lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 486
υπεροχη!!
υπεροχη!!
δεν το γνωριζα κανΚάθε Πέμπτη και Κυριακή φίλε, δεν σου φτάνει; Χαχα Ιδίως την Κυριακή που πέρασε γινόταν χαμός από ζευγάρια
Πολύ δύσκολο.Μπορώ να ζητήσω τα φώτα σας ?
Αν πάω με τρανσακι μικρό παίζει να μπω ? Πολύ προσεγμένο κ ωραίο κορμί
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει ! Κ ποια μέρα καλύτερα
Υπάρχουν αρκετές.Να ρωτήσω ρε παιδιά....είναι σύνηθες να πηγαίνει σε αυτά τα club μόνη γυναίκα? Ρωτάω γιατί μου το εκμυστηρεύτηκε μια φίλη μου πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση. Όχι ότι το κατακρίνω προφανώς απλά πίστευα ότι θα είναι αρκετά σπάνιο
Μου έστειλαν αρκετοί ότι μπορώ ! Ευχαριστώ πολύΠολύ δύσκολο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχουν αρκετές.
Ρίξε τη ζαριά σου λοιπόν.Μου έστειλαν αρκετοί ότι μπορώ ! Ευχαριστώ πολύ
Δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό αλλά anyway.Μου έστειλαν αρκετοί ότι μπορώ ! Ευχαριστώ πολύ
Για την καύλα του να την πηδήξω εκεί μέσα όπως επίσης για οποίο ζευγάρι γουστάρει να παιχτεί φάση μεταξύ μας η να το πηδήξουν Κ άλλοι μπροστά στις γυναίκες τουςΔε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό αλλά anyway.
Αν ήμουν εγώ πόρτα, δε θα μπαίνατε πάντως. Αλλά όπως έχουμε πει... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Καλή τύχη.Για την καύλα του να την πηδήξω εκεί μέσα όπως επίσης για οποίο ζευγάρι γουστάρει να παιχτεί φάση μεταξύ μας η να το πηδήξουν Κ άλλοι μπροστά στις γυναίκες τους
Πολλά μπορεί να παιχτούν
Επειδή δεν είσαι ομως Κ ευτυχώς , όλα καλά ! Ξεπερασμένη η άποψη αυτή που έχεις οπότε πάμε παρακάτω.Αν ήμουν εγώ πόρτα, δε θα μπαίνατε πάντως. Αλλά όπως έχουμε πει... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Καλή τύχη.
Ίσως να είναι κ τα μόνα μαγαζιά που είναι εντέλος ασφαλή για μια γυναίκα να πάει μόνη της με ότι διαθέσεις κ να έχεις !!Να ρωτήσω ρε παιδιά....είναι σύνηθες να πηγαίνει σε αυτά τα club μόνη γυναίκα? Ρωτάω γιατί μου το εκμυστηρεύτηκε μια φίλη μου πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση. Όχι ότι το κατακρίνω προφανώς απλά πίστευα ότι θα είναι αρκετά σπάνιο
Ναι δεν αντιλέγω. Το ερώτημα είναι αν είναι κάτι σύνηθες. Δηλαδή αν εσείς που πάτε σε αυτά τα μαγαζιά συναντάτε συχνά μόνες γυναίκες που ψάχνονταιΊσως να είναι κ τα μόνα μαγαζιά που είναι εντέλος ασφαλή για μια γυναίκα να πάει μόνη της με ότι διαθέσεις κ να έχεις !!
Όχι συχνά αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα ούτε κάποιος θα την κοιτάει περίεργα ότι κ εάν φοράει όπως πχ μέσα σε ένα club ......ας πάρει μια φίλη μαζί το εύκολο!!Ναι δεν αντιλέγω. Το ερώτημα είναι αν είναι κάτι σύνηθες. Δηλαδή αν εσείς που πάτε σε αυτά τα μαγαζιά συναντάτε συχνά μόνες γυναίκες που ψάχνονται
Παίζει να σου έχουν στείλει 2 -3 χιλιάδες . Αλλά ευτυχώς δεν απάντησαν στο νήμαΘέλω ομαδικό χύσιμο από δύο η τρία άτομα απόψε η αύριο στον χώρο μου. Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο. Συγνώμη που θέτω την σχετική ανάρτηση σε νήμα που δεν είναι αντίστοιχο με την επιθυμία μου. Προς συνεννόηση, παρακαλώ σε μήνυμα ιδιωτικής συνομιλίας. Ευχαριστώ.
Να τους λες οτι εισαι ανδρας να μην μπερδευεται ο κοσμοςΘέλω ομαδικό χύσιμο από δύο η τρία άτομα απόψε η αύριο στον χώρο μου. Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο. Συγνώμη που θέτω την σχετική ανάρτηση σε νήμα που δεν είναι αντίστοιχο με την επιθυμία μου. Προς συνεννόηση, παρακαλώ σε μήνυμα ιδιωτικής συνομιλίας. Ευχαριστώ.

Μπορώ να ζητήσω τα φώτα σας ?
Αν πάω με τρανσακι μικρό παίζει να μπω ? Πολύ προσεγμένο κ ωραίο κορμί
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει ! Κ ποια μέρα καλύτερα
Μου έστειλαν αρκετοί ότι μπορώ ! Ευχαριστώ πολύ
Για την καύλα του να την πηδήξω εκεί μέσα όπως επίσης για οποίο ζευγάρι γουστάρει να παιχτεί φάση μεταξύ μας η να το πηδήξουν Κ άλλοι μπροστά στις γυναίκες τους
Πολλά μπορεί να παιχτούν
Το λέγανε στην πιάτσα ότι στο 2 βάζουν και τραβεστί μέσα αλλά δεν το πίστευα. Να λοιπόν που ισχύει!!!Επειδή δεν είσαι ομως Κ ευτυχώς , όλα καλά ! Ξεπερασμένη η άποψη αυτή που έχεις οπότε πάμε παρακάτω.