Καλυτερα να πας Σαββατο βραδυ.. Εχει πιο πολυ κοσμο.. Και υπαρχει κεφι.. Και θα εισαι πιο ανετος..Να ερθει και η φιλη μαζι σας.. Χαλαρα και ομορφα θα περασετε.. Χωρις κομλπεξ.. κατάλαβα. Όσο να ναι το Σαββατο βολ
Καλυτερα να πας Σαββατο βραδυ.. Εχει πιο πολυ κοσμο.. Και υπαρχει κεφι.. Και θα εισαι πιο ανετος..Να ερθει και η φιλη μαζι σας.. Χαλαρα και ομορφα θα περασετε.. Χωρις κομλπεξ...
Κατάλαβα... Μάλλον για Σάββατο το κόβω κι εγω, να έχει πιο πολύ κόσμο για να είναι πιο εύκολο να περάσουμε "under the radars" αν τελικά νοιωθουμε οντως αβολα. Αν είμαστε 3 κ ο κούκος, θα κοιτιομαστε όλοι όλη τη νύχτα φαντάζομαι!
Το "χωρίς κόμπλεξ" είναι ένα ζήτημα. Σίγουρα η πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο δημιουργεί πολλές ανησυχίες σε διάφορα θέματα.
Γι αυτό προσπαθώ να μάθω από εδώ τις μικρές λεπτομέρειες, ώστε οι μόνες ανησυχίες που να μενουν να ξεπεραστούν να έχουν να κάνουν προσωπικά με εμάς.
Ξέρω ότι για τους παλιούς μπορεί να φαίνεται αστείο το να ανησυχεί κάνεις για τα μικρά θέματα του πως θα μπει η τι θα είναι, αλλά η πρώτη φορά είναι κάτι δύσκολο και φυσικά άλλος το διαχειρίζεται πιο άνετα και άλλος λιγότερο.
Τελικά μήπως μπορεί κάποιος να τοποθετηθεί αν θα πρότεινε κάποιο από τα δύο μαγαζιά έναντι του άλλου για πρωταρηδες
Καλημερα...Ειπαμε αυτο εδω...
2+2 Swingers Club
Τι αλλο θελεις να σου πουμε... Αν εισαστε ντροπαλοι και δεν το εχετε καλυτερα να μην πατε...Γιατι τοσο πολυ το ψυριζεις.. Ειναι ενα club κατι το διαφορετικο...Τι λεπτομερειες θελεις..Πινεις το ποτο σου οπως και οι αλλοι...Μηπως δεν θελεις να πας... Στην κοπελα σου το εχεις πει;; Σε σπτριπιζαδικο ας εχετε παει;;
Όχι, θέλω να πάω και φυσικά το έχω πει και υπάρχει μια θετική ανταπόκριση μαζί με ένα λογικό προβληματισμό.
Ναι έχουμε πάει σε στριπτιτζαδικο. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, το διασκεδάσαμε κτλπ. Απλά εδώ είναι πολυ διαφορετικο το σκηνικό.
Οκ κρατώ την άποψη σου για το ποιο μαγαζί πρέπει να διαλέξουμε για πρώτη φορά και δεν σε ρωτάω κάτι παραπάνω, καθώς βλέπω ότι ίσως δεν συμμερίζεται την συστολή που μπορεί να έχουν δύο παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο, όσο και αν θέλουν να το δοκιμασουν. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.