Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
992
Πόντοι
81
Ποτε θα εχει καμια νυχτα για εμας τις μοναχικες ψυχες :bigdick:

malcolm 8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.395
Πόντοι
441
Κάθε Πέμπτη και Κυριακή φίλε, δεν σου φτάνει; Χαχα Ιδίως την Κυριακή που πέρασε γινόταν χαμός από ζευγάρια

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
59
Πόντοι
1
Να ρωτήσω ρε παιδιά....είναι σύνηθες να πηγαίνει σε αυτά τα club μόνη γυναίκα? Ρωτάω γιατί μου το εκμυστηρεύτηκε μια φίλη μου πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση. Όχι ότι το κατακρίνω προφανώς απλά πίστευα ότι θα είναι αρκετά σπάνιο

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.095
Πόντοι
201
Μπορώ να ζητήσω τα φώτα σας ?
Αν πάω με τρανσακι μικρό παίζει να μπω ? Πολύ προσεγμένο κ ωραίο κορμί
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει ! Κ ποια μέρα καλύτερα

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.112
Πόντοι
201
Πολύ δύσκολο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να ρωτήσω ρε παιδιά....είναι σύνηθες να πηγαίνει σε αυτά τα club μόνη γυναίκα? Ρωτάω γιατί μου το εκμυστηρεύτηκε μια φίλη μου πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση. Όχι ότι το κατακρίνω προφανώς απλά πίστευα ότι θα είναι αρκετά σπάνιο
Υπάρχουν αρκετές.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.095
Πόντοι
201
Δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό αλλά anyway.
Για την καύλα του να την πηδήξω εκεί μέσα όπως επίσης για οποίο ζευγάρι γουστάρει να παιχτεί φάση μεταξύ μας η να το πηδήξουν Κ άλλοι μπροστά στις γυναίκες τους
Πολλά μπορεί να παιχτούν

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.112
Πόντοι
201
Για την καύλα του να την πηδήξω εκεί μέσα όπως επίσης για οποίο ζευγάρι γουστάρει να παιχτεί φάση μεταξύ μας η να το πηδήξουν Κ άλλοι μπροστά στις γυναίκες τους
Πολλά μπορεί να παιχτούν
Αν ήμουν εγώ πόρτα, δε θα μπαίνατε πάντως. Αλλά όπως έχουμε πει... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Καλή τύχη.

Hotdesire

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
73
Πόντοι
0
Θέλω ομαδικό χύσιμο από δύο η τρία άτομα απόψε η αύριο στον χώρο μου. Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο. Συγνώμη που θέτω την σχετική ανάρτηση σε νήμα που δεν είναι αντίστοιχο με την επιθυμία μου. Προς συνεννόηση, παρακαλώ σε μήνυμα ιδιωτικής συνομιλίας. Ευχαριστώ.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.095
Πόντοι
201
Αν ήμουν εγώ πόρτα, δε θα μπαίνατε πάντως. Αλλά όπως έχουμε πει... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Καλή τύχη.
Επειδή δεν είσαι ομως Κ ευτυχώς , όλα καλά ! Ξεπερασμένη η άποψη αυτή που έχεις οπότε πάμε παρακάτω.

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.789
Πόντοι
441
Ίσως να είναι κ τα μόνα μαγαζιά που είναι εντέλος ασφαλή για μια γυναίκα να πάει μόνη της με ότι διαθέσεις κ να έχεις !!

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
59
Πόντοι
1
Ίσως να είναι κ τα μόνα μαγαζιά που είναι εντέλος ασφαλή για μια γυναίκα να πάει μόνη της με ότι διαθέσεις κ να έχεις !!
Ναι δεν αντιλέγω. Το ερώτημα είναι αν είναι κάτι σύνηθες. Δηλαδή αν εσείς που πάτε σε αυτά τα μαγαζιά συναντάτε συχνά μόνες γυναίκες που ψάχνονται

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.789
Πόντοι
441
Ναι δεν αντιλέγω. Το ερώτημα είναι αν είναι κάτι σύνηθες. Δηλαδή αν εσείς που πάτε σε αυτά τα μαγαζιά συναντάτε συχνά μόνες γυναίκες που ψάχνονται
Όχι συχνά αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα ούτε κάποιος θα την κοιτάει περίεργα ότι κ εάν φοράει όπως πχ μέσα σε ένα club ......ας πάρει μια φίλη μαζί το εύκολο!!

chazos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
158
Πόντοι
0
Θέλω ομαδικό χύσιμο από δύο η τρία άτομα απόψε η αύριο στον χώρο μου. Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο. Συγνώμη που θέτω την σχετική ανάρτηση σε νήμα που δεν είναι αντίστοιχο με την επιθυμία μου. Προς συνεννόηση, παρακαλώ σε μήνυμα ιδιωτικής συνομιλίας. Ευχαριστώ.
Παίζει να σου έχουν στείλει 2 -3 χιλιάδες . Αλλά ευτυχώς δεν απάντησαν στο νήμα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
89.884
Πόντοι
12.056

Να τους λες οτι εισαι ανδρας να μην μπερδευεται ο κοσμος :coffee:

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.490
Πόντοι
3.506

Μου έστειλαν αρκετοί ότι μπορώ ! Ευχαριστώ πολύ

Πολλά μπορεί να παιχτούν

Επειδή δεν είσαι ομως Κ ευτυχώς , όλα καλά ! Ξεπερασμένη η άποψη αυτή που έχεις οπότε πάμε παρακάτω.
Το λέγανε στην πιάτσα ότι στο 2 βάζουν και τραβεστί μέσα αλλά δεν το πίστευα. Να λοιπόν που ισχύει!!!
Τέλος πάντων ο καθένας δουλεύει το μαγαζί του όπως θέλει.
Μην το πάρεις προσωπικά τύπε, δεν κρίνω κανέναν.
Άλλη μια φορά που ο @kostakis27 επιβεβαιώνεται !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom