Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
προτιμω μπαοκ για να ριξω ξυλο και να το βουλωσουν λιγο
σηκωσαν πολυ ψηλα της γυφτομυτες τους
Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίως :jerking:
Που θα πάει όμως θα τους τις κόψουμε.

Επισκέπτης
Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα μάγκες :rockon:
Εμείς τώρα θα τα πούμε στο κύπελο (αν και θα προτιμούσατε το μπαοκ λόγω δυναμικότητας)
Α τον παπάρα τι πήγε και είπε! :2funny: :2funny: :2funny:
Ποια δυναμικότητα? που σκοράρεις ανά 17 παιχνίδια? ή το ότι σε πιπώνει ο ολυμπιακός όπου σε βρει στο κύπελλο? :2funny:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τις 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003! :rockon:
Ρε την προπαγάνδα σας μέσα βρε τους 8ους με το κύπελλο παπάρι! :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Τις σήκωσαν τις γυφτομύτες μόνο και μόνο επειδή φέτος εμείς μαλακιστήκαμε αγρίως :jerking:
στο κυπελλο θα εχουμε μετακινησεις?

Επισκέπτης
Ναι και τις 2 τελευταίες φορές που πέσατε στην Β τον ευνόησε τον παοκ! :2funny:
Με το πριμ πρωταθλήματος τι έγινε? πότε θα το δώσει ο Λαμπρούκος? :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Ποια δυναμικότητα? που σκοράρεις ανά 17 παιχνίδια? ή το ότι σε πιπώνει ο ολυμπιακός όπου σε βρει στο κύπελλο? :2funny:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τι2 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003! :rockon:
Ρε την προπαγάνδα σας μέσα βρε τους 8ους με το κύπελλο παπάρι! :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Kypello%20PAPari_jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τοτε ειχε ριξει και 5 γκολ στην μπαρτσα και 8 στη ρεαλ
α ρε παοκαρα :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
τοτε ειχε ριξει και 5 γκολ στην μπαρτσα και 8 στη ρεαλ
α ρε παοκαρα :jerking: :jerking: :jerking:
Κύπελλο VODAFONE 2002-03

26.2.03

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

3-1
Κύπελλο VODAFONE 2002-03

12.3.03

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

1-2
Τις παπαριές σου στα κωθώνια τους Αρειανούς που σε πιστεύουν! :birdman:

Επισκέπτης
Ναι και τις 2 τελευταίες φορές που πέσατε στην Β τον ευνόησε τον παοκ! :2funny:
Κολημένη η βελονίτσα έτσι.Βαρετό.
Με το πριμ πρωταθλήματος τι έγινε? πότε θα το δώσει ο Λαμπρούκος? :2funny:
Του χρόνου. Φέτος πρόλαβε ο Σωκράτης.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Κολημένη η βελονίτσα έτσι.Βαρετό.Του χρόνου..
Ναι όντως δεν είμαι σαν εσάς, μπεεε, υιός γκαγκάτση, ρουφιάνοι του βορρά!
Εσύ έλεγες ότι έζησες μεγάλες στιγμές στην Β θα κάτσεις να υποστείς την καζούρα τότε!

Επισκέπτης
Αν δεν με απατά η μνήμη μου τις 2 τελευταίες φορές που έπαιξε ο παοκ με τον ολυμπιακό στο κύπελλο του έριξε μια 4αρα στο κεφάλι στον τελικό το 2001 και τον απέκλεισε νικώντας τον μέσα έξω το 2003! :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Kypello%20PAPari_jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έρχεται η τετέρτη κούκλα μου που θα ξαναφορέσεις το φερεντζέ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.Πρόσεξε μόνο μην πνιγείς καταπίνοντας. :birdman:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Ναι όντως δεν είμαι σαν εσάς, μπεεε, υιός γκαγκάτση, ρουφιάνοι του βορρά!
Εσύ έλεγες ότι έζησες μεγάλες στιγμές στην Β θα κάτσεις να υποστείς την καζούρα τότε!
Ναι ρε συ.Μέτρησα τ'αρχίδια μου εκεί.Αλλά τι σου λέω άγνωστες λέξεις για σας γιουσουφάκια.

Επισκέπτης
Έρχεται η τετέρτη κούκλα μου που θα ξαναφορέσεις το φερεντζέ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.Πρόσεξε μόνο μην πνιγείς καταπίνοντας. :birdman:
Ρε δεν με πείθετε εμένα σας ξέρω απο την καλή και την ανάποδη, την προπαγάνδα σας αλλού! :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulhkia%20Afentika%20Tou%20Photoshop!%20Po%20Po%20Kosmos_jpg.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulhkia%20Afentika%20Tou%20Photoshop!%20Gine%20Arhs%20Na%20Ton%20Pareis_jpg.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Asteia/images/Skoulikia%20Mporw%20Na%20Paizw%20Sthn%20A_jpg.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπον δωρητη,περσονα,bull και λοιπα κοπροσκυλα μην ακουσω ξανα καμια μαλακια για τον ταρατσα θα γαμηθουμε. :rockon: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom