klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 303
- Πόντοι
- 20
καλησπερα ξερει κανεις ποια ηταν αυτη η ξανθια που ηταν γυμνη καποια στιγμη μεσα στο μαγαζι με τις βυζαρες,την πεμπτη το βραδυτο παιχνιδι γινεται πανω..ξεκαθαρα
καλησπερα ξερει κανεις ποια ηταν αυτη η ξανθια που ηταν γυμνη καποια στιγμη μεσα στο μαγαζι με τις βυζαρες,την πεμπτη το βραδυτο παιχνιδι γινεται πανω..ξεκαθαρα
Δηλαδή θες να παίξεις μόνος σου; Είναι τελείως άλλο το σκηνικό Πέμπτη - Κυριακή σε σχέση με Παρασκευή - Σάββατο μόνο για τους χώρους θα βγάλεις συμπεράσματα.θελω να ερθω με τη δικια μου σε λιγο καιρο στο μαγαζι για παιχνιδι, αλλα θελω πρωτα να παω μονος μου να τσεκαρω το μαγαζι και το μερος διοτι δεν εχουμε ξανα κανει κατι αντιστοιχο. ενδύεται το μαγαζι για εναν μονο του χωρις παρεα απλα να πιει το ποτο του;
Tην λενε αγγελικη δεν ειναι απο Αθηνα ειναι απο επαρχια δεν λεω απο που ομως αλλα ερχεται που και που μια στο τοσο οταν βρισκεται Αθηνα με τον δικο τηςκαλησπερα ξερει κανεις ποια ηταν αυτη η ξανθια που ηταν γυμνη καποια στιγμη μεσα στο μαγαζι με τις βυζαρες,την πεμπτη το βραδυ
σιγουρα παρασκευη σαββατο οχι μερες μπαλαντερ. Αν πατε αυτο το σαββατο θα εχετε και δωρεαν ποτο για οσους αντρες φορανε πουκαμισο ξεκουμπωτοΠαιδια καλησπέρα,
Θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες για το ποια μέρα θα ήταν καλύτερο να επισκεφτεί το μαγαζί ζευγάρι αρχάριων;
χαχα..τι κολπα ειναι αυτα?σιγουρα παρασκευη σαββατο οχι μερες μπαλαντερ. Αν πατε αυτο το σαββατο θα εχετε και δωρεαν ποτο για οσους αντρες φορανε πουκαμισο ξεκουμπωτο
Kαλυτερα να πατε στο 2+2 πιστευω καλυτερος κοσμος πιο νεος πιο παιχνιδιαρικος θα ειναι ωραια πηγαιντε και παρασκευη και σαββατο για σιγουρη επιτυχια στο θεμα γνωριμιας και παιχνιδιωνχαχα..τι κολπα ειναι αυτα?
θα κατέβουμε Αθηνα πρωτο ΣΚ του Οκτωβρη..επιτελους μονοι με τη γυναικα μου και σκεφτομαστε να παμε για πρωτη φορα. Αρχικα λεγαμε για Νιρβανα ,γτ αυτο ειχαμε ακουσει απο παλια...αλλα απο ότι καταλαβαίνω μαλλον εχει μεινει πισω
Χωρίς να έχω προσωπική άποψη μιας και δεν έχω πάει, όσον αφορά την είσοδο φυσικά και παίζει να μην σε βάλουν είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγο αναλογίας ζευγαριών - ανδρών στο μαγαζί. Για το ενδεχόμενο να φας άκυρο από ζευγάρια, εσύ τι λες? Είναι υποχρεωμένα να κάνουν κάτι μαζί σου?Κάποια εμπειρία από μυστη που πήγε σόλο; Παίζει να φας άκυρο γενικώς; Είτε στην είσοδο είτε από ζευγάρια;
θελω να ερθω με τη δικια μου σε λιγο καιρο στο μαγαζι για παιχνιδι, αλλα θελω πρωτα να παω μονος μου να τσεκαρω το μαγαζι και το μερος διοτι δεν εχουμε ξανα κανει κατι αντιστοιχο. ενδύεται το μαγαζι για εναν μονο του χωρις παρεα απλα να πιει το ποτο του;
Μπορεί να φας πόρτα λόγω φάτσας μπορεί να φας πόρτα λόγω κακής διάθεσης του πορτιερη μπορεί να φας πόρτα λόγω αναλογίας ζευγαριων-ανδρων μπορείτε φας πόρτα λόγω dress code και επίσης αν νομίζεις ότι επειδή θα μπεις και δεν θα φας πόρτα ότι τα ζευγάρια θα παίξουν μαζί σου όχι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει και πόσο μάλλον τα ζευγάρια που είναι μέσα προστατευμένα αν ενοχλήσεις θα φας σουτ επίσης αν δεν κάνω λάθος 80-100 μόνοι άνδρεςΧωρίς να έχω προσωπική άποψη μιας και δεν έχω πάει, όσον αφορά την είσοδο φυσικά και παίζει να μην σε βάλουν είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγο αναλογίας ζευγαριών - ανδρών στο μαγαζί. Για το ενδεχόμενο να φας άκυρο από ζευγάρια, εσύ τι λες? Είναι υποχρεωμένα να κάνουν κάτι μαζί σου?
οπως τα λες φιλε ακριβως +1Μπορεί να φας πόρτα λόγω φάτσας μπορεί να φας πόρτα λόγω κακής διάθεσης του πορτιερη μπορεί να φας πόρτα λόγω αναλογίας ζευγαριων-ανδρων μπορείτε φας πόρτα λόγω dress code και επίσης αν νομίζεις ότι επειδή θα μπεις και δεν θα φας πόρτα ότι τα ζευγάρια θα παίξουν μαζί σου όχι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει και πόσο μάλλον τα ζευγάρια που είναι μέσα προστατευμένα αν ενοχλήσεις θα φας σουτ επίσης αν δεν κάνω λάθος 80-100 μόνοι άνδρες
Τράβα σε κάνα μπουρδέλο ρε τύπε να γλιτώσεις το 80αρι.Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα χωρισμένος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επισκεφθω το μαγαζί μιας και το ήθελα εδώ και χρόνια αλλά λόγω συνθηκών δεν γινόταν! Επειδή ακόμα δεν έχω αναζητήσει καμία που να ψήνεται να πάμε πακέτο, για single καλύτερα πέμπτη ή Κυριακή; Επίσης το 80αρι ισχύει ακόμα ;
Τόσο χάλια αδερφέ;Τράβα σε κάνα μπουρδέλο ρε τύπε να γλιτώσεις το 80αρι.
Χάλια δεν το λες, απλά άκου προσεκτικά το μύστη και επένδυσε σωστά το 80άρι σου.Τόσο χάλια αδερφέ;
Εγω πάντως που πηγα με νιμου φιλη είμαι στα 35 κοντά αυτή στα 22 βρήκαμε ενα ζευγάρι κοντά ηλικιακά κ περάσαμε ζάχαρη.βεβαια μετα δούλευα πρωί οπότε αναγκαστικά 2 ώρες ύπνου μόνοΤόσο χάλια αδερφέ;
Θνξ. Θα κατέβουμε Παρασκευή με Τρίτη Αθήνα. Έκλεισε.Kαλυτερα να πατε στο 2+2 πιστευω καλυτερος κοσμος πιο νεος πιο παιχνιδιαρικος θα ειναι ωραια πηγαιντε και παρασκευη και σαββατο για σιγουρη επιτυχια στο θεμα γνωριμιας και παιχνιδιων