Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
303
Πόντοι
20

spiros9974

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα,
Θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες για το ποια μέρα θα ήταν καλύτερο να επισκεφτεί το μαγαζί ζευγάρι αρχάριων;

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
291
Πόντοι
21
θελω να ερθω με τη δικια μου σε λιγο καιρο στο μαγαζι για παιχνιδι, αλλα θελω πρωτα να παω μονος μου να τσεκαρω το μαγαζι και το μερος διοτι δεν εχουμε ξανα κανει κατι αντιστοιχο. ενδύεται το μαγαζι για εναν μονο του χωρις παρεα απλα να πιει το ποτο του;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
θελω να ερθω με τη δικια μου σε λιγο καιρο στο μαγαζι για παιχνιδι, αλλα θελω πρωτα να παω μονος μου να τσεκαρω το μαγαζι και το μερος διοτι δεν εχουμε ξανα κανει κατι αντιστοιχο. ενδύεται το μαγαζι για εναν μονο του χωρις παρεα απλα να πιει το ποτο του;
Δηλαδή θες να παίξεις μόνος σου; Είναι τελείως άλλο το σκηνικό Πέμπτη - Κυριακή σε σχέση με Παρασκευή - Σάββατο μόνο για τους χώρους θα βγάλεις συμπεράσματα.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
καλησπερα ξερει κανεις ποια ηταν αυτη η ξανθια που ηταν γυμνη καποια στιγμη μεσα στο μαγαζι με τις βυζαρες,την πεμπτη το βραδυ
Tην λενε αγγελικη δεν ειναι απο Αθηνα ειναι απο επαρχια δεν λεω απο που ομως αλλα ερχεται που και που μια στο τοσο οταν βρισκεται Αθηνα με τον δικο της

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Παιδια καλησπέρα,
Θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες για το ποια μέρα θα ήταν καλύτερο να επισκεφτεί το μαγαζί ζευγάρι αρχάριων;
σιγουρα παρασκευη σαββατο οχι μερες μπαλαντερ. Αν πατε αυτο το σαββατο θα εχετε και δωρεαν ποτο για οσους αντρες φορανε πουκαμισο ξεκουμπωτο

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.524
Πόντοι
446
σιγουρα παρασκευη σαββατο οχι μερες μπαλαντερ. Αν πατε αυτο το σαββατο θα εχετε και δωρεαν ποτο για οσους αντρες φορανε πουκαμισο ξεκουμπωτο
χαχα..τι κολπα ειναι αυτα?

θα κατέβουμε Αθηνα πρωτο ΣΚ του Οκτωβρη..επιτελους μονοι με τη γυναικα μου και σκεφτομαστε να παμε για πρωτη φορα. Αρχικα λεγαμε για Νιρβανα ,γτ αυτο ειχαμε ακουσει απο παλια...αλλα απο ότι καταλαβαίνω μαλλον εχει μεινει πισω

• Like
Αντιδράσεις: geny24

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
χαχα..τι κολπα ειναι αυτα?

θα κατέβουμε Αθηνα πρωτο ΣΚ του Οκτωβρη..επιτελους μονοι με τη γυναικα μου και σκεφτομαστε να παμε για πρωτη φορα. Αρχικα λεγαμε για Νιρβανα ,γτ αυτο ειχαμε ακουσει απο παλια...αλλα απο ότι καταλαβαίνω μαλλον εχει μεινει πισω
Kαλυτερα να πατε στο 2+2 πιστευω καλυτερος κοσμος πιο νεος πιο παιχνιδιαρικος θα ειναι ωραια πηγαιντε και παρασκευη και σαββατο για σιγουρη επιτυχια στο θεμα γνωριμιας και παιχνιδιων

• Like
Αντιδράσεις: geny24

Eaton2025

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Κάποια εμπειρία από μυστη που πήγε σόλο; Παίζει να φας άκυρο γενικώς; Είτε στην είσοδο είτε από ζευγάρια;

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.665
Πόντοι
446
Κάποια εμπειρία από μυστη που πήγε σόλο; Παίζει να φας άκυρο γενικώς; Είτε στην είσοδο είτε από ζευγάρια;
Χωρίς να έχω προσωπική άποψη μιας και δεν έχω πάει, όσον αφορά την είσοδο φυσικά και παίζει να μην σε βάλουν είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγο αναλογίας ζευγαριών - ανδρών στο μαγαζί. Για το ενδεχόμενο να φας άκυρο από ζευγάρια, εσύ τι λες? Είναι υποχρεωμένα να κάνουν κάτι μαζί σου?

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81

Χωρίς να έχω προσωπική άποψη μιας και δεν έχω πάει, όσον αφορά την είσοδο φυσικά και παίζει να μην σε βάλουν είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγο αναλογίας ζευγαριών - ανδρών στο μαγαζί. Για το ενδεχόμενο να φας άκυρο από ζευγάρια, εσύ τι λες? Είναι υποχρεωμένα να κάνουν κάτι μαζί σου?
Μπορεί να φας πόρτα λόγω φάτσας μπορεί να φας πόρτα λόγω κακής διάθεσης του πορτιερη μπορεί να φας πόρτα λόγω αναλογίας ζευγαριων-ανδρων μπορείτε φας πόρτα λόγω dress code και επίσης αν νομίζεις ότι επειδή θα μπεις και δεν θα φας πόρτα ότι τα ζευγάρια θα παίξουν μαζί σου όχι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει και πόσο μάλλον τα ζευγάρια που είναι μέσα προστατευμένα αν ενοχλήσεις θα φας σουτ επίσης αν δεν κάνω λάθος 80-100 μόνοι άνδρες

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Μπορεί να φας πόρτα λόγω φάτσας μπορεί να φας πόρτα λόγω κακής διάθεσης του πορτιερη μπορεί να φας πόρτα λόγω αναλογίας ζευγαριων-ανδρων μπορείτε φας πόρτα λόγω dress code και επίσης αν νομίζεις ότι επειδή θα μπεις και δεν θα φας πόρτα ότι τα ζευγάρια θα παίξουν μαζί σου όχι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει και πόσο μάλλον τα ζευγάρια που είναι μέσα προστατευμένα αν ενοχλήσεις θα φας σουτ επίσης αν δεν κάνω λάθος 80-100 μόνοι άνδρες
οπως τα λες φιλε ακριβως +1

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.831
Πόντοι
746
Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα χωρισμένος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επισκεφθω το μαγαζί μιας και το ήθελα εδώ και χρόνια αλλά λόγω συνθηκών δεν γινόταν! Επειδή ακόμα δεν έχω αναζητήσει καμία που να ψήνεται να πάμε πακέτο, για single καλύτερα πέμπτη ή Κυριακή; Επίσης το 80αρι ισχύει ακόμα ;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα χωρισμένος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επισκεφθω το μαγαζί μιας και το ήθελα εδώ και χρόνια αλλά λόγω συνθηκών δεν γινόταν! Επειδή ακόμα δεν έχω αναζητήσει καμία που να ψήνεται να πάμε πακέτο, για single καλύτερα πέμπτη ή Κυριακή; Επίσης το 80αρι ισχύει ακόμα ;
Τράβα σε κάνα μπουρδέλο ρε τύπε να γλιτώσεις το 80αρι.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.700
Πόντοι
3.506

VagArt12

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Τόσο χάλια αδερφέ;
Εγω πάντως που πηγα με νιμου φιλη είμαι στα 35 κοντά αυτή στα 22 βρήκαμε ενα ζευγάρι κοντά ηλικιακά κ περάσαμε ζάχαρη.βεβαια μετα δούλευα πρωί οπότε αναγκαστικά 2 ώρες ύπνου μόνο

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.524
Πόντοι
446
Kαλυτερα να πατε στο 2+2 πιστευω καλυτερος κοσμος πιο νεος πιο παιχνιδιαρικος θα ειναι ωραια πηγαιντε και παρασκευη και σαββατο για σιγουρη επιτυχια στο θεμα γνωριμιας και παιχνιδιων
Θνξ. Θα κατέβουμε Παρασκευή με Τρίτη Αθήνα. Έκλεισε.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.831
Πόντοι
746
Τεσπα όπως φαίνεται θα ψάξω για και άκου ψήνεται για την εμπειρία να το δοκιμάσουμε κα βλέπουμε ! Μην κάψω 80αρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom