Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δε χρειάζονται συστάσεις. Το θέμα είναι να κάνεις αισθητή τη παρουσία σου. Πήγαινε 3 φορές σε μια εβδομάδα με την ίδια κοπέλα και θα βρεις τον δρόμο...Καλημέρα. Αν υπάρχει κάποιο μέλος που μπορεί να συστήσει, ας μου στείλει πμ.
Μερσί!
Τελικά εχει κανεις πληροφορίες για ποιες κορασίδες δουλεύουν και τι υπηρεσίες προσφέρουν εκει???Δε χρειάζονται συστάσεις. Το θέμα είναι να κάνεις αισθητή τη παρουσία σου. Πήγαινε 3 φορές σε μια εβδομάδα με την ίδια κοπέλα και θα βρεις τον δρόμο...
Φραπές σίγουρα από όλες. Κάποιες έχουν κάνει νύξη για παραπάνω αλλά δε το έχω επιλέξει. Τώρα για το roster αυτή τη περίοδο δεν έχω εικόναΤελικά εχει κανεις πληροφορίες για ποιες κορασίδες δουλεύουν και τι υπηρεσίες προσφέρουν εκει???
Ποιες? Αν θες μουλες ειτε εδω ειτε με pm!!Φραπές σίγουρα από όλες. Κάποιες έχουν κάνει νύξη για παραπάνω αλλά δε το έχω επιλέξει. Τώρα για το roster αυτή τη περίοδο δεν έχω εικόνα
Θα σου στείλω pm μόλις μπορέσω γιατί είμαι "νέο μέλος" όσο για τη Νταϊάνα έχει πάνω από 6μηνο που κάναμε τελευταία φορά. Δε ξέρω αν είναι εκεί τώραΠοιες? Αν θες μουλες ειτε εδω ειτε με pm!!
Αλήθεια η Νταιάνα δουλεύει ακομα εκει??
Καλησπέρα και από εμένα συναγωνιστές.Θα σου στείλω pm μόλις μπορέσω γιατί είμαι "νέο μέλος" όσο για τη Νταϊάνα έχει πάνω από 6μηνο που κάναμε τελευταία φορά. Δε ξέρω αν είναι εκεί τώρα
ElenasDaySpa | Κολωνάκι | Υπηρεσίες Massage & ΕυεξίαςΈχει κάποιο σάιτ το μαγαζί;
Δεν θα σε βοηθήσει κάπου....elenasdayspa.grΈχει κάποιο σάιτ το μαγαζί;
Καλησπέρα και από εμένα συναγωνιστές.
Τελευταία φορά έκανα με την Νταϊάνα πριν 1μιση μήνα περίπου, οπότε θεωρώ ότι ακόμα εκεί θα ειναι
Έχει ειπωθεί εδώ αρκετές φορές. Το concept είναι απλό. Πήγαινε 3 φορές με την ίδια κοπέλα (80 € + 20) σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα βρεις τον δρόμο. Τώρα τι να σου πω...Φίλε μου έχω πάει 2-3 φορές κ έφαγα άκυρο δηλ όχι φραπέ.πως πρέπει να το χειριστώ πιστεύεις?αν ζητήσω ας πούμε την Νταϊάνα θα λάβουν το μήνυμα?εν τω μεταξύ από εμφάνιση τί λέει αυτή η Νταϊάνα?έχω κάνει με μια Ελπινίκη πολύ όμορφο μωρό αλλά δεν άφησε περιθώρια για παραπάνω....η Ίρις ξέρεις τι παίζει? ευχαριστώ
Αρχηγέ,το +20 είναι μπουρμπουαρ?επίσης προτείνεις κανένα όνομα κοπέλας να κλείσω ραντεβού με συγκεκριμένη?Έχει ειπωθεί εδώ αρκετές φορές. Το concept είναι απλό. Πήγαινε 3 φορές με την ίδια κοπέλα (80 € + 20) σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα βρεις τον δρόμο. Τώρα τι να σου πω...
Εμένα τη πρώτη φορά μου δώσανε ένα βρακάκι λέω στην κοπέλα τι ακριβώς θα χωρέσει εδώ μέσα και το έβγαλα. Τη 2η φορά βγήκα χωρίς τίποτα ε τη 3η μου έκανε φραπέ.
Άρα κυνηγάς να πας με την ίδια κάθε φορά;Έχει ειπωθεί εδώ αρκετές φορές. Το concept είναι απλό. Πήγαινε 3 φορές με την ίδια κοπέλα (80 € + 20) σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα βρεις τον δρόμο. Τώρα τι να σου πω...
Εμένα τη πρώτη φορά μου δώσανε ένα βρακάκι λέω στην κοπέλα τι ακριβώς θα χωρέσει εδώ μέσα και το έβγαλα. Τη 2η φορά βγήκα χωρίς τίποτα ε τη 3η μου έκανε φραπέ.
Ναι εκτός κι αν θέλεις να μηδενίσει το κοντέρ και να το πας από την αρχή.Άρα κυνηγάς να πας με την ίδια κάθε φορά;