δε βγω από κει μέσα!! Χαχαχα
το προβλημα σου θα ειναι οτι δεν θα θελεις να βγεις απο εκει μεσα,
δεν φτανει το 2-ωρω για τετοιες φασεις....
δεν το δοκιμασα εκει αν και μπορουσα,
εχω κανει τετοια σχηματα, σε αλλα γνωστα μαγαζια,εξω με κολ και πολλα με ΙΧ κυριες.
=καμια φορα κοιταζε και ο κυριος της κυριας=χχχχχχχχχχχ
Διαβασε καλα το νημα & τις κριτικες και αποφασιζεις.δωστε μου λιγο τα φωτα σας
επειδη εχω κανει 1 φορα με Δεσποινα , αλλα περαν του φραπε ...ουδεν, προχωραει περισσοτερο (πχ καλαμακι) οπως η Ελευθερια ή δεν...
ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διαβασε καλα το νημα & τις κριτικες και αποφασιζεις.δωστε μου λιγο τα φωτα σας
επειδη εχω κανει 1 φορα με Δεσποινα , αλλα περαν του φραπε ...ουδεν, προχωραει περισσοτερο (πχ καλαμακι) οπως η Ελευθερια ή δεν...
ευχαριστω
γκουγκλαρε elena's day spa και θα το βρειςΡε παιδιά ποιο είναι το κατάστημα ; Πως το βρίσκω υπάρχει κάποιο site , link με τηλ Διεύθυνσεις κτλ ;;
αλλα μην πας ετσι
διαβασε το νημα κ θα καταλαβεις
Φιλαράκι αν θες να δώσεις κανένα 100 πενηντάρη για να γαμήσεις γυναίκες που είναι κοντά στα 45 με 50 χρονών τότε να πάμε μαζί να σε συστήσω εγώ να μην κουράζεσαι και πολύ.! Προτιμότερο βέβαια κατά εμένα είναι να στραφεί αλλού Που θα βρεις και πιο νέα μουνάκια και στη μισή τιμή εκτός κι αν το άφησα στο παραδάκιΡε παιδιά ποιο είναι το κατάστημα ; Πως το βρίσκω υπάρχει κάποιο site , link με τηλ Διεύθυνσεις κτλ ;;
45-50 δηλαδη μιλάμε πλεον για καριεριστριεςΦιλαράκι αν θες να δώσεις κανένα 100 πενηντάρη για να γαμήσεις γυναίκες που είναι κοντά στα 45 με 50 χρονών τότε να πάμε μαζί να σε συστήσω εγώ να μην κουράζεσαι και πολύ.! Προτιμότερο βέβαια κατά εμένα είναι να στραφεί αλλού Που θα βρεις και πιο νέα μουνάκια και στη μισή τιμή εκτός κι αν το άφησα στο παραδάκι
μιλαμε για τα απολυτα γκολντενγκερλ των 150ε
παρουσιαστε τα.........οπλα σας
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις