Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.981
Πόντοι
4.936
Απλά επειδή είμαστε νέοι και όμορφο ζευγάρι φαντάζομαι θα πέσουν σαν αρπαχτικά
Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι όμορφος. Δεν το λέω από προσωπική εμπειρία, τι μου έχουν πει άλλοι

DSK_ 4.7.2008

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
724
Πόντοι
6.370
22/8 επίσκεψη στο μαγαζί
Είχε πολύ και ωραίο κόσμο, ανέλπιστα για την εποχή και αρκετούς τουρίστες. Ηλικίες 40+ αλλά όσο περνούσε η ώρα ερχόντουσαν νεότεροι και αποχωρούσαν οι πιο μεγάλοι. Στις 4:00 περίπου που φύγαμε, ήταν ακόμα αγύρω στα 25-30 άτομα με Μ.Ο. ηλικίας τα 30-35. Αυτό μας εξέπληξε ευχάριστα.
Μπορώ να πω οτι το μαγαζί μας άρεσε πολύ. Καθολου στημένο και πολύ καθαρό.
Για βίζιτες που γράφουν κάποιοι, εμείς δεν καταλάβαμε να παίζουν. Ίσως και να κάνουμε λάθος.
Το μπαρ άνετο, με σωστή μουσική. Κάποιος που δεν καπνίζει, ίσως τον ενοχλήσει το τσιγάρο. Εμάς όχι.
Υπήρχε κινητικότητα συνεχώς, από το μπαρ στον πάνω όροφο. Κάποιο show, εμείς δεν πετύχαμε, αν και είδαμε να υπάρχει και pole.
Στα κάτω play rooms έμπαιναν κυρίως ζευγάρια ή τετράδες για prive σκηνικά. Στο Cage (αν το γράφω σωστά) λίγα πράγματα.
Στον πάνω όροφο, πιο ενδιαφέροντα πραγματα. Γαμήσια, παρτούζες και same room παντού! Ωραίος κόσμος γενικά με πολύ λίγες παραφωνίες. Κόσμος ακομπλεξάριστος και καυλωμένος!
Μας έκανε εντύπωση η καθαριότητα και η συνεχής διαθεσιμότητα σε καθαρές πετσέτες και λοιπά αναλώσιμα.
Τα μόνα πράγματα που κατά την προσωπική μου (και εντελώς καλοπροαίρετη) άποψη χρήζουν αλλαγής - βελτίωσης είναι τα εξής:
1. Ο πάνω χωρος ίσως να έπρεπε να διαμορφωθεί λίγο διαφορετικά, ώστε να υπάρχει και ένα μεγαλύτερο δωμάτιο που να χωράνε 5-6 ζευγαρια ταυτόχρονα ή να είναι ενιαίος όλος ο πάνω όροφος, μόνο με κουρτίνες πχ ανάμεσα στους διαφορετικούς χώρους (υπάρχει κάτω βέβαια το Cage, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει. Οι περισσότεροι πάνω στριμώχνονταν) .
2. Στο πάνω χώρο , κατά την άποψή μου, είναι πολύ σημαντικό να επιτρέπεται η είσοδος μόνο με εσώρουχα γιατί ορισμένοι κυκλοφορούν σαν να εχουν πάει σε μουσείο και καταστρέφουν τον ερωτισμό και
3. Στο WC θα μπορούσαν να μπουν ντουζιέρες και lockers. Χώρος υπάρχει απ' ότι είδα.

Το μαγαζί πάντως έχει δυναμική , για να μαζεύει τόσο κόσμο τέλος Αυγούστου.

Αυτα τα ολίγα προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου
Εμείς θα ξαναπάμε!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
22/8 επίσκεψη στο μαγαζί
Είχε πολύ και ωραίο κόσμο, ανέλπιστα για την εποχή και αρκετούς τουρίστες. Ηλικίες 40+ αλλά όσο περνούσε η ώρα ερχόντουσαν νεότεροι και αποχωρούσαν οι πιο μεγάλοι. Στις 4:00 περίπου που φύγαμε, ήταν ακόμα αγύρω στα 25-30 άτομα με Μ.Ο. ηλικίας τα 30-35. Αυτό μας εξέπληξε ευχάριστα.
Μπορώ να πω οτι το μαγαζί μας άρεσε πολύ. Καθολου στημένο και πολύ καθαρό.
Για βίζιτες που γράφουν κάποιοι, εμείς δεν καταλάβαμε να παίζουν. Ίσως και να κάνουμε λάθος.
Το μπαρ άνετο, με σωστή μουσική. Κάποιος που δεν καπνίζει, ίσως τον ενοχλήσει το τσιγάρο. Εμάς όχι.
Υπήρχε κινητικότητα συνεχώς, από το μπαρ στον πάνω όροφο. Κάποιο show, εμείς δεν πετύχαμε, αν και είδαμε να υπάρχει και pole.
Στα κάτω play rooms έμπαιναν κυρίως ζευγάρια ή τετράδες για prive σκηνικά. Στο Cage (αν το γράφω σωστά) λίγα πράγματα.
Στον πάνω όροφο, πιο ενδιαφέροντα πραγματα. Γαμήσια, παρτούζες και same room παντού! Ωραίος κόσμος γενικά με πολύ λίγες παραφωνίες. Κόσμος ακομπλεξάριστος και καυλωμένος!
Μας έκανε εντύπωση η καθαριότητα και η συνεχής διαθεσιμότητα σε καθαρές πετσέτες και λοιπά αναλώσιμα.
Τα μόνα πράγματα που κατά την προσωπική μου (και εντελώς καλοπροαίρετη) άποψη χρήζουν αλλαγής - βελτίωσης είναι τα εξής:
1. Ο πάνω χωρος ίσως να έπρεπε να διαμορφωθεί λίγο διαφορετικά, ώστε να υπάρχει και ένα μεγαλύτερο δωμάτιο που να χωράνε 5-6 ζευγαρια ταυτόχρονα ή να είναι ενιαίος όλος ο πάνω όροφος, μόνο με κουρτίνες πχ ανάμεσα στους διαφορετικούς χώρους (υπάρχει κάτω βέβαια το Cage, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει. Οι περισσότεροι πάνω στριμώχνονταν) .
2. Στο πάνω χώρο , κατά την άποψή μου, είναι πολύ σημαντικό να επιτρέπεται η είσοδος μόνο με εσώρουχα γιατί ορισμένοι κυκλοφορούν σαν να εχουν πάει σε μουσείο και καταστρέφουν τον ερωτισμό και
3. Στο WC θα μπορούσαν να μπουν ντουζιέρες και lockers. Χώρος υπάρχει απ' ότι είδα.

Το μαγαζί πάντως έχει δυναμική , για να μαζεύει τόσο κόσμο τέλος Αυγούστου.

Αυτα τα ολίγα προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου
Εμείς θα ξαναπάμε!
Ωραίες οι ιδέες σου, αλλά:

1. Υπάρχει το δωμάτιο δεξιά από τη σκάλα για αυτό το σκοπό. Αυτό που λες για τον όροφο, θα ήταν γαμάτο μεν αλλά έτσι όπως το έχουν χτίσει ακριβό. Μάλλον σκόπευαν να είναι έτσι για τους ματάκηδες που πάνε τις single nights. Για μένα ο πάνω όροφος θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος σε επιφάεια επίσης.
2. Καλά τα λες αλλά δεν ξέρω αν ο κόσμος είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλοί που πάνε από περιέργεια, μόνο για το μάτι, για πειραματισμό. Αυτούς ξέχνα τους.
3. Συμφωνώ. Lockers έχει στην είσοδο για τα τιμαλφή. Για μένα θα έπρεπε να υπάρχουν και ερμάρια για τα ρούχα. Κατανοώ ότι είναι δύσκολο για μαγαζί με πολλούς πελάτες βέβαια.

Woodstock

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Ένα παληκάρι που ήταν την Πέμπτη με σκούρα μπλούζα με λευκά γράμματα στη καρδιά και μας κοιτούσε στον επάνω όροφο έξω απ' το BDSM room,αν είναι εδώ ας στείλει.

DSK_ 4.7.2008

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
724
Πόντοι
6.370
Ωραίες οι ιδέες σου, αλλά:

1. Υπάρχει το δωμάτιο δεξιά από τη σκάλα για αυτό το σκοπό. Αυτό που λες για τον όροφο, θα ήταν γαμάτο μεν αλλά έτσι όπως το έχουν χτίσει ακριβό. Μάλλον σκόπευαν να είναι έτσι για τους ματάκηδες που πάνε τις single nights. Για μένα ο πάνω όροφος θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος σε επιφάεια επίσης.
2. Καλά τα λες αλλά δεν ξέρω αν ο κόσμος είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλοί που πάνε από περιέργεια, μόνο για το μάτι, για πειραματισμό. Αυτούς ξέχνα τους.
3. Συμφωνώ. Lockers έχει στην είσοδο για τα τιμαλφή. Για μένα θα έπρεπε να υπάρχουν και ερμάρια για τα ρούχα. Κατανοώ ότι είναι δύσκολο για μαγαζί με πολλούς πελάτες βέβαια.
1. Ισχύει για το κάτω μεγαλο δωμάτιο, απλώς δεν είδα πολλή διάθεση εκεί. Όλοι πάνω ανέβαιναν. Μεγαλύτερος ο όροφος δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι, επειδή είναι και θέμα στατικότητας κτλ. Ενιαίος όμως θα μπορούσε ή έστω χωρισμένος σε 2 μεγάλα δωμάτια. Οι κουρτίνες ενδιάμεσα δεν είναι κανένα μεγάλο κόστος.
2. Δεν νομίζω οτι επηρεάζει αυτό τους ματάκηδες. Μια χαρά μάτι να παίρνουν, απλως με ...εσώρουχα! Δεν μπορεί ο άλλος να είναι ντυμένος φουλ και να κυκλοφορεί ανάμεσα σε γυμνούς. Αν όλοι πάνω είχαν μόνο εσώρουχα, θα άλλαζε τελείως η δυναμική της όλης φάσης.
Γενικά πιστεύω οτι τα μαγαζί θα πρέπει να ενθαρρύνει τους θαμώνες να φοράνε όσο το δυνατό λιγότερα ρούχα και στο χώρο του μπαρ. Πχ να ήταν πιο ελαφρά ενδεδυμένο και το προσωπικό
3. Με ένα locker ανά ζευγάρι, δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο. Προς τις τουαλέτες, υπάρχει πολύς χώρος. πχ δεξιά από τις τουαλέτες δεν ξέρω τι είναι. Αποθήκη? Κουζίνα? (γιατί να χρειάζεται κουζίνα το μαγαζί?) Επίσης, οι τουαλέτες αν ήταν μαζί με αποδυτήρια, θα μπορούσαν να είναι κοινές για καλύτερη διαρρύθμιση του χώρου. Αυτό βέβαια ίσως να είναι το μεγαλύτερο κόστος, γιατί θέλει ολική ανακαίνιση.
Τεσπά, κουβέντα να γίνεται. Και έτσι το μαγαζί μια χαρά είναι.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
1. Ισχύει για το κάτω μεγαλο δωμάτιο, απλώς δεν είδα πολλή διάθεση εκεί. Όλοι πάνω ανέβαιναν. Μεγαλύτερος ο όροφος δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι, επειδή είναι και θέμα στατικότητας κτλ. Ενιαίος όμως θα μπορούσε ή έστω χωρισμένος σε 2 μεγάλα δωμάτια. Οι κουρτίνες ενδιάμεσα δεν είναι κανένα μεγάλο κόστος.
2. Δεν νομίζω οτι επηρεάζει αυτό τους ματάκηδες. Μια χαρά μάτι να παίρνουν, απλως με ...εσώρουχα! Δεν μπορεί ο άλλος να είναι ντυμένος φουλ και να κυκλοφορεί ανάμεσα σε γυμνούς. Αν όλοι πάνω είχαν μόνο εσώρουχα, θα άλλαζε τελείως η δυναμική της όλης φάσης.
Γενικά πιστεύω οτι τα μαγαζί θα πρέπει να ενθαρρύνει τους θαμώνες να φοράνε όσο το δυνατό λιγότερα ρούχα και στο χώρο του μπαρ. Πχ να ήταν πιο ελαφρά ενδεδυμένο και το προσωπικό
3. Με ένα locker ανά ζευγάρι, δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο. Προς τις τουαλέτες, υπάρχει πολύς χώρος. πχ δεξιά από τις τουαλέτες δεν ξέρω τι είναι. Αποθήκη? Κουζίνα? (γιατί να χρειάζεται κουζίνα το μαγαζί?) Επίσης, οι τουαλέτες αν ήταν μαζί με αποδυτήρια, θα μπορούσαν να είναι κοινές για καλύτερη διαρρύθμιση του χώρου. Αυτό βέβαια ίσως να είναι το μεγαλύτερο κόστος, γιατί θέλει ολική ανακαίνιση.
Τεσπά, κουβέντα να γίνεται. Και έτσι το μαγαζί μια χαρά είναι.
Καλημέρα.

1. Για το δωμάτιο με το μεγάλο κρεβάτι στον όροφο σου έγραφα. Το καταλαβαίνω αυτό που λες για τη στατικότητα ,δεν είμαι στατικός να ξέρω πόσο κομμάτι επιτρέπεται στον όροφο, ίσως με επιπλέον κολώνες.

DSK_ 4.7.2008

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
724
Πόντοι
6.370
Καλημέρα.

1. Για το δωμάτιο με το μεγάλο κρεβάτι στον όροφο σου έγραφα. Το καταλαβαίνω αυτό που λες για τη στατικότητα ,δεν είμαι στατικός να ξέρω πόσο κομμάτι επιτρέπεται στον όροφο, ίσως με επιπλέον κολώνες.
Sorry, κατάλαβα λάθος. Νόμιζα για τον μεγάλο χώρο στο ισόγειο.
Ναι, το πρώτο δεξιά στο πατάρι, έχει ένα διπλό κρεβάτι αλλά είναι στριμωγμένα...

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
379
Πόντοι
21
Ένα παληκάρι που ήταν την Πέμπτη με σκούρα μπλούζα με λευκά γράμματα στη καρδιά και μας κοιτούσε στον επάνω όροφο έξω απ' το BDSM room,αν είναι εδώ ας στείλει.
Τυπε και γιατί δεν του μιλήσατε από κοντά;

Faidon77

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2024
Like
77
Πόντοι
0
Καλησπέρα !Θα πάει κάποιο ζευγάρι σήμερα ;Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε για πρώτη φορά τον χώρο .

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.273
Πόντοι
2.356

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
15
Like
1.093
Πόντοι
1.525
Επισκεψη χτες Σαββατο, με την ντάμα μου. 15-20 ζευγαρια, ηλικιες 35-55, μετριας εμφανισης οι αντρες, οι γυναικες οπως παντα πιο ομορφες και σεξυ. Το παιχνιδι στον πανω οροφο ξεκινησε γυρω στη 1, αλλα η πλειοψηφια των ζευγαριων κοιτουσε - νομιζω ηταν νεοι στο χωρο και ντρεπονταν. Όταν τους μιλαγαμε με την δικια μου ανταποκρινονταν αλλα περιορισμενα - μεχρι φιλια, χουφτωματα και πιπα, οχι πηδημα, μετα πηδιόντουσαν μεταξύ τους. Περιεργο μου φανηκε.
Οσο ευκολα πιπωναν αγνωστους και δεχονταν χαιδεματα και δαχτυλο απο αυτους, τοσο δυσκολα δεχονταν το σεξ.

Εγω τα εδωσα ολα, ξεκινωντας, 2 φορες σε μια αρχιβυζαρου με καταμαυρες ρωγες που, πιο πολυ με καυλωνε πώς έσκουζε όταν εχυνε, και μετα που ηρθε το "καλο" ειχα ξεπουτσιαστει και μου επεφτε: μια ξανθια απο επαρχια ΦΩΤΙΑ - γουσταρε τα παντα, βαθια γλωσσοφιλα, εδωσε κωλο, ρουφαγε τρελα, βυζακι ημιπλαστικο με τελεια υφη και διχρωμια στον κωλο απο το μαυρισμα. Αν μπορουσα θα την γαμαγα ολο το βραδυ, αλλα δεν εκανα σωστη κατανομη δυναμεων - που να ηξερα κιολας- κ μου επεφτε συνεχεια. Τελικα τα πηρε ολα στο στομα της.
Κατι τετοιες στιγμες αναλογιζομαι μηπως πρεπει να χαπακωνομαι πριν παω σε τετοια μερη για να εχω επιπλεον δυναμεις. Απο την αλλη αν δεν πεσω σε καλη βραδια, θα τον κανω σφεντονα ολη μερα για να φυγει η επηρεια του χαπιου.
Εισοδος 40€ και συμπεριλαμβανε 4 ποτα - τιμιότατο.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
64
Πόντοι
16
Κατι τετοιες στιγμες αναλογιζομαι μηπως πρεπει να χαπακωνομαι πριν παω σε τετοια μερη για να εχω επιπλεον δυναμεις. Απο την αλλη αν δεν πεσω σε καλη βραδια, θα τον κανω σφεντονα ολη μερα για να φυγει η επηρεια του χαπιου.
Εισοδος 40€ και συμπεριλαμβανε 4 ποτα - τιμιότατο.
Τύπε δεν είναι ότι δεν ατσάλωσες το εργαλείο σου. Ίσως δεν έχεις παίξει τόσες φορές που θα σου φύγει η κάβλα του πρωτάρη. Γιατί όταν ξεκινάς να κάνεις αυτά που γουστάρεις, στην αρχή θες να τα κάνεις όλα με την μία. Ένα χάπι βοηθά αλλά .......

kalamat

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Τύπε δεν είναι ότι δεν ατσάλωσες το εργαλείο σου. Ίσως δεν έχεις παίξει τόσες φορές που θα σου φύγει η κάβλα του πρωτάρη. Γιατί όταν ξεκινάς να κάνεις αυτά που γουστάρεις, στην αρχή θες να τα κάνεις όλα με την μία. Ένα χάπι βοηθά αλλά .......
τι ηλικια εχεις φιλε?

kalamat

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
66
Πόντοι
0
εγω πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και εντυπωσιαστηκα απο την νεα γκαρσονα

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
εγω πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και εντυπωσιαστηκα απο την νεα γκαρσονα
τυπε μου ποια νεα γκασονα λες η ευα ειναι αυτη ειναι του θεμη δεν ειναι καινουρια

kalamat

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
66
Πόντοι
0
έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό μια κοπέλα με μαύρο μακρύ μαλλι

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό μια κοπέλα με μαύρο μακρύ μαλλι
Καταλαβα ποια λες εχεις δικιο αυτη στην αρχη ηταν υποδοχη δεν ειναι ομως παντα ιδιως τις μερες με μπαλαντερ

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
379
Πόντοι
21
Καμία ενημέρωση από εχθές Πέμπτη έχουμε; Εγώ ίσως πάω Κυριακή σόλο...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: mn2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom