You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 606
παιδια ο Ολυμπιακος σημερα δεν επεισε 

Ποσα ματς θα παιξουν αυτοι οι εντεκα ρε Μαρτινς;
Ποτε θα κανεις την τριτη αλλαγη ρε Μαρτινς;
Γιατι δε βγαζεις το Μερια αφου τον βλεπεις ρε Μαρτινς;
Ποσες φορες θα μας σωσει ο Σα ρε Μαρτινς;
Γιατι αφηνεις την ομαδα 25 λεπτα χωρις δημιουργο ρε Μαρτινς;
Οι παικτες απλα εχουν κουραστει. Αδικαιολογητα ισως τοσο νωρις, αλλα σε ενα αναρχο παιχνιδι οπως το σημερινο (ντερμπι γαρ), τα αποθεματα εξαντλουνται πολυ πιο ευκολα, τοσο σωματικα οσο και ψυχικα. Δυστυχως, εδωσαν ολοι δικαιωμα σε μερικους που εχουν να δουν πρωταθλημα και Ευρωπη 10 χρονια να φωναζουν συνθημα "Ενα μπουρδελο εισαστε" και σε κατι δημοσιογραφακια να βγαινουν χεσμενα απο τη χαρα τους να μας πουν οτι αδικηθηκε ο ΠΑΟ...
Ποντενσε, ποτε θα μαθεις να σηκωνεις το κεφαλι σου μπας και τελειωσεις σωστα καμια φαση;
Γκιγιερμε, αν κουραστηκες, πες το να παιξει κανενας αλλος...
Μασουρα, καλη η αμυνα, αλλα εισαι εξτρεμ. Μη γινεις Σεμπα, ενας απλος τιμιος παικτης...
Τσιμικα, καλος και αγιος εισαι, αλλα μαθε επιτελους να διαχειριζεσαι τις δυναμεις σου ή γυμνασου...
Μερια, ποσα ιδια πεναλτι θα κανεις; Ουτε εγω δεν το κανω αυτο σε 2 σερι ματς...
Προστιμα. Απλη λυση... Εγω ετσι κι αλλιως δεν περιμενα 4-0 ή 5-0 που ονειρευονταν καποιοι. Αλλα περιμενα να κερδισω σιγουρα, εστω και δυσκολα. Ξυπνατε ρε...
ΥΓ.: Δεν καταφερες να κερδισεις μια ομαδα που βαζει γκολ μονο με πεναλτι...
Ποτε θα κανεις την τριτη αλλαγη ρε Μαρτινς;
Γιατι δε βγαζεις το Μερια αφου τον βλεπεις ρε Μαρτινς;
Ποσες φορες θα μας σωσει ο Σα ρε Μαρτινς;
Γιατι αφηνεις την ομαδα 25 λεπτα χωρις δημιουργο ρε Μαρτινς;
Οι παικτες απλα εχουν κουραστει. Αδικαιολογητα ισως τοσο νωρις, αλλα σε ενα αναρχο παιχνιδι οπως το σημερινο (ντερμπι γαρ), τα αποθεματα εξαντλουνται πολυ πιο ευκολα, τοσο σωματικα οσο και ψυχικα. Δυστυχως, εδωσαν ολοι δικαιωμα σε μερικους που εχουν να δουν πρωταθλημα και Ευρωπη 10 χρονια να φωναζουν συνθημα "Ενα μπουρδελο εισαστε" και σε κατι δημοσιογραφακια να βγαινουν χεσμενα απο τη χαρα τους να μας πουν οτι αδικηθηκε ο ΠΑΟ...
Ποντενσε, ποτε θα μαθεις να σηκωνεις το κεφαλι σου μπας και τελειωσεις σωστα καμια φαση;
Γκιγιερμε, αν κουραστηκες, πες το να παιξει κανενας αλλος...
Μασουρα, καλη η αμυνα, αλλα εισαι εξτρεμ. Μη γινεις Σεμπα, ενας απλος τιμιος παικτης...
Τσιμικα, καλος και αγιος εισαι, αλλα μαθε επιτελους να διαχειριζεσαι τις δυναμεις σου ή γυμνασου...
Μερια, ποσα ιδια πεναλτι θα κανεις; Ουτε εγω δεν το κανω αυτο σε 2 σερι ματς...
Προστιμα. Απλη λυση... Εγω ετσι κι αλλιως δεν περιμενα 4-0 ή 5-0 που ονειρευονταν καποιοι. Αλλα περιμενα να κερδισω σιγουρα, εστω και δυσκολα. Ξυπνατε ρε...
ΥΓ.: Δεν καταφερες να κερδισεις μια ομαδα που βαζει γκολ μονο με πεναλτι...
tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 1.406
Κάτι μου λέει ότι κάποιοι κονομησαν σημερα

το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 622
- Πόντοι
- 246
μην ψαχνετε να βρειτε θεωριες συνωμοσιαςΚάτι μου λέει ότι κάποιοι κονομησαν σημερα
απλως ησασταν σκασμενοι απο το ματς και την τοτεναμ και εχετε και κομπεξ απεναντι στην μεγαλειωδη παναθα
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 11.445
συγχαρητηρια στο παο... τελος για φετος, η χρονια κρινεται απολυτως επιτυχημενη.
πολλα μπραβο
μπορουν τωρα να υποβιβαστουν με χαμογελο ...
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Εσείς πανηγυρίζετε την ισοπαλία στην έδρα σας εμείς έχουμε κόμπλεξ;εκεί που κλασανε τα μεγαλεία βγήκε ο παναθηναικοςμην ψαχνετε να βρειτε θεωριες συνωμοσιας
απλως ησασταν σκασμενοι απο το ματς και την τοτεναμ και εχετε και κομπεξ απεναντι στην μεγαλειωδη παναθα
Mitsos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 410
- Πόντοι
- 26
Εσείς πανηγυρίζετε την ισοπαλία στην έδρα σας εμείς έχουμε κόμπλεξ;εκεί που κλασανε τα μεγαλεία βγήκε ο παναθηναικος
Καλησπερα,για μενα μεγαλο ρολο παιζει και η κουραση απο Τοτεναμ
tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 1.406
μεγαλο ευρωπαικο κλαμπ εισαι ρε μητσο 35.Καλησπερα,για μενα μεγαλο ρολο παιζει και η κουραση απο Τοτεναμ
μπεεεεεεεε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.522
- Πόντοι
- 28.246
Από την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα μας σπάνε τα νεύρα. Εντελώς άλλη συμπεριφορά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.Ντάξει σήμερα αποφάσισαν έτσι για διαφορά να μας σπάσουν τα νεύρα.
Όσο για τον Μεριά που λες στο άλλο ποστ.
Πέρυσι είχαμε τον Βουκοβιτς με τα αυτογκόλ... Φέτος το βλέπω να έχουμε τον Μεριά με τα πέναλτι. 2 στα 2 έχει και μάλιστα μαλακισμένα πέναλτι. Όχι ότι του Σεμεδο δεν ήταν μαλακισμενο.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
saw εχουμε θαυμάσει εσάς δυο χρόνια τώρα.μεγαλο ευρωπαικο κλαμπ εισαι ρε μητσο 35.
μπεεεεεεεε
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Οποιοδηποτε αποτελεσμα την Κυριακη με διαφορα λιγοτερο απο μια εξαδα, θα το θεωρησω ηττα..
Μαλακισμενα, κανονιστε την πορεια σας να νεκραναστησετε τον πεθαμενο....
Μη κωλωσετε γαμω το φελεκι σας γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει...
Ασελγεια και ασεβεια προς λειψανο θαναι, αλλα ετσι πρεπει...
Δυστυχως Τον Αναστησαμε Και Εμεις Τον Πεθαμενο !!! >
Τι Να Πεις ??? Μεγαλη Καρδια Ο Βαγγελας !!!
Εχω δει να σου ριχνουμε 4αρες στο Ναο,εχω δει να σου ριχνουμε 4αρες,3αρες στο κοτετσι σου,εχω δει κλαματα στα ματια των οπαδων σου,εχω δει να σε διαλυω μεσα σε ενα απογευμα για τα επομενα 20 χρονια(Ριζουπολη)τετοιο ΠΑΟ για λυπηση δεν ειδα ποτε στα 40 χρονια που ζω.μην ψαχνετε να βρειτε θεωριες συνωμοσιας
Σημερα ηταν ο πατος του βαρελιου,οπαδοι του ΠΑΟ να παιζουν ξυλο στο κλειστο του ΟΑΚΑ με επαθλο ποιος θα παρει το πιο γερο χαρτζηλικι,ομαδα για λυπηση που ο μονος σκοπος ηταν να τραυματισει αντιπαλους παικτες,παικτες και λιγοστοι οπαδοι να πανΗγΥριζουν μια ισοπαλια σαν κατακτηση πρωταθληματος,οπαδοι ετοιμοι να βγουν στην Ομονοια να νοιωσουν λιγο.
Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα σαφως,τον Μαιο το δακρυ θα ρεει ποταμι.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Από την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα μας σπάνε τα νεύρα. Εντελώς άλλη συμπεριφορά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Sorry κιόλας,αλλά λογικό ως ενα σημείο να ενδιαφέρονται πιο πολύ για Ευρώπη,παρα για ματς με ομάδες τύπου Βόλος,Ξανθη κλπ.
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
δηλώσεις μαρτινς απλές και σωστές
αν ηταν ο δώνης θα κλαψούριζε για τα πέναλτυ.
διαφορά ποιότητας.
Σας γαμησαμε και η κ 19. 3-0
ΣΚΑΣΜΟΣ
ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις