Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Θαύμα λέει??![]()
![]()
Είναι Τιτανομεγιστο σωματείο η Γουλβς με έδρα το Μολινο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει,δεν είναι και Σλόβαν Μπρατισλάβας
Θαύμα λέει??![]()
![]()
Είναι Τιτανομεγιστο σωματείο η Γουλβς με έδρα το Μολινο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θυμησουτο οπως το εσιαξα.καλως τον παοκανθηπαναθηναικο!!!![]()
εχω παρει 6 και μεχρι τελος του καλοκαιριου θα παρω αλλες 12 με ειδικο επιδομα που δινει η κυβερνηση
Πάντα όταν κερδίζουν τον 1ο,γίνονται ''ομαδάρα''(στο μυαλό τους και μόνο)ομαδαρα με -20 υπαρχει στον κοσμο?
Τρουμπάκη κανόνισε,μην τυχόν φύγει καμια Χίπε εξαιτίας σου.Θα έχει ντου απ'το μπου
Είναι γνωστό ότι αν σας αφηνε η ΟΥΕΦΑμαφία θα τις βγάζατε τρεις τρεις τις αγγλικές ομάδες κάθε χρόνο αλλά πάει η πόρνη και σας πετάει τις αστανες,τις σλοβεν, κάτι ουστερσουν εστερσουν και σας τη χαλαειΘαύμα λέει??![]()
![]()
Είναι Τιτανομεγιστο σωματείο η Γουλβς με έδρα το Μολινο!![]()
τον εφαγε ο τακης.....
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τον οποίο ευχαριστούμε για την τριετή προσφορά του στο σύλλογο.
Υπό την τεχνική του καθοδήγηση ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Λιγκ Καπ.
Παράλληλα στην Ευρώπη, οδήγησε την ομάδα μας στον τελικό του Challenge Cup τη σεζόν 2017-2018 και στον ημιτελικό του CEV Cup τη σεζόν 2018-2019.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.
νταξει τον χαιρετησε και ο κουντουραρος πριν φυγει τυπε….
https://[URL unfurl="true"]www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/11/nintchdbpict000282014485.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τακη εχω εσωτερικη πληροφορηση οτι βαραμε κανονι στον ερασιτεχνη και ακολουθει η Χιπε προς αποχωρηση....
Τακη εχω εσωτερικη πληροφορηση οτι βαραμε κανονι στον ερασιτεχνη και ακολουθει η Χιπε προς αποχωρηση....
Ε όχι και κανόνι, απλά δεν πάμε Ευρώπη :S
Χιπε θα μείνει πασει θυσία....πιο μετά και από τον κουντουρη θα φύγει...