Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στις εξέδρες των οπαδών του Ολυμπιακού. Καμιά τριακοσαριά οπαδοί των "ερυθρόλευκων" εισήλθαν στο γήπεδο με πλαστά εισιτήρια, όμως ένα ειδικό μηχάνημα τους "ανακάλυψε" και οι υπεύθυνοι ασφαλείας τους έδιωξαν από το γήπεδο.
ναι προφεσορα πρεπει να εψαξες πολυ για να το βρεις!! αλλα σε παρακαλω μηπως μπορεις να μου βρεις και την ψωλια του 85 γιατι την εχω χασει και την θελω για το αρχειο μου
ναι προφεσορα πρεπει να εψαξες πολυ για να το βρεις!! αλλα σε παρακαλω μηπως μπορεις να μου βρεις και την ψωλια του 85 γιατι την εχω χασει και την θελω για το αρχειο μου
Όταν ακούω το: ''αιώνια λαγός...''...τρελλαίνομαι!!!!
Καλά...ίδια εισητήρια δεν έχουμε???Μάλλον οι δικοί μας φωνάζουν (ως συνήθως) πιό πολύ ή τα μικρόφωνα είναι κοντά στην δικιά μας εξέδρα (είναι η δικαιολογία των βάζελων αυτή... )
ΥΓ--->Ο Σουηδός είναι μέσα????
ευτυχως που το ειπες και εσυ ρε γιατι αν το γραφα εγω θα ελεγαν οτι ειμαι φανατιλας και τα γραφω ετσι
ειναι ανυπαρκτοι οι λαγοι τους εχουμε λιωσει στην κερκιδα
η πλακα ειναι οτι οταν ακουγοντε 1φορα στα 10 συνθηματα που θα ακουστουν βγαινουν κατι κοριτσιστικες φωνουλες εβω οταν φωναζουμε εμεις τρεμει το γηπεδο
Ο Ολυμπιακος λες κι φοβαται να παρει μια διαφορα πανω απο 3 ποντους γιατι δε το πιστευει.Οτι ειναι ο Παναθηναικος στο πδοσοφαιρο ειναι ο Ολυμπιακος στο μπασκετ.Στο ιδιο εργο θεατες
Καποια πραγματα δεν αλλαζουνε ποτε παιδια.Οπως στο ποδοσφαιρο θα γαζωνει ο Ολυμπιακος ετσι και στο μπασκετ θα γαζωνει ο Παναθηναικος.Και εμεις οι Αεκτζηδεςς