Κουμπάρε πως από δω!κανε τον σταυρό σου ;)![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κουμπάρε πως από δω!κανε τον σταυρό σου ;)![]()
![]()
το μελινακι ειναι συμπαθεια μου ;)Κουμπάρε πως από δω!![]()

Εγώ που τη γνωρίζω την Μελίνα και δεν μπορώ να βρω τηλέφωνο τι να κάνω;
Άσε και το σταυρό μου έκανα που ειπαν πιο πάνω και κουραγιο. Τηλ δεν βρηκα.
Εντάξει δεν το δραματοποιώ απλά κρίμα να έχεις ένα στανταρακι και ξαφνικά να μην μπορείς να το βρεις.
Άσε και το σταυρό μου έκανα που ειπαν πιο πάνω και κουραγιο. Τηλ δεν βρηκα.
Εντάξει δεν το δραματοποιώ απλά κρίμα να έχεις ένα στανταρακι και ξαφνικά να μην μπορείς να το βρεις.
εγω δεν καταλαβαινω πως ενα call girl δεν έχει τηλέφωνο πρώτη μόστρα...
διαφωνω
μια χαρα βρισκω
δεν δεχομαι να παρακαλαω για τηλεφωνο
Γιατί υπάρχουν και παπάρες!!! Απλά πράγματα... Θέλω να συναναστρέφομαι με ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ με κάθε σημασία της λέξης και όχι ντουβάρια! Γιατί μπορεί όλοι να λεγόμαστε άνθρωποι, αλλα πόσοι από εμάς διαθέτουμε ενσυναίσθηση και ανθρωπιά; Κάνω λοιπον ότι καλύτερο μπορώ μόνο για τους καλύτερους...εγω δεν καταλαβαινω πως ενα call girl δεν έχει τηλέφωνο πρώτη μόστρα...

Γιατί υπάρχουν και παπάρες!!! Απλά πράγματα... Θέλω να συναναστρέφομαι με ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ με κάθε σημασία της λέξης και όχι ντουβάρια! Γιατί μπορεί όλοι να λεγόμαστε άνθρωποι, αλλα πόσοι από εμάς διαθέτουμε ενσυναίσθηση και ανθρωπιά; Κάνω λοιπον ότι καλύτερο μπορώ μόνο για τους καλύτερους...
Υ.Γ: το έχω για υποψήφια δημοτική σύμβουλος;;;![]()

το απόγευμα μπωρεις?Γιατί υπάρχουν και παπάρες!!! Απλά πράγματα... Θέλω να συναναστρέφομαι με ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ με κάθε σημασία της λέξης και όχι ντουβάρια! Γιατί μπορεί όλοι να λεγόμαστε άνθρωποι, αλλα πόσοι από εμάς διαθέτουμε ενσυναίσθηση και ανθρωπιά; Κάνω λοιπον ότι καλύτερο μπορώ μόνο για τους καλύτερους...
Υ.Γ: το έχω για υποψήφια δημοτική σύμβουλος;;;![]()
μέχρι τότε να το δουλέψω λίγο...τωρα πρεπει να περιμενεις 4 χρονια χαχαχα Συνεχισε εσυ κανονικα![]()
![]()
μέχρι τότε να το δουλέψω λίγο...![]()