Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
98
Πόντοι
0
Χαίρεται κι από εμένα, νέο μέλος στην παρέα σας, και θέλω τα φώτα σας από όποιον έχει πάει στο εν λόγω μαγαζί. Αρχικά να πω, ότι δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους κλαμπ. Λίγα λόγια για μένα, είμαι 29 στα 30, single με μια καλή εμφάνιση. Έχω διαβάσει Πέμπτες και Κυριακές γίνονται δεκτοί single άντρες με 80 ευρώ είσοδο. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιον χώρο, αλλά θέλω να πάω να δω πως είναι, τι φάση παίζει και πως γίνεται γενικά το "παιχνίδι" σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου. Ως παιδί(μεγαλόπαιδο πλέον), πάντα είμαι ευγενικός και σέβομαι τον απέναντι, αλλά τι κανόνες συμπεριφοράς ακολουθείς στον χώρο αυτόν? όσον αφορά το dress code, πρέπει να πας απαραίτητα με κοστούμι, ή αν φοράς ένα καλό τζιν με ένα καλό πουκάμισο και ένα καλό παπούτσι είσαι οκ? φυσικά δεν το συζητάω όσον αφορά για καθαριότητα και προσεγμένη εμφάνιση. Θα εκτιμήσω τις όποιες απαντήσεις-συμβουλές-οδηγίες από όσους απαντήσουν.
επιτελους διαβασα και ενα κειμενο με ωραιο λογο .

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.111
Πόντοι
746
Χαίρεται κι από εμένα, νέο μέλος στην παρέα σας, και θέλω τα φώτα σας από όποιον έχει πάει στο εν λόγω μαγαζί. Αρχικά να πω, ότι δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους κλαμπ. Λίγα λόγια για μένα, είμαι 29 στα 30, single με μια καλή εμφάνιση. Έχω διαβάσει Πέμπτες και Κυριακές γίνονται δεκτοί single άντρες με 80 ευρώ είσοδο. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιον χώρο, αλλά θέλω να πάω να δω πως είναι, τι φάση παίζει και πως γίνεται γενικά το "παιχνίδι" σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου. Ως παιδί(μεγαλόπαιδο πλέον), πάντα είμαι ευγενικός και σέβομαι τον απέναντι, αλλά τι κανόνες συμπεριφοράς ακολουθείς στον χώρο αυτόν? όσον αφορά το dress code, πρέπει να πας απαραίτητα με κοστούμι, ή αν φοράς ένα καλό τζιν με ένα καλό πουκάμισο και ένα καλό παπούτσι είσαι οκ? φυσικά δεν το συζητάω όσον αφορά για καθαριότητα και προσεγμένη εμφάνιση. Θα εκτιμήσω τις όποιες απαντήσεις-συμβουλές-οδηγίες από όσους απαντήσουν.
Κι εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σκάσω μύτη σήμερα μιας και είμαι στην ίδια φάση με σένα, βέβαια ηλικιακά φαντάζομαι είμαι πιο νέος από σένα αλλά λέω τι διάολο έστω να δω πω είναι η φάση στην χειρότερη!

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.945
Πόντοι
1.041
Το σκεφτομαι πολυ καιρο να παω με την δικια μου.. Το κακο ειναι οτι γενικα ειναι πολυ σεμνη, χαμηλων τονων κλπ. Αλλα μετα απο τοσα χρονια που ειμαστε μαζι, πρεπει να γινει κατι να αλλαξει λιγο η σεξουαλικη μας ζωη και να .. ξυπνησει

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Το σκεφτομαι πολυ καιρο να παω με την δικια μου.. Το κακο ειναι οτι γενικα ειναι πολυ σεμνη, χαμηλων τονων κλπ. Αλλα μετα απο τοσα χρονια που ειμαστε μαζι, πρεπει να γινει κατι να αλλαξει λιγο η σεξουαλικη μας ζωη και να .. ξυπνησει
Αν κάνει το πρώτο βήμα να πάτε, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Μπορεί και να νιώσει άνετα αφού όλοι το κάνουν και να της βγει αυθόρμητα. Πηγαίνετε βραδιά με ζευγάρια και πες της ότι αν ντρέπεται μήπως βρει γνωστό θα της πάρεις μάσκα (αποκριάτικη όχι του covid)

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.945
Πόντοι
1.041
Τι εννοεις αν κανει το πρώτο βημα;

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.490
Πόντοι
3.506
Επίσης μπορείτε να πάτε και να μην κάνετε τίποτα!!! Απλά να δείτε τους άλλους και να μπείτε στο κλίμα.

Couple47

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Για το καινούργιο swinger club "eros" έχει άποψη κανείς?

Couple47

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Αν διαβάζει το ζευγάρι με την ξανθιά (καρέ μαλλί) που κοιταζόμασταν την ώρα του παιχνιδιού μας στο τέρμα του διαδρόμου αριστερά, ας στείλει μήνυμα
Λες για την ψηλή με μαύρο φόρεμα και κοντο καρέ ξανθό?

Couple47

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Το Σάββατο που πέρασε ήταν κανένας συναγωνιστης .......το ζευγάρι που κυκλοφορούσε ημίγυμνο με τα τατουάζ ήταν ξένοι ?
Κ ο μαυρος ποια γκόμενα είχε μαζί?
Το ζευγάρι πρέπει να ήταν γνωστοί του μαγαζιού γιατί έκαναν και σόου!

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.789
Πόντοι
441
Το ζευγάρι πρέπει να ήταν γνωστοί του μαγαζιού γιατί έκαναν και σόου!

Το Σάββατο γινόταν χαμός! Φώναζε ο dj να κατέβει ο κόσμος κάτω και στα άλλα δωμάτια γιατί δεν χωρούσαπηγα κατά

Το Σάββατο γινόταν χαμός! Φώναζε ο dj να κατέβει ο κόσμος κάτω και στα άλλα δωμάτια γιατί δεν χωρούσαν!
Πήγα αργά κατά της 02:00 δεν είχε κοσμο

Couple47

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Νομίζω ναι! Νορμάλ ύψος μου φάνηκε, αλλά κατά τα λοιπά ταιριάζει η περιγραφή!
Έπαιζα με την δικιά μου πάνω και κοντοσταθηκε και μας κοιταζε! Ακόμα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν της έκανα νόημα να έρθει! Ωραίο γούστο έχεις πάντως!!

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
401
Πόντοι
21
Αν πηγε κανεις το Σάββατο ας στείλει μπας και βρεθήκαμε μέσα

Stories

Νέο!

Stories