alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.315
- Πόντοι
- 8.006
Χριστός και Παναγια...Παντως να ξερεις οταν μεγαλωσεις θα το μετανιωσεις που εχασες την παρθενια σου απο πουτανα. Καλυτερα να πας με παρθενα κοπελα για 1η φορα.
Χριστός και Παναγια...Παντως να ξερεις οταν μεγαλωσεις θα το μετανιωσεις που εχασες την παρθενια σου απο πουτανα. Καλυτερα να πας με παρθενα κοπελα για 1η φορα.
Ρε φίλε άμα σε δουν ότι δε έχεις αυτοπεποίθηση ή είσαι ντροπαλός φεύγει το 80 τοις εκατό πρέπει να πετύχεις σωστές για να κάνεις που να μη φεύγουν στη παραμικρή γκάφα που δε υπάρχει λόγος να φυγουν θέλει τρόπο τι να κάνουμε.Τί τρόπο; Μεταπτυχιακό πρέπει να έχεις για να γαμήσεις κανονικά στην Ελλάδα...!
Το θέμα είναι μέχρι να μάθεις τα κουμπιά τους θα φτάσει κανείς 25 με 30 χρονών,στη Ελλάδα άμα δε ξέρεις τα κουμπιά τους δε γαμας μέχρι να τα μάθεις κακά τα ψέματα,εκτός και αν είσαι τυχερός και πέσεις σε μικρή ηλικία σε σωστές που δε έχουν τέτοιες ηλίθιες απαιτήσεις.Ρε μύστη όλες οι γυναίκες έχουν το κουμπι τους, θα το μάθεις όσο μεγαλωνεις![]()
Σωστά λες, πώς και δεν το είχα σκεφτεί τόσα χρόνια...Ρε φίλε άμα σε δουν ότι δε έχεις αυτοπεποίθηση ή είσαι ντροπαλός
Δε ξέρω αν ειρωνεύεσαι τώρα πάντως εμένα αυτή είναι η άποψη μου.Σωστά λες, πώς και δεν το είχα σκεφτεί τόσα χρόνια...![]()
Φυσικά και ειρωνεύομαι. Αυτή την συμβουλή την δίνουν οι γυναίκες.Δε ξέρω αν ειρωνεύεσαι τώρα πάντως εμένα αυτή είναι η άποψη μου.
Ή πολλά λεφτά...Τί τρόπο; Μεταπτυχιακό πρέπει να έχεις για να γαμήσεις κανονικά στην Ελλάδα...!
Τι πάει να πει οι γυναίκες ρε φίλε ? Εγώ αυτό έχω καταλάβει από τις γυναίκες ότι οι περισσότερες σε φτηνουν άμα είσαι ντροπαλός ή δε έχει αυτοπεποίθηση και είσαι αμήχανος τουλάχιστον ένα 70 τοις εκατό άμα φτάσεις 20 έως 25 και πετύχεις το 30 τότε θα γαμησεις άμα όχι θα γαμησεις σε μεγάλη ηλικία όπως 25 έως 30 και όπως καταλαβαίνεις τα μπουρδέλα είναι απαραίτητα άμα δεν έχεις το στιλ που θέλουν το 70 τοις εκατό και σε είσαι τυχερός να πέσεις στο 30 ώστε να γαμησεις.Φυσικά και ειρωνεύομαι. Αυτή την συμβουλή την δίνουν οι γυναίκες.
Σα να ρωτάει ο ψαράς τα ψάρια πώς να τα πιάσει...
Κοίτα, εννοείται αν είσαι ντροπαλός δεν πας πουθενά, γιατί το 50% του πληθυσμού έτσι είναι οπότε και να σε προσέξει μια αντίστοιχη ντροπαλή γυναίκα δεν θα κάνει ποτέ της κίνηση επειδή πρώτον είναι ντροπαλή και δεύτερον επειδή την πρώτη κίνηση την κάνουν οι άντρες.Τι πάει να πει οι γυναίκες ρε φίλε ? Εγώ αυτό έχω καταλάβει από τις γυναίκες ότι οι περισσότερες σε φτηνουν άμα είσαι ντροπαλός ή δε έχει αυτοπεποίθηση και είσαι αμήχανος τουλάχιστον ένα 70 τοις εκατό άμα φτάσεις 20 έως 25 και πετύχεις το 30 τότε θα γαμησεις άμα όχι θα γαμησεις σε μεγάλη ηλικία όπως 25 έως 30 και όπως καταλαβαίνεις τα μπουρδέλα είναι απαραίτητα άμα δεν έχεις το στιλ που θέλουν το 70 τοις εκατό και σε είσαι τυχερός να πέσεις στο 30 ώστε να γαμησεις.
Έτσι πίστευα και εγώ ότι θα ρίξω με το πρώτο ραντεβού έξω σε club και εμένα με το πουλί στο χέρι...Βέβαια αν πετύχει ξεπεταγμενη τότε αλλάζει το θέμα.Ακριβώς φίλε αυτό που λες είναι,όχι μόνο να πέσει σε εύκολη αλλά και σε εύκολη που να μη έχει απαιτήσεις να πηγαίνει και με ντροπαλο και με οτιδήποτε να μη έχει τέτοια κομπλέξ,δε θα κατσω άμα είναι ντροπαλός πχ άρα θα φτάσει 25 με 30 για να κάνει μέχρι να βρεθεί μια,ας πάει σε μια ιερόδουλη σωστή και σέξυ και δε θα το μετανιώσει
Συμφωνώ ξεπεταγμενη και χωρίς κόμπλεξ είναι ντροπαλός δε πάω.Έτσι πίστευα και εγώ ότι θα ρίξω με το πρώτο ραντεβού έξω σε club και εμένα με το πουλί στο χέρι...Βέβαια αν πετύχει ξεπεταγμενη τότε αλλάζει το θέμα.
Α καλά άμα νομίζει τέτοια ή αν ψαχνει κανέναν που έχει γρήγορο αμάξι κάνει κόντρες και ότι συνεπάγεται αυτού τότε το χάσαμε το παιχνίδιΣυμφωνώ ξεπεταγμενη και χωρίς κόμπλεξ είναι ντροπαλός δε πάω.
Γι'αυτό ρε φίλε είναι δύσκολο να γαμησεις στη Ελλάδα γιατί αν δε έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι ντροπαλός δε γαμας όχι γιατί δε τους θέλουν αυτούς αλλά γιατί τη πρώτη κίνηση τη κάνει ο άντρας ενώ στο εξωτερικό θα γαμησει και ο ντροπαλός και ο αυτοπεποιθησατος γιατί εκεί το φλερτ είναι και από τις 2 πλευρές όχι σα εδώ που τα περιμένουν όλα να τα κάνει ο άντρας,άρα απαντώ στη ερώτηση σου ναι είναι δύσκολο στη Ελλάδα να γαμησεις άμα δε έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι ντροπαλός.Κοίτα, εννοείται αν είσαι ντροπαλός δεν πας πουθενά, γιατί το 50% του πληθυσμού έτσι είναι οπότε και να σε προσέξει μια αντίστοιχη ντροπαλή γυναίκα δεν θα κάνει ποτέ της κίνηση επειδή πρώτον είναι ντροπαλή και δεύτερον επειδή την πρώτη κίνηση την κάνουν οι άντρες.
Οπότε η λύση είναι δουλειά because money attracts women και προσπάθειες προσωπικής αυτοβελτίωσης.
Επίσης όσο περνούν τα χρόνια, η "αξία" του άντρα αυξάνει ενώ της γυναίκας φθίνει. Το peak είναι για τους άντρες τα 40+ και για τις γυναίκες τα 25.
Κρίμα που σβήστηκαν τα βίντεο του crp στο youtube, θα σε παρέπεμπα εκεί...
Καλή επιλογή σε στούντιο σπανίζει…Μάλλον θα κλαίει το πενηντάρικοTι κατοσταρες και cg του λέτε του τύπου? Με το που θα τον ακουμπήσει η γκόμενα θα τελειώσει και θα κλαίει δικαίως τα λεφτά του. Ας πάει σε κανένα στουντιάκι που είναι value for money. Αθήνα έχει πολλές και καλές επιλογές εμφανισιακά.
Το χάσαμε δε θα πει τίποτα μέχρι να βρει τη σωστή που δε θα έχει κόμπλεξ βλαμμένα θα έχει φτάσει 25 με 30Α καλά άμα νομίζει τέτοια ή αν ψαχνει κανέναν που έχει γρήγορο αμάξι κάνει κόντρες και ότι συνεπάγεται αυτού τότε το χάσαμε το παιχνίδι
Α ναι είναι 50 κάτω ξέχασα. CG θελει 140 και αν τελειώσει στο 2λεπτο σιγά μην κάτσει η άλληΚαλή επιλογή σε στούντιο σπανίζει…Μάλλον θα κλαίει το πενηντάρικο
Θυμίσου ότι θελει άνεση χρόνου ένα παιδί που πάει πρώτη φορά
Αν αρχίσουν τις ξεπέτες τα στούντιο αστα…Θα φύγει και θα ξαναπάει σε άλλες δυο τρεις βάρδιες μέχρι να ηρεμήσει…

Κυριολεκτικά χασιμο χρόνου.Το χάσαμε δε θα πει τίποτα μέχρι να βρει τη σωστή που δε θα έχει κόμπλεξ βλαμμένα θα έχει φτάσει 25 με 30
Μη μας το ξαναπείς το εμπεδωσαμε.ρε τυποι μεσω κονης παρεας γαμιουντε η γκομενες στην ελλαδα τις γρηγορα αμαξια και καλες δουλειες μας λετε??εχεις κονε και παρεες με μουνια,γαμας αναετα στο ελλαντα,δεν μοπα να εισαι ντροπαλος,χοντρος,μικροτσουνος,αμα εχεις παρεες με μουνια,θα γαμας εφκολα..