καλυτερα ταλαγανικαποιο παλικαρι εγραφε για φετα τυρναβου...ισχυει;![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλυτερα ταλαγανικαποιο παλικαρι εγραφε για φετα τυρναβου...ισχυει;![]()
καποιο παλικαρι εγραφε για φετα τυρναβου...ισχυει;![]()
Ο καθένας γράφει ο,τι παπαρια θέλει, χωρις καν να διαβάζει τι έχει προηγηθεί.
Λέει ο άλλος άμα δεν γυμναζεσαι τι περιμένεις ή για προβλήματα σηκωμαρας ο άλλος..
Όταν γράφω ότι παίζει γυμναστική 3 φορές την βδομάδα και ότι πέφτει σπρώξιμο κανονικά στην αρχή, αλλά πιο μετα δεν διαρκεί όσο θα ήθελα.
Και αυτό έχει συζητηθεί εκτενώς και δεν έχει σχέση.Σόρρυ, δεν το είδα αυτό. Το επόμενο τότε είναι ότι δε σε καυλώνει πολύ η γκόμενα
Π
Αβοκαντο κάνει πολλυ καλό από όσο ξέρω και γενικά όλα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί αλλα μικρές ποσότητες
γενικά τροφές που περιέχουν χοληστερίνη μιας και η τεστοστερόνη φτιάχνεται από χοληστερίνη. από κει και πέρα χρειάζεται έκθεση στον ήλιο (βιταμίνη d),φρούτα, λαχανικά και καλό λάδι για καλές φλέβες. το πουλί χρειάζεται τεστοστερόνη, αίμα και καλές φλέβες για να σηκωθεί.
και φυσικά γυμναστική.
Και αυτό έχει συζητηθεί εκτενώς και δεν έχει σχέση.
Μπορεί να παίζω με το απίστευτο Ρωσίδι και να ξεκινάω δύναμη και μετά από κανένα 5λεπτο πάω να αλλάξω στάση και να έχει προσωρινά μαλακώσει. Ή να έχω ένα τελείως αδιάφορο πιτσιρίκι Ρουμανανάκι και να το έχω ξεσκίσει για 10 λεπτά χωρίς σταματημό...
Εντελώς τυχαίο φαίνεται να είναι. Αν ήταν θέμα γκόμενας, θα έπεφτε σε 1-2 λεπτά.
Ποτέ δεν σκέφτομαι το πουλί μου. Μόνο την επόμενη στάση για να απολαύσω το παιχνίδι.Για να καταλάβω δηλαδή, είσαι καυλωμένος και γαμάς και αλλάζεις στάση. Εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι ότι μπορεί να σου πέσεί? Διότι εάν το σκέφτεσαι τότε μπορεί να σου πέφτει λόγω ψυχολογίας.
Εάν αυτό δεν ισχύει, τότε αναρωτήσου εάν έχεις μερική κατάθλιψη?
Επίσης, μήπως θέλεις extreme καταστάσεις, σαδομαζο κλπ?
Π
Ποτέ δεν σκέφτομαι το πουλί μου. Μόνο την επόμενη στάση για να απολαύσω το παιχνίδι.
Κατάθλιψη δεν έχω καθόλου και γενικά χοντρά προβλήματα δεν υπάρχουν.
Επίσης, όχι είμαι αρκετά συμβατικός στις προτιμήσεις μου (και δεν έχω σκοπό να τις αλλάξω).
Ποια γκόμενά θα δεχτεί να σου πάρει μπουκι με λάδια πάνω στο καβλι;Εγώ θα σου προτείνω κατι που δεν έχει ειπωθεί και είναι απλό. Θα πας σε κατάστημα με βότανα ή με βιολογικά προϊόντα και θα ζητήσεις βαλσαμελαιο. Θα το αλειψεις στο πουλί λίγα λεπτά πριν την πράξη. Θα θερμάνει λίγο την περιοχή και θα στο κρατήσει σε στύση. Έχω παρατηρήσει ότι έχει σημαντική διάρκεια. Υπάρχει περίπτωση να σου σηκωθεί μετά από ώρες πάλι αν παραμείνει το έλαιο πάνω στο πουλί. Δοκίμασε το και λογικά θα παρατηρήσεις όσα σου γράφω. Έλα μετά να γράψεις εντυπώσεις.
για στυση λεει το θεμα οχι για μπουκια!Ποια γκόμενά θα δεχτεί να σου πάρει μπουκι με λάδια πάνω στο καβλι;
Με λίγα λόγια, άμα είναι να μην πλησιάσει γκόμενα το να το κάνω.
Και επίσης πρωϊνό τσάι από βρασμένο βότανο : τριβόλιΚρεμμύδι κόκκινο στη χωριάτικη σαλάτα (ντομάτα ελαιόλαδο κλπ.) σε καθημερινή βάση. Κρόκος αυγού όσο συχνά επιτρέπεται μέσα στην εβδομάδα.