Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.089
Πόντοι
456
Και μάλλον για πάντα. Αφού αποχώρησε και από το γνωστό σίτε. :priest:
επειδη κατι επαιζε με τις αδειες νομιζω κ ολα στην ελλαδα ειναι τα ζωα μου αργα μπορει να παρει περισσοτερο χρονο τελικα...τωρα παλι μπορει να ανοιξει μετα απο καιρο αλλου

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.933
Πόντοι
3.846
Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, αλλά πιστεύω ότι σύντομα κάτι θα εμφανιστεί. Το μαγαζι πήγαινε μπάλα από κόσμο, ο ιδιοκτήτης έχει εμπειρία και σταθερούς θαμώνες, κάτι θα βρει να κάνει.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
867
Πόντοι
86
Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, αλλά πιστεύω ότι σύντομα κάτι θα εμφανιστεί. Το μαγαζι πήγαινε μπάλα από κόσμο, ο ιδιοκτήτης έχει εμπειρία και σταθερούς θαμώνες, κάτι θα βρει να κάνει.
Σύντομα το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. Παρόλο αυτά σίγουρα κάτι θα βρει να κάνει.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.236
Πόντοι
441
Σύντομα το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. Παρόλο αυτά σίγουρα κάτι θα βρει να κάνει.
To μαγαζί έχει ιδανική τοποθεσία από πλευρά parking!!! κ το βασικότερο προσέγγισης να μην υπάρχουν αδιάκριτα μάτια κάτι που άρεσε στην γυναίκα μου !!! Τα υπόλοιπα σε σχέσει με τα άλλα μαγαζιά είναι καθαρά προσωπική υπόθεση δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες δεν υπάρχει λόγος .......απλά από την στιγμή που η γυναίκα νιώθει ποιο άνετα εκεί η συζήτηση από μέρος μου λήγει!!!!
Ελπίζω να ανοίξει γρήγορα εκεί πάλι !!!!

bigman75

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
259
Πόντοι
20
Γειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
132
Like
10.625
Πόντοι
9.115
Γειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
Γιατί δεν πάτε στο κλαμπ τύπε :think::think:. Και να μην ανοίξει όλο και κάνα μπακουρι θα βρείτε να τριγυρνάει εκεί :confused::confused:

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.323
Πόντοι
486
Tυπε απο το ιστορικο των μηνυματω σου στο φορουμ δεν φαινεσαι καθολου οτι αναζητας τραβελοκατασταση μηπως εχεις και πουλακι?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.361
Πόντοι
456
θες η γυναικα του ζευγαριου να εχει πουλακι?

Jackaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
2.236
Πόντοι
441
Έχουμε νέα τι θα γίνει εάν θα ξανανοίξει το μαγαζί?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom