Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν ψάξεις την ιστορία του τραγουδιού θα δεις ότι υπάρχουν δύο θεωρίες. Η μία μιλάει για φυλακή κι η άλλη για πορνείο. Ακόμη δεν ξέρει κανείς αν μιλάει για πραγματικό ή φανταστικό μέρος. Κάποιοι έχουν ταυτίσει το σπίτι με διάσημο οίκο ανοχής στη Νέα Ορλεάνη.αυτο για αναμορφωτηριο δεν ειναι ρε φιλε?
ο πληρωμενος ερωτας που κολλαει ?
Αν ψάξεις την ιστορία του τραγουδιού θα δεις ότι υπάρχουν δύο θεωρίες. Η μία μιλάει για φυλακή κι η άλλη για πορνείο. Ακόμη δεν ξέρει κανείς αν μιλάει για πραγματικό ή φανταστικό μέρος. Κάποιοι έχουν ταυτίσει το σπίτι με διάσημο οίκο ανοχής στη Νέα Ορλεάνη.
Και εγώ σε φυλακή νόμιζα πως αναφέρεται,iuakoya με έκανες και το έψαξα εις βάθος το θέμαΑν ψάξεις την ιστορία του τραγουδιού θα δεις ότι υπάρχουν δύο θεωρίες. Η μία μιλάει για φυλακή κι η άλλη για πορνείο. Ακόμη δεν ξέρει κανείς αν μιλάει για πραγματικό ή φανταστικό μέρος. Κάποιοι έχουν ταυτίσει το σπίτι με διάσημο οίκο ανοχής στη Νέα Ορλεάνη.
Αυτό δεν το πόσταρα εγώ οπότε δεν φέρω καμία ευθύνηηξερα μονο την εκδοχη με τη φυλακη , μονο που ηταν για ανηλικους οποτε ηταν σαν αναμορφωτηριο
για πορνειο δεν το ηξερα κ τοσα χρονια με το αλλο σεναριο στο μυαλο μου δυσκολο να το χωνεψω
το ασφαλως κ δε πρεπει σιγουρα δε μιλαει για πορνειο παντως αλλα για παρανομη σχεση της μιας νυχτας ( α ρε Ακη Πανου τι εγραφες)
Το νήμα της γνώσηςΚαι εγώ σε φυλακή νόμιζα πως αναφέρεται,iuakoya με έκανες και το έψαξα εις βάθος το θέμα
Και από μένα ένα αγαπημένο
DEEP PURPLE: Strange kind of Woman.