Νέα

Swingers club Eros

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Polysex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 477
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Polysex

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Έτσι συμβαίνει πάντα,"Ότι δεν μπορούμε να το έχουμε,το πολεμάμε".Δεν πειράζει.
Εσείς πριν λίγο καιρό δεν ψάχνατε για εργασία;;;
Λοιπόν, ορίστε!!!
Ο τύπος @Pannobicus2 ,έχει σπίτι στην Εκάλη που λειτουργεί ως βιβλιοθήκη για φοιτητές.
Σίγουρα θα χρειαστεί γραμματειακή υποστήριξη εν όψει και των πάρτι που θα διοργανώσει το Σεπτέμβρη.
Δεδομένης της θέλησης του να επισκεφτεί τα swingers club αλλά δεν έχει δικό του μέσο, πρώτης τάξεως ευκαιρία να του κάνετε και τη σοφερίνα.
Από τις πληροφορίες που μου έρχονται, ο τύπος είναι straight, γυμνιστής και κινείται στις παρυφές του swinging, διατηρώντας ένα blog. Αυτό το τελευταίο θα του το συγχωρήσετε εφόσον θεωρείτε τους swingers "ανώμαλους".
Επίσης "στο κοπή τη πίτα" που οργάνωσε, μετά γλυκοκοιτούσε μια γεματούλα από την οποία έφαγε χυλόπιτα φυσικά. Λύθηκε και το εμφανησιακό, του αρέσεις!!
Πρέπει όμως να το φυσάει το χρήμα οπότε για εσάς η φάση είναι win win.
Αφού τα έχετε βρει σε όλα, το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσετε στο μισθό και να αντικαταστήσει τους δίσκους κλασικής μουσικής που ακούει με Παντελίδη και όλα θα πάνε καλά.
Αν καταφέρεις να τον παντρευτείς κιόλας ;;; Έκανες την τύχη σου!!! Όλο και κάποια σύνταξη θα τρέχει.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
171
Πόντοι
1
Λοιπόν, ορίστε!!!
Ο τύπος @Pannobicus2 ,έχει σπίτι στην Εκάλη που λειτουργεί ως βιβλιοθήκη για φοιτητές.
Σίγουρα θα χρειαστεί γραμματειακή υποστήριξη εν όψει και των πάρτι που θα διοργανώσει το Σεπτέμβρη.
Δεδομένης της θέλησης του να επισκεφτεί τα swingers club αλλά δεν έχει δικό του μέσο, πρώτης τάξεως ευκαιρία να του κάνετε και τη σοφερίνα.
Από τις πληροφορίες που μου έρχονται, ο τύπος είναι straight, γυμνιστής και κινείται στις παρυφές του swinging, διατηρώντας ένα blog. Αυτό το τελευταίο θα του το συγχωρήσετε εφόσον θεωρείτε τους swingers "ανώμαλους".
Επίσης "στο κοπή τη πίτα" που οργάνωσε, μετά γλυκοκοιτούσε μια γεματούλα από την οποία έφαγε χυλόπιτα φυσικά. Λύθηκε και το εμφανησιακό, του αρέσεις!!
Αφού τα έχετε βρει σε όλα, το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσετε στο μισθό και να αντικαταστήσει τους δίσκους κλασικής μουσικής που ακούει με Παντελίδη και όλα θα πάνε καλά.
Αν καταφέρεις να τον παντρευτείς κιόλας ;;; Έκανες την τύχη σου!!! Όλο και κάποια σύνταξη θα τρέχει.
Λανθασμένες πληροφορίες έχεις Polysex. Δεν σουν παρών στην κοπή της πίτας, απλά οι αχυράνθρωποι που σε ενημερώνουν διατρέφονται την πραγματικότητα. Σε καμία δεν έπεσα, δεν είμαι μπαλαντέρ και η γεματούλα που λες είναι γνωστή μου από το c4c. Aνοησίες συγκεκριμένων ατόμων που μάλλον δεν με χωνεύουν. Είναι ντροπή όσα λες στη Μαρία Βασιλάκη για εμένα.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
171
Πόντοι
1
Το ότι αγκαλιάστηκε και είπαμε δύο φιλικές κουβέντες, αφού είχαμε 10 χρόνια να συναντηθούμε, δε σημαίνει χυλόπιτα.

OP
OP
Polysex

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
απλά οι αχυράνθρωποι που σε ενημερώνουν διατρέφονται την πραγματικότητα.
Εεε τώρα δε μιλάς όμορφα για τσι ανθρώπους :cheesy:
Σε καμία δεν έπεσα,
Δεν είπα "την έπεσες". Είπα γλυκοκοίταζες!! Και μάλιστα το "πίσω σύστημα"!!! :cheesy:
και η γεματούλα που λες είναι γνωστή μου από το c4c.
Άρα υπάρχει γεματούλα!!! Μας κάνεις οκ
Aνοησίες συγκεκριμένων ατόμων που μάλλον δεν με χωνεύουν.
Ρε τους πούστηδοι, :cheesy::cheesy::cheesy:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
171
Πόντοι
1
Εεε τώρα δε μιλάς όμορφα για τσι ανθρώπους :cheesy:

Δεν είπα "την έπεσες". Είπα γλυκοκοίταζες!! Και μάλιστα το "πίσω σύστημα"!!! :cheesy:

Άρα υπάρχει γεματούλα!!! Μας κάνεις οκ

Ρε τους πούστηδοι, :cheesy::cheesy::cheesy:
Πάντως πρόσεχε τις πηγές σου. Εγώ δεν πρόκειται να κατέβω ξανά στο μαγαζί. Επίσης ερεύνησες αν η Μαρία Βασιλάκη είναι παντρεμένη;
Τους βοήθησα όσο μπορούσα με ιδέες και υλικό τέσσερις μήνες. Εφόσον δεν απαντούν στις κλήσεις μου. Σταματώ να ασχολούμαι. Πως δεν σου είπαν οι πληφοριοδότες σου ότι οι γυναίκες έπαιζαν γυμνές γύρω από τον στυλοχορό;
Και για να τελειώνουμε το θέμα, σταμάτα την κριτική γιατί διαφορετικά θα απευθυνθώ στον διαχειριστή.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.558
Πόντοι
441
Λοιπόν, ορίστε!!!
ΧΑ,ΧΑ,γελάσαμε.Συνεχιστε τα ωραία σας ανέκδοτα .

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.558
Πόντοι
441
Λανθασμένες πληροφορίες έχεις Polysex. Δεν σουν παρών στην κοπή της πίτας, απλά οι αχυράνθρωποι που σε ενημερώνουν διατρέφονται την πραγματικότητα. Σε καμία δεν έπεσα, δεν είμαι μπαλαντέρ και η γεματούλα που λες είναι γνωστή μου από το c4c. Aνοησίες συγκεκριμένων ατόμων που μάλλον δεν με χωνεύουν. Είναι ντροπή όσα λες στη Μαρία Βασιλάκη για εμένα.
Καλέ μην δίνετε σημασία .

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Πολύ σπαμαρισμα έχει πέσει στο θρεντ :confused::headbang:. Απορώ η κυρία Βασιλάκη τι δουλειά έχει στα θρεντ της ανωμαλίας :think::confused:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
171
Πόντοι
1
Πριν λίγο δέχτηκα τηλεφώνημα-ενημέρωση από τη νέα υπεύθυνο του μαγαζιού η οποία αναφέρθηκε σε απρέπειες και προσβλητικά σχόλια στο facebook για το πρόσωπο της. Μιλήσαμε πως θα μπορέσουμε να αυξήσουμε την πελατεία, κυρίως ζευγάρια το Σάββατο.
Το μαγαζί δέχεται πόλεμο από ανταγωνιστές που θέλουν να μονοπωλήσουν τον χώρο.
Προσφέρθηκαν να συναντηθούμε αρχές Σεπτεμβρίου να συζητήσουμε τις εκκρεμότητες και τις μελλοντικές ενέργειες.
Όσοι απεργάζονται σενάρια κλεισίματος, θα μας βρουν μπροστά τους.
Πιστεύουμε στον υγιή ανταγωνισμό και όχι στη σπίλωση ατόμων και τον διασυρμό γυναικών.
Η επικοινωνία μας θα γίνεται μέχρι τότε με μηνύματα γιατί, όπως έχω πει φιλοξενώ συγγενείς αυτό το τρίμηνο.
Πολύ σπαμαρισμα έχει πέσει στο θρεντ :confused::headbang:. Απορώ η κυρία Βασιλάκη τι δουλειά έχει στα θρεντ της ανωμαλίας :think::confused:
Δεν γνωρίζω τον λόγο που την εμπλέκουν ορισμένοι σχολιαστές.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
171
Πόντοι
1
Η κυρία που ανέλαβε την παρουσίαση μου στην κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 15.2.26 και την ευχαριστώ δημόσια, δέχθηκε καταιγισμό απαράδεκτων σχολίων για την εντιμότητα της στην εκδήλωση.
Αν βγουν στη δημοσιότητα οι χαρακτηρισμό που διαγράφηκαν με πρωτοβουλία της τότε θα εμφανιζόταν το σάπιο κατεστημένο ανταγωνιστών, αυτών που απαξιώνοντας γυναίκες στην κατηγορία των σεξουαλικών αντικειμένων.
Ονόματα δεν βγαίνουν προς τα έξω. Υπάρχουν τέσσερα swing clubs με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήμά τους. Οι θαμώνες επιλέγουν αυτό που καλύπτει τις απαιτήσεις τους, παρακολουθώντσς ειδικές και κανονικές βραδιές. Η αξιολόγηση είναι σαφώς υποκειμενική. Τώρα η ανοιχτή πλέον υπονόμευση του μαγαζιού, με συνεχείς αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αφαίρεση αφισών, αποδεικνύει ότι ο εχθρός βρίσκεται μέσα στην κοινότητα.

OP
OP
Polysex

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201

Εγώ δεν πρόκειται να κατέβω ξανά στο μαγαζί.
Μη λες τέτοια!!! Όλοι θα ήθελαν έναν 71χρόνο single στη βιτρίνα του μαγαζιού
Τους βοήθησα όσο μπορούσα με ιδέες και υλικό τέσσερις μήνες.
Καλά πήγε αυτό
Πως δεν σου είπαν οι πληφοριοδότες σου ότι οι γυναίκες έπαιζαν γυμνές γύρω από τον στυλοχορό;
Όχι ρε τύπε!! Γίνονται τέτοια πράγματα;;;
Και για να τελειώνουμε το θέμα, σταμάτα την κριτική γιατί διαφορετικά θα απευθυνθώ στον διαχειριστή.
Οταν παραβιάσω τους κανόνες του site με απειλείς. Μέχρι τότε, άχνα!!!

OP
OP
Polysex

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Πριν λίγο δέχτηκα τηλεφώνημα-ενημέρωση από τη νέα υπεύθυνο του μαγαζιού η οποία αναφέρθηκε σε απρέπειες και προσβλητικά σχόλια στο facebook για το πρόσωπο της. Μιλήσαμε πως θα μπορέσουμε να αυξήσουμε την πελατεία, κυρίως ζευγάρια το Σάββατο.
Προσφέρθηκαν να συναντηθούμε αρχές Σεπτεμβρίου να συζητήσουμε τις εκκρεμότητες και τις μελλοντικές ενέργειες.
Πιστεύουμε στον υγιή ανταγωνισμό και όχι στη σπίλωση ατόμων και τον διασυρμό γυναικών.
Η επικοινωνία μας θα γίνεται μέχρι τότε με μηνύματα γιατί, όπως έχω πει φιλοξενώ συγγενείς αυτό το τρίμηνο.

Πιστεύεις αλήθεια ότι προσφέρεις καλές υπηρεσίες στο μαγαζί με αυτά που γράφεις;;;

OP
OP
Polysex

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Η κυρία που ανέλαβε την παρουσίαση μου στην κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 15.2.26 και την ευχαριστώ δημόσια, δέχθηκε καταιγισμό απαράδεκτων σχολίων για την εντιμότητα της στην εκδήλωση.
Αν βγουν στη δημοσιότητα οι χαρακτηρισμό που διαγράφηκαν με πρωτοβουλία της τότε θα εμφανιζόταν το σάπιο κατεστημένο ανταγωνιστών, αυτών που απαξιώνοντας γυναίκες στην κατηγορία των σεξουαλικών αντικειμένων.
Ονόματα δεν βγαίνουν προς τα έξω. Υπάρχουν τέσσερα swing clubs με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήμά τους. Οι θαμώνες επιλέγουν αυτό που καλύπτει τις απαιτήσεις τους, παρακολουθώντσς ειδικές και κανονικές βραδιές. Η αξιολόγηση είναι σαφώς υποκειμενική. Τώρα η ανοιχτή πλέον υπονόμευση του μαγαζιού, με συνεχείς αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αφαίρεση αφισών, αποδεικνύει ότι ο εχθρός βρίσκεται μέσα στην κοινότητα.
Τύπε έχεις χάσει τη μπάλα!!! Δημοσιεύεις πληροφορίες από μια ιδιωτική συζήτηση που είχες με μια Κυρία, οι οποίες δεν αφορούν κανέναν, τη στιγμή που έχουν λάβει χώρα σε άλλο σάη (Facebook). Δεν προσφέρεις τίποτα στην ενημέρωση με αυτά που γράφεις και καλώ όποιον υπεύθυνο του μαγαζιού τυχόν διαβάζει αυτές τις δηλώσεις σου να σε ανακαλέσει στην τάξη!!! Κάνεις ζημιά!!! Εγώ σε ένδειξη σεβασμού προς τον επιχειρηματία αλλά και προς τους υπεύθυνους, αποχωρώ από τη συζήτηση.

Sex_For_Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
1.106
Πόντοι
206
Η αρχή του τέλους έχει γίνει καιρό τώρα. Τώρα μπήκε και η ταφόπλακα.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915

Δηλαδή τύπε δεν θα μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο επειδή φιλοξενείς συγγενείς για 3 μήνες :think::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
Polysex

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
Screenshot_20260505_081957.jpg

Όπως είπα, δεν θα ακολουθήσω κανέναν σε αυτή την κατηφόρα και όποτε μπορώ θα ενημερώνω το νήμα.
Το Σάββατο λοιπόν έχει πάρτι με μάσκες (θα έχει στην είσοδο για όσους δεν έχουν δική τους), μόνο για ζευγάρια.
Τις υπόλοιπες ημέρες κανονικά το πρόγραμμα του μαγαζιού με singles Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή από νωρίς.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Sex_For_Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
1.106
Πόντοι
206
Πρόσεχε τι γράφεις μη σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Για "συγγραφέας", πάντως, τα πας περίφημα με τη δημιουργική ασυναρτησία. Το να ξεκινάς σε ενικό και να καταλήγεις σε πληθυντικό μέσα στην ίδια πρόταση δεν είναι λογοτεχνική άποψη, είναι καθαρός πανικός και συντακτική σύγχυση.

Όσο για τα "μπούμερανγκ" και τις φτηνές απειλές, ατύχησες: Η σχέση μου με τον χώρο είναι αμιγώς πελατιακή. Δεν έχω καμία άλλη σύνδεση με κανέναν, ούτε με αγγίζουν τα εσωτερικά σας μέτωπα.

Οπότε, πριν προσπαθήσεις να τρομάξεις κάποιον, φρόντισε τουλάχιστον να μην εκτίθεσαι γλωσσικά. Είναι κρίμα να θες να το παίξεις απειλητικός και το μόνο που καταφέρνεις είναι να μοιάζεις με κάποιον που χαριζεί άπλετο γελιο..

Sex_For_Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
1.106
Πόντοι
206
Screenshot_20260505_081957.jpg

Όπως είπα, δεν θα ακολουθήσω κανέναν σε αυτή την κατηφόρα και όποτε μπορώ θα ενημερώνω το νήμα.
Το Σάββατο λοιπόν έχει πάρτι με μάσκες (θα έχει στην είσοδο για όσους δεν έχουν δική τους), μόνο για ζευγάρια.
Τις υπόλοιπες ημέρες κανονικά το πρόγραμμα του μαγαζιού με singles Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή από νωρίς.
"Θα υπάρχουν μάσκες στην είσοδο του μαγαζιού για οποιες- ους δεν έχουν προμηθευτεί με τιμή 10€"

Και καλά θα κάνεις, φίλε, αλλά 10 ευρώ για μια μάσκα; Αυτό δεν είναι απλή τιμή, είναι ο ορισμός της αισχροκέρδειας

1778068592098.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom