mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 923
- Πόντοι
- 81
Φυσικά υπάρχει κ εμάς πρωί μας βοηθάειΥπάρχει ζευγάρι για αύριο 11:30 μεσημέρι στο Μπιλ?Είμαστε παράνομο εμφανισιμο ζευγάρι.
Φυσικά υπάρχει κ εμάς πρωί μας βοηθάειΥπάρχει ζευγάρι για αύριο 11:30 μεσημέρι στο Μπιλ?Είμαστε παράνομο εμφανισιμο ζευγάρι.
Και μάλλον για πάντα. Αφού αποχώρησε και από το γνωστό σίτε.Κλειστό το μαγαζί Κ σημερα
επειδη κατι επαιζε με τις αδειες νομιζω κ ολα στην ελλαδα ειναι τα ζωα μου αργα μπορει να παρει περισσοτερο χρονο τελικα...τωρα παλι μπορει να ανοιξει μετα απο καιρο αλλουΚαι μάλλον για πάντα. Αφού αποχώρησε και από το γνωστό σίτε.![]()
Ποιο site ? Όποτε μάλλον δύσκολα τα πράγματα!! Μείναμε με νιρβάνα κ C4CΚαι μάλλον για πάντα. Αφού αποχώρησε και από το γνωστό σίτε.![]()
Σύντομα το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. Παρόλο αυτά σίγουρα κάτι θα βρει να κάνει.Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, αλλά πιστεύω ότι σύντομα κάτι θα εμφανιστεί. Το μαγαζι πήγαινε μπάλα από κόσμο, ο ιδιοκτήτης έχει εμπειρία και σταθερούς θαμώνες, κάτι θα βρει να κάνει.
To μαγαζί έχει ιδανική τοποθεσία από πλευρά parking!!! κ το βασικότερο προσέγγισης να μην υπάρχουν αδιάκριτα μάτια κάτι που άρεσε στην γυναίκα μου !!! Τα υπόλοιπα σε σχέσει με τα άλλα μαγαζιά είναι καθαρά προσωπική υπόθεση δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες δεν υπάρχει λόγος .......απλά από την στιγμή που η γυναίκα νιώθει ποιο άνετα εκεί η συζήτηση από μέρος μου λήγει!!!!Σύντομα το θεωρώ λίγο δύσκολο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο. Παρόλο αυτά σίγουρα κάτι θα βρει να κάνει.
Γιατί δεν πάτε στο κλαμπ τύπεΓειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
Tυπε απο το ιστορικο των μηνυματω σου στο φορουμ δεν φαινεσαι καθολου οτι αναζητας τραβελοκατασταση μηπως εχεις και πουλακι?Γειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
θες η γυναικα του ζευγαριου να εχει πουλακι?Γειά σας είμαστε ζευγάρι 21 ετών στην Αθήνα μας ενδιαφέρει αντίστοιχα ζευγάρι μέχρι τα 30 για Same room και soft ανταλλαγή όχι άντρας με άντρα τα pm είναι ανοιχτά ευχαριστώ
Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνειΚαι μάλλον για πάντα. Αφού αποχώρησε και από το γνωστό σίτε.![]()
Καλος τον μαλακα. Αργησες.Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει![]()
Φήμες λένε ότι θα γίνει σουβλατζίδικο τύπεΈχουμε νέα τι θα γίνει εάν θα ξανανοίξει το μαγαζί?!
Το ΣαββατοΈχουμε νέα τι θα γίνει εάν θα ξανανοίξει το μαγαζί?!
ποιο σαββατο δε μας λες...Το Σαββατο
Αύριο ρε τύπε! Έχει και θέμα, ψάξτε στα social.ποιο σαββατο δε μας λες...
ελα ρε,δεν ειχα ιδεα..i'll check!Αύριο ρε τύπε! Έχει και θέμα, ψάξτε στα social.
Φρέσκο είναι.ελα ρε,δεν ειχα ιδεα..i'll check!