Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πέρασμα απόψε από το μαγαζί. Όπως πάντα όντως έχει πολλές παρουσίες οι οποίες στην πλειοψηφία είναι ενδιαφέρουσες. Όπως προείπαν και άλλοι συναγωνιστές πολλές προτιμούν να παίξουν με το κινητό τους. Το συν του μαγαζιού παντως είναι ότι έχει σαν πολιτική να μη σου τα ζαλίζουν και εμένα με ευχαριστεί. Στα του ροστερ τώρα.. Έχει όμορφες κοπέλες και μέτριες. Συν του μαγαζιού η έλλειψη εισόδου. Ξεχώρισαν δύο κοπέλες οι Λάουρα που είναι από Μαυροβούνιο. Πολυ ευγενική και τρυφερή και από ότι μου είπε φίλος στο χορό τα δίνει όλα. Για εμένα η καλύτερη παρουσία ήταν η Σιμονα. Η κοπέλα έχει χιούμορ και είναι πολύ κοινωνική. Έχει και λίγη ωραία θυληκη καγκουρια μέσα της και σκερτσο. Δεν είναι η τοπ γυνακα αλλά είναι αρκετά ομορφη,ψιλοπετιτ και με το ναζί που έχει σε ψήνει για πολλα χωρίς καν να προσπαθήσει. Έπρεπε να τη κάνω λόγω δουλειάς αλλά θα την επισκεφτώ σύντομα. Εν κατακλείδι το μαγαζί δεν έχει είσοδο, στην πολιτική του έχει τον αποκλεισμό ζαλάδας, τα ποτά του είναι καθαρα και έχει αρκετές κοπέλες και όμορφες. Στα πλην.. Πολλές κοπέλες όταν σου αραδιαζουν τιμουλες ξεχνάνε να αναφέρουν τα ποτά των δέκα ευρώ και χτυπάνε στα 35,καποιες προσπαθούν να σε πείσουν ότι παίζει φραπες με 100 και ξεχνάνε ότι ο φραπες ειναι στα πενήντα μαζί με το καλαμάκι, πολλές δεν ξέρουν ελληνικά και ναι οκ κατανοητο αλλά πολλές δεν ξέρουν και αγγλικά. Άλλο πλην είναι τα αραιά σόου στη μπάρα. Τεσπα το μαγαζί είναι καθαρό πάντα και προσωπικά το προτιμώ σε σχέση με άλλα που ναι βγαίνουν φθηνότερα αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις κιόλας.
Φίλε την μεγαλύτερη εκει μέσα διάλεξες;λεπτομερειες για μπετυ κανεις?ενδιαφερον κομματι βλεπω αλλα ποτε ελευθερη δεν την πετυχαινω
ναι κατι εκφυλο μου εβγαλεΦίλε την μεγαλύτερη εκει μέσα διάλεξες;