Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι βολτα θελεις κουκλα??Καλημέραααα
Μπήκε η άνοιξη , ήλιος και θετική διάθεση....
Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο το ωράριο αλλάζει σε 10:00 έως 17:00 μπας κ πάμε κ καμιά βόλτα!!!
Ελπίζω όσοι δεν μπορείτε αυτές τις ώρες να σας δω από Σεπτέμβρη.
???
Καλημέραααα
Μπήκε η άνοιξη , ήλιος και θετική διάθεση....
Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο το ωράριο αλλάζει σε 10:00 έως 17:00 μπας κ πάμε κ καμιά βόλτα!!!
Ελπίζω όσοι δεν μπορείτε αυτές τις ώρες να σας δω από Σεπτέμβρη.
???
Είναι αλήθεια ότι μας έχεις κάνει μπαλάκι του πιγκ-πογκ.Αλλά δεν πειράζει.Θα βρεις τον τρόπο να μας το ξεπληρώσεις εσύ.Σου έχουμε εμπιστοσύνη..Την καλημέρα μου..ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια το ξέρω, το πρόγραμμα θα κυλάει κανονικά 11:00-21:00 Κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την δύσκολη συνεννόηση τον τελευταίο μήνα αλλα πέρασα ΜΙΑ ΦΆΣΗ.
Όλα επανέρχονται στον ρυθμό τους κ δεν θα επαναληφθεί....
Πολλά πολλά φιλιά ?

?ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια το ξέρω, το πρόγραμμα θα κυλάει κανονικά 11:00-21:00 Κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την δύσκολη συνεννόηση τον τελευταίο μήνα αλλα πέρασα ΜΙΑ ΦΆΣΗ.
Πολλά πολλά φιλιά ?
εσυ να εισαι καλα να μας χαριζεις ωραιες στιγμες <3ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Πολλά πολλά φιλιά ?
❤ ?ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Πολλά πολλά φιλιά ?
ΩΧ, ΑΜΑΝ!! ΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΘΗΚΕ!περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?![]()
βάλτε τέχνη ?
Ένδειξη υγείας είναι ?ΩΧ, ΑΜΑΝ!! ΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΘΗΚΕ!
Για πολύ ?και?περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?![]()
βάλτε τέχνη ?
εγω το πολυ να φτασω μεχρι τα 10.000 ποδιαΈνδειξη υγείας είναι ?
Χλωμό... Δυστυχώς...μελινα,καμια βολτιτσα απο χανια θα ρθεις;
βολτιτσα το λες μεχρι γλυφαδα απο εκει και περα το λες τουρνεμελινα,καμια βολτιτσα απο χανια θα ρθεις;
αυτο η παπαριζου δεν το ελεγεΕίναι number one η Μελίνα..![]()
Ναι ακριβώς...αυτο η παπαριζου δεν το ελεγε![]()