You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυνανισμός με ξένα πράγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα konz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spithas365
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Στα 14-16 έχυνα ψιλοτακουνα της μάνας φίλου που τα είχε στην τουαλέτα!
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 17.809
- Πόντοι
- 3.556
δεν τον νοιάζει τυπε έχει κάνει εμβόλιο covid και πίνει και φαντα με ανθρακικόνα πουμε στον νηματοθετη του "ζητω να μου χαρισουν παλια παιχνιδια κ.τ.λ." να προσεξει τι εχει πιασει![]()
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.336
- Πόντοι
- 10.411
[/quote]σαν τον πορνοδημητρακη κανεις που εχυνε μεσα σε καρπουζια πεπονια κλπ φρουτα και τα εβαζε ξανα στο ψυγειο.![]()
Υπάρχουν και αυτοί με τις μηλόπιτες(αξέχαστο)

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.157
- Πόντοι
- 16.235
Ο αλλος με την μηλοπιτα εγινε διασημος...αλλα τι να κλασει μπροστα στους συναγωνιστες μελη μας;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
σαν τον πορνοδημητρακη κανεις που εχυνε μεσα σε καρπουζια πεπονια κλπ φρουτα και τα εβαζε ξανα στο ψυγειο.![]()
Μπηκα να δω τι γραφετε και σιγα μην ελειπε αναφορα στον dimitrakis29!!! Ιδου το συγκεκριμενο ποστ!!!
εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.274
- Πόντοι
- 33.405
Στα 14-16 έχυνα ψιλοτακουνα της μάνας φίλου που τα είχε στην τουαλέτα!
Γουστάρω κ. Τύπε.
Κι εγώ έχυνα την οδοντόβουρτσα της ομαδάρχισσας μου στην κατασκήνωση.
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.354
- Πόντοι
- 2.356
Ασχετο με το νημα αλλα με αυτο το ποσταρισμα θυμηθηκα στο στρατο που ειχα χεσει στην αρβυλα του επιλοχιαΣτα 14-16 έχυνα ψιλοτακουνα της μάνας φίλου που τα είχε στην τουαλέτα!

captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.650
- Πόντοι
- 3.506
Προ αμνημονεύτων, έχω χύσει στο καφέ της μιλφάρας προϊσταμένης μου όταν ήταν σε σύσκεψη μακρυά απ΄το γραφείο.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.157
- Πόντοι
- 16.235
Μονο μιση δουλεια εκανες με την αναρτηση σου.Η ερωτηση που ειναι ολα τα λεφτα ειναι:"Τον ηπιε τον καφε με την γαρνιτουρα που προσθεσες;"Αν ναι...

Prionis_83
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2015
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Εγω είχα μια γειτονισα πραγματικα πιστολι και εκτος απο το μπανιστηρι που την εκανα οταν κυκλοφορουσε στο σπιτι, της ειχα κατακλεψει τα στριγκακια
απο τα σχοινια της...σε φαση που αλλαξε σημειο την απλωστρα που ειχε στο μπαλκονι... ωραιες εποχες .. ειχα ριξει κατι ασπρισματα αλλο πραγμα
απο τα σχοινια της...σε φαση που αλλαξε σημειο την απλωστρα που ειχε στο μπαλκονι... ωραιες εποχες .. ειχα ριξει κατι ασπρισματα αλλο πραγμα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.091
- Πόντοι
- 2.606
δεν πιστεύω να τα φόραγες κιόλας τύπεΕγω είχα μια γειτονισα πραγματικα πιστολι και εκτος απο το μπανιστηρι που την εκανα οταν κυκλοφορουσε στο σπιτι, της ειχα κατακλεψει τα στριγκακια
Prionis_83
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2015
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
δεν πιστεύω να τα φόραγες κιόλας τύπεΕγω είχα μια γειτονισα πραγματικα πιστολι και εκτος απο το μπανιστηρι που την εκανα οταν κυκλοφορουσε στο σπιτι, της ειχα κατακλεψει τα στριγκακια
απο τα σχοινια της...σε φαση που αλλαξε σημειο την απλωστρα που ειχε στο μπαλκονι... ωραιες εποχες .. ειχα ριξει κατι ασπρισματα αλλο πραγμα![]()
Οχι ρε τρελέ ποτέ, αν σε ενδιαφερει & σου κανουν μπορω να στα στείλω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις