Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.575
- Πόντοι
- 24.385
Σε τρώει ο κωλος σας ρε τύπε να σκάσετε 80€ ο καθένας για να γαμηθειτε εκεί. Πηγαίνετε σ' ένα τσονταδικο με 10€ ο καθένας να ξεσκιστειτε με την ησυχία σας. Θα βρείτε κι άλλους γκέι εκεί να κάνετε παρέα.καλημερα !!
αντρες μονοι ποτε επιτρέπονται?
ειμαστε 2 και θελουμε να παμε εκει...
αν θελει καποιο ζευγαρι να παμε παρεα ας στειλει
γιατι γραφεις οτι θες....Σε τρώει ο κωλος σας ρε τύπε να σκάσετε 80€ ο καθένας για να γαμηθειτε εκεί. Πηγαίνετε σ' ένα τσονταδικο με 10€ ο καθένας να ξεσκιστειτε με την ησυχία σας. Θα βρείτε κι άλλους γκέι εκεί να κάνετε παρέα.
Πέμπτη και Κυριακή. 80 ευρώ έκαστος με 2 ποτά. Κάτω από 45 χρονών και καλοντυμένοι (όχι λετσαρία) κανείς δε σου δίνει εγγύηση ότι θα πηδηξεις. Ειδικά οι νούμπες εκτός αν είστε κάτι το εξαιρετικό. Επίσης αν πηδήξετε δε σημαίνει ότι αυτή ήταν η γυναίκα του ζευγαριού (λέμε τώρα). Προσοχή στη συμπεριφορά επειδή μπορεί να βρέξει και τίποτα κλωτσίδια.καλημερα !!
Μπορεί και να μην γαμήσετε.....καλημερα !!
Δεν είχε πολυ κόσμο ίσως λογο του άτυπου 4ημερου!!! Ήθελα παραπάνω κόσμο να έχει λίγο περισσότερο τζόγο!! Είδα κ ένα μαύρο δεν κατάλαβα με ποια ήταν αλλά έδωσε μια καλή πίπα σε μια κυρία με τον άντρα να είναι ακριβώς δίπλα της !!!καλησπερα..ωραια βραδια και χθες στο κλαμπ..βεβαια οχι πολυ παιχνιδι αλλα κυριως ματι
Χαίρεται κι από εμένα, νέο μέλος στην παρέα σας, και θέλω τα φώτα σας από όποιον έχει πάει στο εν λόγω μαγαζί. Αρχικά να πω, ότι δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους κλαμπ. Λίγα λόγια για μένα, είμαι 29 στα 30, single με μια καλή εμφάνιση. Έχω διαβάσει Πέμπτες και Κυριακές γίνονται δεκτοί single άντρες με 80 ευρώ είσοδο. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιον χώρο, αλλά θέλω να πάω να δω πως είναι, τι φάση παίζει και πως γίνεται γενικά το "παιχνίδι" σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου. Ως παιδί(μεγαλόπαιδο πλέον), πάντα είμαι ευγενικός και σέβομαι τον απέναντι, αλλά τι κανόνες συμπεριφοράς ακολουθείς στον χώρο αυτόν? όσον αφορά το dress code, πρέπει να πας απαραίτητα με κοστούμι, ή αν φοράς ένα καλό τζιν με ένα καλό πουκάμισο και ένα καλό παπούτσι είσαι οκ? φυσικά δεν το συζητάω όσον αφορά για καθαριότητα και προσεγμένη εμφάνιση. Θα εκτιμήσω τις όποιες απαντήσεις-συμβουλές-οδηγίες από όσους απαντήσουν.
Καλώς ήρθες στο bou, εδώ θα μορφωθείς.Χαίρεται κι από εμένα, νέο μέλος στην παρέα σας, και θέλω τα φώτα σας από όποιον έχει πάει στο εν λόγω μαγαζί. Αρχικά να πω, ότι δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους κλαμπ. Λίγα λόγια για μένα, είμαι 29 στα 30, single με μια καλή εμφάνιση. Έχω διαβάσει Πέμπτες και Κυριακές γίνονται δεκτοί single άντρες με 80 ευρώ είσοδο. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιον χώρο, αλλά θέλω να πάω να δω πως είναι, τι φάση παίζει και πως γίνεται γενικά το "παιχνίδι" σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου. Ως παιδί(μεγαλόπαιδο πλέον), πάντα είμαι ευγενικός και σέβομαι τον απέναντι, αλλά τι κανόνες συμπεριφοράς ακολουθείς στον χώρο αυτόν? όσον αφορά το dress code, πρέπει να πας απαραίτητα με κοστούμι, ή αν φοράς ένα καλό τζιν με ένα καλό πουκάμισο και ένα καλό παπούτσι είσαι οκ? φυσικά δεν το συζητάω όσον αφορά για καθαριότητα και προσεγμένη εμφάνιση. Θα εκτιμήσω τις όποιες απαντήσεις-συμβουλές-οδηγίες από όσους απαντήσουν.
Τα πράγματα είναι απλά ντύσου στολίσουν παρφουμαρισου βάλε κ 80 στην τσέπη κ τράβα .......αλλιώς βρες μια κοπέλα φίλη γυναίκα ότι έχεις που θα ακολουθήσει δώσε 40 ευρώ κ τράβα !!!Χαίρεται κι από εμένα, νέο μέλος στην παρέα σας, και θέλω τα φώτα σας από όποιον έχει πάει στο εν λόγω μαγαζί. Αρχικά να πω, ότι δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους κλαμπ. Λίγα λόγια για μένα, είμαι 29 στα 30, single με μια καλή εμφάνιση. Έχω διαβάσει Πέμπτες και Κυριακές γίνονται δεκτοί single άντρες με 80 ευρώ είσοδο. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιον χώρο, αλλά θέλω να πάω να δω πως είναι, τι φάση παίζει και πως γίνεται γενικά το "παιχνίδι" σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου. Ως παιδί(μεγαλόπαιδο πλέον), πάντα είμαι ευγενικός και σέβομαι τον απέναντι, αλλά τι κανόνες συμπεριφοράς ακολουθείς στον χώρο αυτόν? όσον αφορά το dress code, πρέπει να πας απαραίτητα με κοστούμι, ή αν φοράς ένα καλό τζιν με ένα καλό πουκάμισο και ένα καλό παπούτσι είσαι οκ? φυσικά δεν το συζητάω όσον αφορά για καθαριότητα και προσεγμένη εμφάνιση. Θα εκτιμήσω τις όποιες απαντήσεις-συμβουλές-οδηγίες από όσους απαντήσουν.
Καλώς σας βρήκα. Σε ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή της κατάστασης. Σχετικά με το ωραίος και τυχερός, αντικειμενικά έχω μια εμφάνιση καλή, αλλά το κάθε ζευγάρι ή ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του γούστα. Αν με πλησίαζε πρώτο το ζευγάρι και ήταν έμπειρο, θα ήταν το ιδανικό σενάριο, αφού θα μου εξηγούσαν τι παίζει όπως είπες κι εσύ. Όπως έγραψα στο αρχικό μου μήνυμα, δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση για πρώτη φορά, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου, και πως γίνεται το παιχνίδι και η προσέγγιση. Αν δεν σε κουράζουν οι ερωτήσεις μου, εξήγησε μου με λίγα λόγια όταν λες ότι πέφτει στριμωξίδι και σπρωξίδι. Έρχονται δηλαδή εκεί που απλά παίρνεις μάτι και κοιτάς και σε σπρώχνουν? για τα υπόλοιπα με κάλυψες πλήρως, και ευχαριστώ ξανά.Καλώς ήρθες στο bou, εδώ θα μορφωθείς.
Dress code: όχι δεν είναι υποχρεωτικό το κουστούμι. Να πας όπως θα πήγαινες σε ένα κλαμπ. Όχι βερμούδες, φόρμες, αθλητικά, νομίζω κατάλαβες τι σου είπα.
Από τη στιγμή που θα μπεις στο χώρο, δεν υπάρχουν εγγυήσεις για τίποτα. Μπορείς να πας να μιλήσεις σε ένα ζευγάρι (ο μόνος χώρος που δεν παρεξηγείται κάτι τέτοιο) ξεκινώντας με ένα "καλησπέρα, τι κάνετε;" Αν δε γουστάρουν θα στο πουν αμέσως και εσύ αποχωρείς ευγενικά. Αν είναι έμπειρο ζευγάρι θα σε βοηθήσουν εκείνοι να μπεις στο κλίμα. Αν είσαι ωραίος και τυχερός, μπορεί και να σε πλησιάσει πρώτο το ζευγάρι. Αν θέλεις στέλνεις και κερασμένο σφηνάκι πριν πας να μιλήσεις. Συστήνεται αν δεις ότι παίζουν βλέμματα.
Για το μάτι: Όταν θα δεις τον κόσμο να μετακινείται προς τους χώρους που γίνεται το παιχνίδι, μπορείς να πας για μάτι. Κοιτάς ,χωρίς να σπρώχνεις, χωρίς να σχολιάζεις, γενικά να μην ενοχλείς. Και να τον παίξεις επιτρέπεται αρκεί να μην ενοχλείς. Θα πέφτει όμως στριμωξίδι για αυτό προσοχή. Σε περίπτωση που η γυναίκα εκτός από το μάτι θέλει και παιχνίδι με τους υπόλοιπους προχωράς μέχρι εκεί που σου επιτρέπεται. Πάλι θα πέσει στριμωξίδι και σπρωξίδι απο τα λιγούρια για αυτό πρόσεχε μη σε πετάξουν έξω.
Αν δεν πας, δε θα μάθεις αν είναι η φάση σου.
Φανταζομαι ο φιλος εννοει το εξης..Οταν ενα ζευγαρι ανεβει πανω στα δωματια, αμεσως θα τους ακολουθησουν 5,6 singles απο πισω που πανε σαν τα κορακια που μυριζουν αιμα..Εκει πχ μπορει να ειστε 5ατομα εξω απο το δωματιο που θα παιζει το ζευγαρι και μπορει να υπαρχει ενα στριμωγμα για το ποιος θα εχει καλυτερη θεα , ή ποιος θα ειναι πιο κοντα στην glory hole ή πιο κοντα στην πορτα πχ σε περιπτωση που το ζευγαρι κανει νευμα να μπει καποιος μεσα....Φανταζομαι αυτο εννοει ο φιλος...Καλώς σας βρήκα. Σε ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή της κατάστασης. Σχετικά με το ωραίος και τυχερός, αντικειμενικά έχω μια εμφάνιση καλή, αλλά το κάθε ζευγάρι ή ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του γούστα. Αν με πλησίαζε πρώτο το ζευγάρι και ήταν έμπειρο, θα ήταν το ιδανικό σενάριο, αφού θα μου εξηγούσαν τι παίζει όπως είπες κι εσύ. Όπως έγραψα στο αρχικό μου μήνυμα, δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση για πρώτη φορά, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου, και πως γίνεται το παιχνίδι και η προσέγγιση. Αν δεν σε κουράζουν οι ερωτήσεις μου, εξήγησε μου με λίγα λόγια όταν λες ότι πέφτει στριμωξίδι και σπρωξίδι. Έρχονται δηλαδή εκεί που απλά παίρνεις μάτι και κοιτάς και σε σπρώχνουν? για τα υπόλοιπα με κάλυψες πλήρως, και ευχαριστώ ξανά.
Κατανοητά όλα, όπως και οι συμβουλές-οδηγίες του φίλου @Nubic σας ευχαριστώ όλους για την κατατόπιση, εύχομαι να περνάμε πάντα όμορφα όλοι μαςΦανταζομαι ο φιλος εννοει το εξης..Οταν ενα ζευγαρι ανεβει πανω στα δωματια, αμεσως θα τους ακολουθησουν 5,6 singles απο πισω που πανε σαν τα κορακια που μυριζουν αιμα..Εκει πχ μπορει να ειστε 5ατομα εξω απο το δωματιο που θα παιζει το ζευγαρι και μπορει να υπαρχει ενα στριμωγμα για το ποιος θα εχει καλυτερη θεα , ή ποιος θα ειναι πιο κοντα στην glory hole ή πιο κοντα στην πορτα πχ σε περιπτωση που το ζευγαρι κανει νευμα να μπει καποιος μεσα....Φανταζομαι αυτο εννοει ο φιλος...
Τύπε είναι απαραίτητο να φοράς κουστούμι, γραβάτα, μοκασινι και να κρατάς χαρτοφύλακα αλλιώς δεν μπαίνεις. Επίσης στην είσοδο θα πεις συνθηματικό έναν επιστήμονα, πχ Νεύτων, Αρχιμήδης κλπ. Μόλις μπεις ζητά τα γυαλιά 3D για να βλέπεις καλύτερα το θέαμα και μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις εδώ αμέσως μόλις φύγεις.Χαίρεται κι από εμένα, νέο μέλος στην παρέα σας, και θέλω τα φώτα σας από όποιον έχει πάει στο εν λόγω μαγαζί. Αρχικά να πω, ότι δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιου είδους κλαμπ. Λίγα λόγια για μένα, είμαι 29 στα 30, single με μια καλή εμφάνιση. Έχω διαβάσει Πέμπτες και Κυριακές γίνονται δεκτοί single άντρες με 80 ευρώ είσοδο. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιον χώρο, αλλά θέλω να πάω να δω πως είναι, τι φάση παίζει και πως γίνεται γενικά το "παιχνίδι" σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μπω σε φάση, αλλά να πάρω τον "παλμό" του χώρου. Ως παιδί(μεγαλόπαιδο πλέον), πάντα είμαι ευγενικός και σέβομαι τον απέναντι, αλλά τι κανόνες συμπεριφοράς ακολουθείς στον χώρο αυτόν? όσον αφορά το dress code, πρέπει να πας απαραίτητα με κοστούμι, ή αν φοράς ένα καλό τζιν με ένα καλό πουκάμισο και ένα καλό παπούτσι είσαι οκ? φυσικά δεν το συζητάω όσον αφορά για καθαριότητα και προσεγμένη εμφάνιση. Θα εκτιμήσω τις όποιες απαντήσεις-συμβουλές-οδηγίες από όσους απαντήσουν.
πηγες το σαββατο?Δεν είχε πολυ κόσμο ίσως λογο του άτυπου 4ημερου!!! Ήθελα παραπάνω κόσμο να έχει λίγο περισσότερο τζόγο!! Είδα κ ένα μαύρο δεν κατάλαβα με ποια ήταν αλλά έδωσε μια καλή πίπα σε μια κυρία με τον άντρα να είναι ακριβώς δίπλα της !!!
Ναι!πηγες το σαββατο?
μπορει απλα να γνωρισεις κοσμο, σωστα?Μπορεί και να μην γαμήσετε.....
Ναι, μπορεί να παίξει γνωριμία και να βρεθείτε κάποια άλλη στιγμή εκτός κλαμπ. Μου έχει τύχει στο άλλο μαγαζί. Γενικά κάντε εσείς την πρώτη κίνηση και ποτέ δεν ξέρετε.μπορει απλα να γνωρισεις κοσμο, σωστα?