Επισκεψη χτες Σαββατο, με την ντάμα μου. 15-20 ζευγαρια, ηλικιες 35-55, μετριας εμφανισης οι αντρες, οι γυναικες οπως παντα πιο ομορφες και σεξυ. Το παιχνιδι στον πανω οροφο ξεκινησε γυρω στη 1, αλλα η πλειοψηφια των ζευγαριων κοιτουσε - νομιζω ηταν νεοι στο χωρο και ντρεπονταν. Όταν τους μιλαγαμε με την δικια μου ανταποκρινονταν αλλα περιορισμενα - μεχρι φιλια, χουφτωματα και πιπα, οχι πηδημα, μετα πηδιόντουσαν μεταξύ τους. Περιεργο μου φανηκε.
Οσο ευκολα πιπωναν αγνωστους και δεχονταν χαιδεματα και δαχτυλο απο αυτους, τοσο δυσκολα δεχονταν το σεξ.
Εγω τα εδωσα ολα, ξεκινωντας, 2 φορες σε μια αρχιβυζαρου με καταμαυρες ρωγες που, πιο πολυ με καυλωνε πώς έσκουζε όταν εχυνε, και μετα που ηρθε το "καλο" ειχα ξεπουτσιαστει και μου επεφτε: μια ξανθια απο επαρχια ΦΩΤΙΑ - γουσταρε τα παντα, βαθια γλωσσοφιλα, εδωσε κωλο, ρουφαγε τρελα, βυζακι ημιπλαστικο με τελεια υφη και διχρωμια στον κωλο απο το μαυρισμα. Αν μπορουσα θα την γαμαγα ολο το βραδυ, αλλα δεν εκανα σωστη κατανομη δυναμεων - που να ηξερα κιολας- κ μου επεφτε συνεχεια. Τελικα τα πηρε ολα στο στομα της.
Κατι τετοιες στιγμες αναλογιζομαι μηπως πρεπει να χαπακωνομαι πριν παω σε τετοια μερη για να εχω επιπλεον δυναμεις. Απο την αλλη αν δεν πεσω σε καλη βραδια, θα τον κανω σφεντονα ολη μερα για να φυγει η επηρεια του χαπιου.
Εισοδος 40€ και συμπεριλαμβανε 4 ποτα - τιμιότατο.